11 секретів шопінгу, які знають лише затяті фанати товарів для дому

Estimated read time 1 min read

Маріса Доннеллі — експерт зі стилю життя та письменниця з більш ніж десятирічним досвідом, яка ділиться своїми знаннями про те, що домашній декор може розповісти про особистість. Її статті також з’являлися на HuffPost, Bustle та BossBabe.

Коли справа доходить до купівлі товарів для дому, у кожного з нас є свої секрети. Для деяких з нас це може бути повторне використання одного і того ж декору з минулих років (читай: поколінь). Для інших це може бути вигідний шопінг або гаражний розпродаж у пошуках найкращих пропозицій. А для тих, хто небайдужий до HomeGoods, магазину, основний меседж якого: «Ви не ходите за покупками, ви ходите на пошуки», є кілька жаданих хитрощів, які знають лише найдосвідченіші покупці.

Тож, в ім’я вигідного шопінгу, ми поставили кілька запитань, переглянули дошки оголошень у пошуках порад від професіоналів HomeGoods, які самі себе визнали, і навіть отримали інсайдерську інформацію від деяких вищих посадових осіб HomeGoods, щоб знайти деякі відповіді. Не можна довіряти всьому, що ви читаєте в інтернеті, тому сприймайте ці поради з обережністю.

Незалежно від того, чи купуєте ви сезонний декор, чи прагнете змінити всю атмосферу вашого простору, чи шукаєте подарунок для близької вам людини, ось 12 секретів шопінгу, які знають лише затяті фанати HomeGoods.

Огляд «гарячих точок» для угод

Шукаєте найдешевші товари? Користувач Reddit DealerMcDiscount стверджує, що ви можете знайти їх у трьох місцях: на торцях, біля кас і на задній стіні.

На відміну від більшості універмагів, у яких крихітні товари «з собою» або ті, що купуються в останню хвилину, захаращують зони біля кас, HomeGoods пропонує вигідні пропозиції та еклектичний асортимент товарів. За його словами, це чудове місце для пошуку додаткових знижок, а також торцевих кришок (де зберігаються найдорожчі товари) і задніх стінок (де зазвичай зберігаються останні залишки товарів).

Ходіть у години низького трафіку

«Я вважаю за краще відвідувати HomeGoods в середині тижня (вівторок-четвер) між 10-11 годинами ранку, — ділиться Бет Діана Сміт, дизайнерка інтер’єру та експертка зі стилю HomeGoods. «Як на мене, в цей час у моєму магазині менше відвідувачів, що створює дещо більш розслаблену обстановку. Це також дає магазину трохи часу, щоб поповнити полиці новими товарами».

Оскільки більшість розпродажів відбувається між 9:30 та 10 годинами ранку, Сміт каже, що їй подобається бути там або в кінці, або одразу після них, щоб мати змогу першою вибрати нові товари.

Зверніть увагу на графік уцінок

Товари HomeGoods знижують ціну кожні три місяці. Це означає, що якщо ви поклали око на щось, але не хочете платити повну ціну, ви можете почекати кілька місяців, і ціна знизиться. Звісно, ризик полягає в тому, чи буде той самий товар через три місяці. Але для чогось, що не є сезонним або трендовим, це може бути хорошим способом заощадити трохи грошей.

Деякі товари можуть бути розпродані в інших магазинах

За словами користувача Reddit captainsaveabro, який розповідає, що раніше працював у Bed Bath & Beyond, деякі товари зі знижками BBB потрапляли на HomeGoods, якщо їх не купували до певної дати. Це не означає, що товари в HomeGoods кращі чи гірші, ніж деінде (і, звісно, ми не можемо сказати, чи відповідає ця інформація дійсності).

Однак, якщо це справді точна інформація, вона руйнує міф про те, що якісні товари існують лише в певних магазинах.

Насправді ви можете відкласти товар на потім

Чи знали ви, що на HomeGoods можна відкласти товар на потім? Хоча більшість магазинів зазвичай пропонують таку можливість, варто зазначити, що HomeGoods теж її пропонує. Замість того, щоб намагатися купити і приміряти товар (особливо якщо це щось громіздке, наприклад, диван або стілець), ви можете відкласти його на один день.

Це дає вам час оцінити свій простір, провести заміри та переосмислити все перед остаточною покупкою. Або просто купити.

«Коли ви бачите щось, що вам подобається, хапайте це, тому що цього може не бути, коли ви вирішите повернутися за ним», — попереджає Дженні Реймолд, стиліст інтер’єру та експерт зі стилю HomeGoods. «У HomeGoods гнучка політика повернення, тому я зазвичай купую все, що мене надихає, як тільки помічаю, і приношу все це додому, щоб побачити, що ідеально виглядатиме в моєму просторі».

Ставтеся до цін «Порівняти за» з обережністю

Ось таємниця, яку знають лише найвідданіші шанувальники HomeGoods: наклейки «Порівняти в» (які стверджують, що їхня ціна нижча, ніж в інших магазинах) насправді можуть не відповідати дійсності.

Користувач DealerMcDiscount на Reddit стверджує, що деякі з цих наклейок насправді показують завищені ціни, створюючи у споживачів ілюзію, що вони економлять, хоча насправді вони купують товар за звичайною (а іноді навіть вищою!) ціною.

Хоча ми не можемо обов’язково відмовитися від цієї стратегії, ми можемо скористатися нашим другом Google, щоб перевірити ціни перед тим, як зробити остаточну покупку.

Звертайте увагу на дні поповнення запасів

Затяті фанати HomeGoods знають, що дні поповнення запасів — найкращі дні для покупок, адже в ці дні оновлюються запаси і часто знижуються ціни на товари, які ще не розпродані.

Як дізнатися, коли бувають дні поповнення запасів? Просто запитайте. Більшість магазинів поповнюють запаси по неділях, але є кілька днів щотижня, коли це відбувається, і все залежить від району. Запитайте менеджера і використовуйте цей графік для планування своїх поїздок за покупками.

Ви можете отримати додаткові знижки на неідеальні товари

Якщо ви бачите щось, що має крихітну подряпину, відсутність фарби або будь-який інший дефект (включаючи трохи «не той» колір порівняно з іншими, схожими товарами), ви можете попросити про додаткову знижку.

І, як стверджує користувач Reddit DealerMcDiscount, найчастіше вони нададуть вам певний відсоток знижки.

Купуйте сезонні товари заздалегідь

Більшість магазинів виставляють свої сезонні запаси заздалегідь. У той час як звичайні універмаги не пропонують знижок на сезонні товари до закінчення свят, у HomeGoods все навпаки.

Напередодні свята вони виставляють товари зі знижками. Потім, як тільки свято наближається (за місяць до нього або менше), ці ціни зростають і залишаються на тому ж рівні навіть після свята.

Подумайте про отримання картки винагород

Якщо ви прагнете заощаджувати, вам неодмінно варто інвестувати в ощадну картку TJX.

«Кредитна картка TJX Rewards — одна з небагатьох карток, якими я регулярно користуюся, — каже Реймольд. «З цією карткою ви заробляєте 5%, коли робите покупки, які я отримую у вигляді цифрових сертифікатів номіналом $10 або $20, які автоматично надсилаються на електронну пошту і можуть бути легко відскановані в магазині при здійсненні покупки».

Якщо ви вирішите відкрити нову картку, ви отримаєте 10% знижку на першу покупку і 5% знижку після неї. «Крім того, — додає Реймолд, — картку можна використовувати в усіх магазинах TJX, а не лише в HomeGoods».

Використовуйте додаток HomeGoods для розумних покупок

Додатки для магазинів іноді можуть створювати проблеми, але один користувач Reddit каже, що додаток HomeGoods — це справжня знахідка. «Перед тим, як піти в магазин, я перевіряю в додатку, чи є потрібні мені товари в моєму регіоні. [Перед тим, як піти, я перевіряю у верхньому правому куті час і дату оновлення, щоб переконатися, що товар все ще є в наявності».

Мітка часу може допомогти вам дізнатися, коли елемент востаннє оновлювався. Ще одна гарна ідея (особливо якщо ви не хочете зануритися в безцільне блукання магазином) — зателефонувати в місцевий магазин і дізнатися, чи є бажаний товар у наявності.

Ви навіть можете поставити його на утримання, щоб він був готовий, коли ви приїдете. «[Додаток] економить мені багато часу», — каже користувач (ім’я користувача згодом було видалено).