Ферулова кислота – Як ферулова кислота впливає на шкіру?

Estimated read time 1 min read

Новий інгредієнт у світі догляду за шкірою викликає справжній ажіотаж. Ви б хотіли знати, чому і що це? Ну, ми говоримо про ферулову кислоту, природний рослинний антиоксидант.

Ферулова кислота входить до складу багатьох сироваток, кремів для повік і формул проти старіння. Але чи варто це ажіотажу? І як це правильно використовувати? Усе це та багато іншого ви знайдете в цій статті.

Що таке ферулова кислота?

Ферулова кислота - Як ферулова кислота впливає на шкіру?

Ферулова кислота є різновидом фенолової кислоти та багатим на антиоксиданти інгредієнтом. У природі він міститься в насінні фруктів, деяких овочів, зернах і горіхах, де він діє як захисний, самозберігаючий елемент. Як правило, ви можете знайти їх у рисі, вівсі та пшениці.

Він дуже добре працює, якщо поєднати його з іншими багатими на антиоксиданти інгредієнтами, такими як вітамін С і вітамін Е. Він має здатність стабілізувати та посилювати дію інших антиоксидантів.

Ферулова кислота працює найкраще, коли ви наносите її ближче до шкіри, щоб оптимізувати її захисні властивості.

Що робить ферулова кислота для шкіри?

Якщо ви перейдете до основ, коли мова йде про старіння, тонкі лінії, зморшки, зміну кольору та пошкодження клітин шкіри, вільні радикали є коренем усього зла. А ферулова кислота в основному використовується для боротьби з вільними радикалами. Ваше тіло може легко засвоювати ферулову кислоту і залишається в крові довше, ніж будь-які інші фенольні кислоти.

Чи знаєте ви, що вітамін С швидко окислюється, якщо його відкрити на повітрі? Коли ви поєднуєте його з такими інгредієнтами, як ферулова кислота, кислота запобігає окисленню. Тепер у вас є продукт, який вартий кожної копійки!

Поєднайте ферулову кислоту з вітаміном С і вітаміном Е, і ви потенційно подвоїте її захисну здатність. Ви отримаєте виграшну комбінацію, яка вирішить ваші проблеми з доглядом за шкірою та запобіжить їх повторенню.

Які переваги ферулової кислоти для шкіри?

1. Антивіковий

Шкіра старіє природно, але такі елементи, як ультрафіолетове світло та сонце, можуть прискорити дію та призвести до передчасного старіння. Однією з причин старіння шкіри є окислювальний стрес у тканинах шкіри. Це викликає видимі ознаки старіння, такі як втрата еластичності, тьмяність, зморшки та пігментні плями. Коли вільні радикали перемагають антиоксидантний захист вашої шкіри, це призводить до окислювального стресу.

У вашій шкірі є антиоксиданти, які борються з вільними радикалами та запобігають пошкодженню. Але вам постійно потрібно підвищувати їх рівень. Ферулова кислота є сильним поглиначем вільних радикалів і допомагає зменшити вплив вільних радикалів на старіння шкіри.

Продукт із феруловою кислотою запобігає в’ялості шкіри, а також зменшує розвиток зморшок і тонких ліній. Крім того, вільні радикали спричиняють втрату пружності шкіри, а ферулова кислота діє як щит, захищаючи шкіру від цього пошкодження.

2. Освітлення

Ферулова кислота утворює надійний бар’єр, а також сприяє процесу загоєння шкіри, допомагаючи зменшити темні плями та нерівномірну пігментацію. Окислювальний стрес також блокує пори і може призвести до висипань. Антиоксиданти ферулової кислоти мають протизапальні властивості, які зменшують запалення.

3. Згладжування

Як ви читали раніше, сила ферулової кислоти регенерує та омолоджує клітини шкіри, завдяки чому ваша шкіра виглядає яскравішою та молодшою. Це включає в себе шкіру, яка зазнала пошкоджень. Завдяки протизапальним властивостям ви можете використовувати ферулову кислоту для корекції текстури шкіри та її гладкості.

Поєднання ретинолу та ферулової кислоти може додати еластичність, зволожити та допомогти розгладити шкіру.

Іншими словами, обидва продукти поєднаються, щоб допомогти вам відновити молодість.

4. Діє на всі типи шкіри, як магія

Ферулова кислота надзвичайно добре діє на кожен тип шкіри. Воно ніжне і лагідне.

5. Захищає шкіру від зовнішніх факторів

Ферулова кислота також захищає шкіру від сонячних променів. Це може стимулювати відростання та оновлення шкіри, яка вже пошкоджена сонцем. Зморшки та тонкі лінії є результатом радіації та забруднення, і ферулова кислота може допомогти захистити шкіру від такої шкоди. Крім того, радіація та забруднення збільшують сонячні плями та пігментацію. Ви можете використовувати ферулову кислоту, щоб зменшити такі ефекти.

Дозування та препарати ферулової кислоти

Вживати ферулову кислоту можна щодня. Але час залежить від ферулової кислоти. Краще використовувати його вранці, оскільки це ідеальний стимулятор, який потребує ваша шкіра, коли ви контактуєте з агресорами навколишнього середовища протягом дня.

Що стосується частоти, ви можете застосовувати його також на ніч. «Запаси» антиоксиданту залишаться в шкірі, готові захистити її наступного дня.

Почніть з миючого засобу, продовжуйте з тоніком, потім додайте продукти з феруловою кислотою і, нарешті, закінчіть сонцезахисним кремом. Єдине, що вам потрібно пам’ятати, це не обманюйте шкіру, наносячи час від часу засоби; щоденне використання може зробити так багато!

Щоб скористатися всіма перевагами ферулової кислоти, використовуйте її разом з іншими антиоксидантами, такими як ресвератрол, вітамін С і Е.

Для проблем зі шкірою ви побачите, що місцеве застосування ферулової кислоти у формі сироватки є найкращим. Щоб знайти найкращий продукт із феруловою кислотою та дозуванням, який підходить вашій шкірі, перегляньте індивідуальну омолоджуючу сироватку для обличчя SkinKraft.

Побічні ефекти ферулової кислоти

Незважаючи на те, що це безпечний інгредієнт, існує ймовірність алергії. Наприклад, ви можете отримати ферулову кислоту з висівок, і якщо у вас алергія на зерно, існує ймовірність, що у вас виникне реакція на цей інгредієнт. Як і з іншими інгредієнтами для догляду за шкірою, будьте обережні.

Якщо у вас чутлива шкіра, вам слід нанести трохи продукту за вухо, щоб побачити, як ваша шкіра відреагує. Якщо ви не побачите жодної реакції через день, все готово! Якщо ваша шкіра реагує, можливо, цей продукт вам не підходить.

Щоб отримати найкращі результати, проконсультуйтеся з дерматологом перед використанням будь-яких засобів, що містять ферулову кислоту.

Що не можна змішувати з феруловою кислотою?

Ферулова кислота надзвичайно сумісна та командна. Він працює для підвищення ефективності інших активних інгредієнтів, таких як вітамін С, вітамін Е, ресвератрол і ретинол. Однак краще не використовувати його з відлущувальними засобами, такими як саліцилова кислота, молочна кислота або гліколева кислота. Це може змінити рН, що може змінити ефективність антиоксиданту.

Висновок

Іноді ви дотримуєтеся всього в книзі до Т, але не бачите результатів або це не працює для вас. У такий час введіть ферулову кислоту в свій арсенал по догляду за шкірою. Ви побачите, наскільки потужна ця кислота, і у вас буде нова, покращена шкіра. Будьте готові змінити свій режим доглядуза шкірою за допомогою ферулової кислоти.