Комбідрес slim shapewear: опис, рекомендації щодо вибору

Комбідрес slim shapewear: опис, рекомендації щодо вибору - Ветеринар

Комбідрес Slim Shapewear став популярним завдяки незліченним “викриттям” знаменитостей, викритих у носінні цієї білизни, що коригує фігуру, на найрізноманітніших важливих заходах. Аксесуар позиціонується його виробником як унікальна розробка, і результати до і після використання мають дійсно вражаючий вигляд.

Комбідрес slim shapewear: опис, рекомендації щодо вибору - Ветеринар

Крім того, незважаючи на хороший вибір стягувальної білизни для коригування фігури, справжніх пропозицій у цій категорії на ринку не дуже то й багато.

Slim Shapewear, як показує огляд відгуків, реально працює і дає змогу жінкам почуватися впевненіше в найрізноманітніших обставинах. Випущений виробниками з Італії білизни комбідрес гігроскопічний, приємний на дотик, не натирає шкіру і чинить легку лімфодренажну дію на проблемні зони. Чи такий він гарний, як обіцяє реклама? У цьому питанні потрібно розібратися більш детально.

Навіщо потрібен?

Протягом століть жінки застосовували корсети в особистому гардеробі, щоб візуально підкоригувати характерності фігури. При цьому прагнення до красивої талії часто мало сумний фінал, оскільки затягнутий шнурівкою торс просто заважав нормальному диханню.

Сучасні виробники стягуючих засобів підійдуть до вирішення таких завдань набагато практичніше і пропонують справді революційне рішення, яке не потребує виснажливих занять у в залі для занять спортом або голодних дієт. Комбідрес передбачає особливості анатомії тіла жінки і надає йому красивого силуету, підкреслюючи бюст, талію, роблячи бездоганними лінії сідниць і стегон. Мати ідеальну фігуру в реальності при цьому абсолютно не потрібно.

Головне призначення Slim Shapewear — створення ідеального силуету. Практично це означає, що комбідрес моделює фігуру, згладжуючи її особливості та маскуючи недоліки.

Наприклад, якщо це необхідно одягнути прилеглу сукню або поміряти строгий офісний костюм, що не залишає особливої свободи в розмірах. Комбідрес працює як білизна для корекції в проблемних зонах і дуже швидко забезпечує зорову стрункість.

Очікуваний ефект

Зручна посадка, гарне прилягання до тіла і результат push-up. Порівнюючи результати до і після примірки комбідресу Slim Shapewear, можна абсолютно чесно сказати, що вони повністю виправдовують очікування. Замість складочок на боках, проблемних ділянок шкіри, в’ялого живота в дзеркалі буде відображатися спокусливий силует з добре вираженими формами. Серед явних ефектів від застосування такої білизни можна підкреслити:

  • зорову стрункість без видимих проблем;
  • зменшення об’ємів до 3-х розмірів (за запевненнями виробника);
  • більш гарне положення спини;
  • прекрасний стан живота, без горбів і складочок;
  • формування видимої лінії стегон і талії;
  • створення “бразильських” сідниць;
  • відсутність складочок у ділянці спини;
  • зорове збільшення бюста.

Силует комбідресу створюється за рахунок грамотного розподілу зусиль. Залежно від зони тіла, на яку потрібно чинити тиск, він змінюється, даючи можливість прибирати зайве і додавати об’єму там, де його відверто бракує. Згладжування і максимальний пресинг дістаються животу, бокам, області стегон. Ефект збільшення об’єму отримують груди та сідниці.

Комбідрес Slim Shapewear діє відразу на кілька зон тіла.

  1. Накладки в зоні сідниць. Вони відповідають за моделювання форм, що мають такий звабливий вигляд, як у моделей у глянцевих журналах. При великому розмірі сідниць вони підтягуються, набувають акуратнішого, красивішого вигляду.
  2. Компресійний вплив на стегна. Створюється лінія “гітари” з переходом до області талії. При цьому візуально на тілі немає проблемних жирових складочок.
  3. Живіт і талія. Вони вважаються найбільшою проблемою для кожної жінки. Компресійний вплив у цій зоні має найвищу інтенсивність. Після натягування комбідресу з’являється ефект того самого плоского живота, а талія стає вужчою і виразнішою.
  4. Груди. Особливості комбідресу полягають у його посадці, що підкреслює і збільшує обсяги в зоні декольте. Це чудове рішення, якщо боротьба з гравітацією вже не на користь жінки або бюст втратив форму після годування дитини.

Мінуси і плюси

Помітною позитивною якістю комбідресу Slim Shapewear вважається моментальний підтягувальний ефект — результатів не потрібно чекати роками. Також можна підкреслити такі моменти.

  1. Цілісна конструкція. Не створюється складочка в ділянці живота або стегон на кордоні білизни і відкритого тіла.
  2. Хороший вплив на поставу. Сама конструкція враховує, що спину доведеться тримати рівно.
  3. Наявність вирізу в паховій області. Він необхідний для відправлення гігієнічних потреб.
  4. Багатофункціональність крою. Можна одягнути під майку або джинси, винятком стане лише одяг з відкритим животом.
  5. Гігроскопічність матеріалу. Застосовується натуральна дихаюча тканина, що забезпечує повітряний приплив до тіла.

Не обходиться і без недоліків. Як і будь-яку білизну для корекції, Slim Shapewear вельми не легко одягати, краще робити це з помічником. Довге, багатогодинне носіння компресійних корсетів теж не дуже корисне для тіла. Корекція фігури, яка пов’язана з лімфодренажем, мінімальна — по суті, комбідрес не змінює обрисів тіла, він просто робить їх набагато кращими зовні на певний період часу носіння.

Як підібрати?

Комбідрес має обов’язково правильно сидіти. Не потрібно розраховувати, що підібравши для коригування фігури варіант Slim Shapewear на кілька розмірів менший, вийде отримати прекрасніші результати. Навпаки, дуже сильне здавлювання тіла може заподіяти серйозний дискомфорт і навіть зашкодити здоров’ю.

Вибрати правильно розмір можна за об’ємом талії:

  • S-M (від 53-75 см);
  • L-XL (від 65-85 см);
  • 2XL-3XXL (від 75-109 см).

Деякі онлайн-магазини пропонують відштовхуватися від власного класичного розміру.

Після того, як замовлення оформлено, консультанти зв’яжуться з вами і допоможуть вам правильно вибрати розмір.

Як правильно застосовувати?

для того щоб стягувальна білизна дійсно працювала, її необхідно одягати на голе тіло. Дозволяється лише застосування тонких трусиків, що дозволяють зменшити тертя в делікатних місцях.

За першого досвіду застосування комбідресу рекомендується заручитися допомогою. Це пов’язують з особливостями компресійної білизни, одягнути яку правильно може бути не просто.

Щоб усе вийшло, необхідно:

  • дістати комбідрес з упаковки;
  • розправити його;
  • тримаючись за поясну область, одягнути до стегон;
  • як потрібно розподілити по всьому тілу;
  • дійшовши до грудей, ліф розташовують під ними;
  • лямки одягають на плечі.

За правильної посадки комбідрес дасть зорове зменшення проблемних зон на 1-2 розміри.

Як доглядати?

Оскільки в складі комбідресу Slim Shapewear застосовуються штучні волокна, необхідний йому догляд має бути дуже делікатним. Щоб стягувальний корсет довше зберігав власну привабливість, важливо відмовитися від прикрас у момент, коли одягається білизна для корекції. Вони залишають зачіпки, через які зовнішнє покриття втрачає власну естетичність.

Необхідно пам’ятати про звичайні заходи гігієни: одягати виріб виключно на чисте тіло, користуватися дезодорантом-антиперспірантом для зниження інтенсивності потовиділення. Якщо коригувальний корсет забруднився, його необхідно прати в делікатному режимі в машинці або вручну засобами, що зберігають звичайний колір речі довше.

Щоб комбідрес не деформувався, сушити його рекомендується за аналогією з вовняними речами, із застосуванням рушника і опори, горизонтально.

Комбідрес Slim Shapewear належить до категорії спеціальної стягувальної білизни. У цієї категорії одягу є певні обмеження. Його обов’язково знімають на певний період часу сну, а загальна тривалість впливу на покрив шкіри має бути менш як 8 годин. Після будь-якого застосування цей предмет гардероба необхідно прати.

Не можна давати поносити комбідрес іншим людям — це такий самий персональний предмет, як і натільна білизна.

Стягувальний корсет не піддають прасуванню і термічному впливу.

Із чим рекомендується носити?

Під час вибору комбідресу неминуче з’являються питання про те, з чим прийнято носити такий одяг. Slim Shapewear випускається в 3 кольорах: універсальному тілесному, світло-сірому і чорному. Зовні він має вигляд традиційного білизняного комбінезона з шортиками, зверху боді має зручні лямки, дуже тонкі.

Здебільшого, колір виробу обирається під вбрання. Чорний добре пасує до костюмів, суконь-футлярів того ж кольору. Сірий комбідрес дозволяється комбінувати з джинсами, футболками, іншим неформальним одягом. Його практично не видно навіть під найобтислішим вбранням, і можна не боятися про кілька кілограмів, що з’явилися на стегнах перед побаченням.

Тілесні варіанти вважаються універсальними. Такий Slim Shapewear можна одягнути під особливо чесну сукню, у якої є виріз, запахом. Крім того, комбідрес тілесного кольору дає змогу почуватися впевненіше в дизайнерських вбраннях, що передбачають інтенсивне облягання проблемних зон.

Огляд відгуків

Розглядаючи відгуки відвідувачок Slim Shapewear, можна підкреслити, що значна їх частина має дуже оптимістичний вигляд. Спробувавши носіння корсета 1 раз, від нього важко відмовитися. Матеріал максимально комфортабельний, тіло дихає, немає ефекту парника — ось що відзначають жінки, які вже досягли фігури мрії з коригувальним корсетом.

Зрозуміло, ефекту значного схуднення досягти не вийде. Але прибрати до п’яти сантиметрів у талії або на стегнах буде абсолютно реально.

Відзначають покупниці й особливості крою одягу. Завдяки вирізу в паховій ділянці впродовж усього дня не з’являється труднощів із відвідуванням туалету. Більшість інших виробників про подібні “дрібниці” навіть не думають, залишаючи проблему інтимної гігієни осторонь.

Багато представниць прекрасної статі, які обрали для себе цей комбідрес, відзначають його багатофункціональність. Носити такий підтримувальний корсет можна фактично з найрізноманітнішими речами. Ба більше, його купують худі дівчата без вад з фігурою — просто для того, щоб отримати сідниці мрії. Ефект пуш-ап працює і для грудей, що дуже актуально для жінок, які нещодавно народили або годують груддю.