Дружина Малахова: все про дружину ведучого Андрія Малахова

Estimated read time 1 min read

Навколо особистого життя відомого телеведучого Андрія Малахова завжди повно домислів. Шоумен майстерно приховує подробиці свого сімейного закулісся, що провокує ще більший інтерес громадськості. Що ж, настав час відкрити завісу таємниці і дізнатися, хто така дружина Малахова і який вона має вигляд.

Малахов і його дружина: історія кохання

До того як отримати статус «дружина Малахова» і заповітну каблучку на безіменному пальці, обраниця зірки російського телебачення працювала у сфері юриспруденції і навіть встигла досягти в ній чималих кар’єрних висот.

Малахов і його дружина довго приховували свої стосунки, що часто провокувало чутки про нетрадиційну орієнтацію чоловіка. Звичайно ж, шанувальників завжди хвилювали сакраментальні запитання: як звуть дружину Малахова, де познайомилася пара і як розвивалася їхня історія.

Обраницю шоумена звуть Наталя Вікторівна Шкульова. Наталя Шкулєва — спадкоємиця багатомільйонного бізнесу, вихована і розважлива дівчина з відмінними манерами.

За твердженням інсайдерів, наближених до пари, Малахов познайомився з Наталею на зйомках передачі «Пусть говорят». Спільні друзі, навпаки, стверджують, що приводом для зустрічі став робочий візит Наталії до Андрія (вони працювали над спільним публіцистичним проектом).

Як каже сам телеведучий, уже тоді він зрозумів: це майбутня дружина Андрія Малахова. Перше побачення пари не було романтичним, адже воно відбулося в поїзді Москва-Бійськ, куди закохані їхали на зйомки нового сюжету.

Але далі стосунки розвивалися більш ніж стрімко:

  • калейдоскоп спільних подорожей;
  • походів у ресторани;
  • фантастичних подарунків;
  • виходів у світ.

Дружина Андрія Малахова згадує все це як прекрасний сон.

Пара узаконила свої стосунки в червні 2011 року, і відтоді в графі «сімейний стан» Андрія Малахова стоїть позначка «одружений». Романтична церемонія пройшла просто у Версальському палаці в атмосфері повної конспірації:

  • ніяких папараці;
  • ніякої світської тусовки;
  • тільки найрідніші та найближчі на святі кохання.

Дружина Малахова: що про неї відомо

Наталя — перша дружина Андрія Малахова і, судячи з коментарів телеведучого, єдина гідна його жінка. Сім’я Андрія Малахова прийняла Шкулеву дуже радо. Вихована і цілеспрямована дівчина змогла справити враження на Людмилу Миколаївну — матір шоумена.

На кому одружений Андрій Малахов і чому саме Наталя справила на завзятого холостяка таке враження? Малахов одружений зі спадкоємицею багатомільйонної бізнес-імперії, донькою відомого журналіста і публіциста з шанованої родини.

Наталя — відомий адвокат і корпоративний виконавчий редактор цілої групи компаній, куди входять журнали ELLE, StarHit і багато інших.

Спочатку дружина Андрія Малахова закінчила юридичний факультет МДІМВ, працювала і стажувалася за кордоном, а після перейняла у свої тендітні руки справу батька, успішно розвиваючи його бізнес і до сьогодні.

Андрій Малахов, дружина якого бере активну участь у світському житті Москви, завжди супроводжує її на раутах і всіляко підтримує. То хто дружина Андрія Малахова в професійному плані? Відомо, що:

  1. У 2005 році вона стала корпоративним виконавчим редактором компанії ІнтерМедіаГруп.
  2. У 2006-му отримала довгоочікуваний диплом Magazine Publishing Management.
  3. А в 2008 році стала очолювати журнал Departures.

Сам Малахов, дружина якого не збиралася йти в декрет, дуже переймався самопочуттям Наталії через стрес на роботі. Але в листопаді 2017 року жінка подарувала коханому спадкоємця Олександра. Будь-які «повідомлення» в так званій жовтій пресі про розлучення безпідставні.

Андрій Малахов досі тримає особисте життя під покровом таємниці, але, за твердженням джерел, він щасливий і реалізований у шлюбі

Унікальна добірка новин від нашої редакції