Знак зодіаку Діва: дати, характер і сумісність

Estimated read time 1 min read

Езотерика

robertss 15.09.2023 Article

Розсудливі, розважливі й економні Діви вміють справити сприятливе враження на людей. Як стати найкращим другом земного знака, завоювати його довіру і любов у сім’ї та колективі? Про таємниці шостого знака зодіаку розповіли астрологи Джилл Крамер, Алан Лео і Чіома Ннаді.

Основні характеристики Діви

Їх можна назвати цікавими та неординарними особистостями. Діви розумні, прозорливі і вміють спілкуватися з людьми будь-якого статусу і менталітету. У чому секрет їхньої неймовірної працездатності, порядності, щирості, як домогтися довіри цих незвичайних людей?

Дата і стихія знака

Народжені на стику теплого літа і золотої осені, ці люди вміють поєднувати в собі щедрість душі, міцне здоров’я, розсудливість і адекватність суджень. Знак зодіаку Діва з якого по яке число? Типові Діви народжуються в проміжку з 22 серпня по 23 вересня. Вони належать до стихії Землі разом із Тельцем і Козерогом. Представники знака перебувають під заступництвом планети Меркурій, яка робить їх розумними, заповзятливими, комунікабельними охоронцями порядку і справедливості.

Алан Лео, автор книги «Астрологія для всіх«, називає Діву індивідуалістом від народження. Що означає знак зодіаку Діва? Їхнім символом, який уособлює родючість, чесноту, непорочність, стала дівчина зі снопом колосків. Її часто ототожнюють із Реєю, давньогрецькою титанідою, донькою Геї та Урана, дружиною Кроноса і матір’ю Зевса. Її сузір’я пов’язують з осіннім урожаєм, і головна його зірка називається Спік, що означає ‘пшеничний колос’.

Характер Діви, представники знака

Який характер у Діви? Вона вирізняється прагненням до порядку, пунктуальністю, умінням отримувати, обробляти і використовувати інформацію. Знає, що таке обов’язок, тому відповідальна, працездатна, старанна. Збирає та використовує інформацію, має розвинене внутрішнє чуття. Вміє дружити, любити, творити. Дуже вимоглива до себе і людей, але щедра і благородна.

Джилл Крамер, автор книги «Магія астрології. Ключ до успіху в коханні та грошах», вказує на вроджене вміння Дів заробляти і перерозподіляти фінанси. У них є й інші позитивні якості:

  • Уважність і обережність.
  • Витривалість і працездатність.
  • Холодний розум і увага до деталей.
  • Бажання і вміння вчити інших і вчитися самому.

Їх багато хто любить і поважає за таланти, серед представників знака чимало відомих зірок кіно, музики, літератури, успішних політиків і бізнесменів:

  • Кіану Рівз і Сальма Гаєк.
  • Фредді Мерк’юрі та Бейонсе.
  • Лев Толстой і Матильда Кшесинська.
  • Принц Гаррі та Євген Чичваркін.

З недоліків потрібно відзначити невикорінний перфекціонізм і бажання говорити правду в обличчя. Їхня прискіпливість і схильність до критики створюють їм чимало проблем.

Побут, дружба, кар’єра і здоров’я Діви

Жити з Дівою — мати передбачуваний і стабільний побут. Гроші ці люди витрачають строго за призначенням. Представники знака — чудові кулінари. Чіома Ннаді підкреслює, що Діва здатна навести ідеальний порядок у шафах і не пробачить, якщо хтось візьме її речі без дозволу. У будь-якому партнерстві Діва не ділить майно на моє і твоє. У дружбі вона щедра, благородна, скромна, їй складно приймати подарунки. Щоб зберегти у стосунках доброзичливе середовище, її не можна критикувати.

Оскільки ці люди цінують комфорт і достаток, вони вміють і люблять старанно працювати, добре заробляють. Серед безлічі професій представники знака успішні як педагог, бухгалтер, аналітик, фінансист, медичний працівник і управлінець.

Діві слід більше уваги приділяти здоров’ю і душевній рівновазі. Вона схильна до мігрені, неврозів і порушень у роботі шлунково-кишкового тракту.

Діви в коханні та сім’ї, з ким сумісні

Незважаючи на практичність, Діва — рідкісний мрійник і романтик. Шлях до їхнього серця лежить через щирість, вірність і вміння кохати по-справжньому. У партнері шукають матеріальну стабільність, уміння планувати і жити з оглядкою на майбутнє спільних дітей. Не пов’яжуть своє життя з людьми, обділеними інтелектом.

Діви — прекрасні батьки. Вони мудрі, терплячі, турботливі. Діви рідко лають і не карають своїх дітей, пояснюють, що є добро, а що вважається злом, які цінності правильні. Вони приділяють величезну увагу освіті та розвитку дітей, не шкодують грошей на подарунки, завжди готові підтримати в будь-яких починаннях.

Представники знака не забувають і про найближчих родичів. Літні батьки будуть повністю під їхньою опікою. Діви люблять сім’ю і друзів, приділяють їм багато часу і готові прийти на допомогу в скрутну хвилину.

Вони віддані і в коханні. Який знак зодіаку сумісний із Дівою? Найгармонійніші поєднання виникають із Раком і Скорпіоном. Хороші та міцні стосунки з представниками спорідненої стихії Землі — Тельцем і Козерогом. Непогана сумісність із Рибами та Дівою.

Ось як складуться стосунки в парах, у яких один із партнерів Діва:

  • З Овном Діві складно, оскільки партнер прагне домінувати над самодостатньою Дівою. У підсумку вони не виправдають очікувань одне одного.
  • Телець і Діва — чудова пара, оскільки обидва — прагматики, реалісти і домосіди, знають справжню ціну грошам і піклуються про комфорт.
  • Близнюки і Діва занадто різні за темпераментом і поглядами на світ. Імпульсивний партнер швидко зрозуміє, що потрапив у клітку, і покине її.
  • У Рака і Діви дуже ніжний і гармонійний союз, тільки Діва в ньому гратиме першу скрипку. Любов до комфорту і прагнення до стабільності об’єднають їх.
  • Лев і Діва насилу знаходять спільну мову, тому що він занадто палкий, а вона холодна і розважлива. До того ж Діва не хвалить просто так, а Левом потрібно захоплюватися.
  • Дві Діви складно уживаються разом, якщо вони однолітки. Хороша сумісність у партнерів із великою різницею у віці, мудрих і досвідчених.
  • Із Терезами будуть постійні конфлікти через легковажність повітряного знака. Любов і романтика не замінять реальних кроків, які Діва чекає від обранця.
  • Зі Скорпіоном у Діви багато спільного. Обидва відповідальні та турботливі. Пара може бути разом, якщо поважати особисті кордони партнера.
  • Зі Стрільцем виникне конфлікт інтересів, оскільки Діва не тринькає гроші і завжди планує своє завтра.
  • З Козерогом мало романтики, але багато спільних цілей. Пара вирізняється амбіціями, розсудливістю і прагненням до комфорту в побуті.
  • Діва і Водолій — це союз прагматика і мрійника. Обидва втомляться одне від одного, оскільки кожен по-своєму бачить любов і шлюб.
  • Діва і Риби — хороша пара, оскільки обидва схильні до містики, природжені ідеалісти і схиблені на самореалізації. Разом вони здатні досягти великого успіху.

Зійтися швидше Діві заважає недовірливість, але це й не погано, адже вона важко переживає розрив і зраду в коханні. Їй потрібен стабільний і розуміючий партнер, з яким земний знак зможе все життя прожити в мирі та злагоді, одружившись раз і назавжди.

Діва — дуже практична, грамотна і розумна людина, на яку легко покластися в сім’ї, дружбі та роботі. Знаючи всі плюси знака, простіше зав’язати спілкування і домогтися довіри цих чесних і відповідальних людей.

Дізнавайтеся про все першими

You may also like

Ярослав: значення імен, характер і доля його володаря

Бурштин: магічні властивості, цікаві факти про камінь

Січень: знак зодіаку на початку та наприкінці місяця

Ера Водолія: що на нас чекає і скільки триватиме нова епоха

Енергетичний вампір: як розпізнати і захиститися від його впливу

Емілія: значення імені, характер і доля