Дизайн нігтів із втиркою: який актуальний у 2023 році

Estimated read time 1 min read

Втирка створює дзеркальні, перлинні, голографічні, перламутрові відблиски на нігтиках. Яскраве або ніжне покриття в поєднанні з мерехтливим ефектом робить будь-який дизайн помітним і цікавим. Нейл-майстри Наомі Ясуда і Том Бачик пропонують трендові ідеї сяючого манікюру 2023 року.

Який дизайн нігтів із втиркою в моді 2023 року? У моді будуть такі дизайни: яскраве покриття, хромоване, нюдовий, мінімалістичний, французький манікюр, варіанти з кольоровими переливами, нейл-артом, стразами і написами, ефект «сльози єдинорога».

Яскраве покриття

Втирка на нігтях — повітряний синтетичний порошок, що з вигляду нагадує мерехтливу пудру. Назву втирка отримала від способу нанесення речовини на нігті: за допомогою щільної губки, пальця, пензля порошок ретельно втирають у нігтьову пластину, покриту базовим шаром. Залежно від відтінку підкладки (кольору гель-лаку) і пігменту пудри можна домогтися різних результатів.

Ефектно втирка поєднується з яскравим лаком. Найтрендовіші кольори у 2023 році:

  • червоний, малиновий, бордовий;
  • ніжні та яскраві відтінки рожевого;
  • синій, блакитний, смарагдовий, бірюзовий;
  • фіолетовий, фуксія.

Втирки для нігтів бувають різних кольорів, помелів, із вкрапленням блискіток, пластівців. Залежно від виду втирки можна домогтися дзеркального, голографічного, перламутрового ефекту.

Хромований ефект

Існує кілька типів втирки для нігтів: хромована або дзеркальна, перлова, голографічна «Травневий жук». Кожен вид сяючої пудри має свої відтінки та різні ефекти.

Найбільш екстравагантною вважається дзеркальна втирка, що надає футуристичного хромованого ефекту і посідає провідні позиції в списку трендів манікюру 2023 року.

Металізовані втирки мають різні відтінки: золотий, сріблястий, мідний і екстравагантні кольорові тони. Манікюр із дзеркальною втиркою має дивовижний вигляд на коротких і довгих нігтях будь-якої форми в монохромному виконанні, французькому та інших видах дизайну.

Втирка і написи

Доповніть сяючий дизайн написами. Це можуть бути лаконічні слогани, кредо або ініціали, написані на світлому тлі. Доповнюйте манікюр з втиркою і написами блискітками, трендовим хвилястим дизайном.

Кольорові переливи

Щоб отримати святковий манікюр, використовуйте кілька відтінків втирки в межах одного нігтя. Elle Girl стверджує, що найбанальніший манікюр з таким прийомом перетворюється на переливчасте диво. Стильний приклад поєднання втирки різних кольорів — манікюр учасниці корейської поп-групи TWICE Момо, яка показала нігті лавандового кольору із зеленими переливами. Дизайн із плавними переходами кольору пропонує відомий нейл-майстер Наомі Ясуда.

Нюдовий з втиркою

Журнал Voice вважає, що досить нудний і спокійний нюд можна зробити ефектнішим і святковішим за допомогою однієї тільки втирки. Який у тренді нюдовий манікюр з втиркою? У моді такі дизайни:

  • перламутрова або перлова втирка на прозорій або молочній базі;
  • нюдовий манікюр з акцентними нігтями, прикрашеними дрібним декором, малюнками, наклейками;
  • місячний дизайн із дзеркальною втиркою.

Делікатне сяйво на нігтях не виглядає надто химерним і пафосним. Світло-рожевий, молочний або бежевий манікюр з легким сяйвом обирають навіть ділові леді, які працюють у компанії зі строгим дрес-кодом.

Мінімалістичний дизайн

Любителькам витонченого манікюру та нейл-дизайну майстри пропонують втирку з кремовим блискучим ефектом. Перлова втирка надає нігтям ніжних переливів і м’якого блиску. Манікюр найкращий вигляд має в пастельних відтінках рожевого, блакитного, лілового. Лаконічний манікюр, у якому поєднуються втирка, матовий топ і золоті хвилясті лінії, має чудовий вигляд на квадратних нігтях.

З малюнками

Бездоганне сяйво втирки доповнюють красивими малюнками. Популярні приклади нейл-арту з втиркою:

  • флористичні мотиви;
  • зимова та новорічна тематика;
  • абстракція та геометрія;
  • тваринні принти.

Візерунки малюють на всіх нігтях або тільки на акцентних. Оригінальний вигляд мають дизайни, в яких втирка прикрашає окремі нігті, решта поєднують матову основу, ніжний відтінок лаку і мінімалістичні малюнки.

Френч із перловою втиркою

Який манікюр із втиркою на кінчиках у моді 2023 року? У трендах французький дизайн, у якому нюдова або прозора база поєднується з яскравими сяйливими кінчиками, а також круговий френч.

Французький манікюр не виходить з моди. Якщо класика або кольоровий френч здаються банальними, надайте сяйва кінчикам за допомогою втирки. Для цих цілей використовуйте голографічну, дзеркальну або перлову втирку. Стильний варіант демонструє Гейлі Бібер: нюдовий лак як основа, яскраво-червоні кінчики і перлова втирка, що надає манікюру ніжного сяйва. Оригінальний дизайн — круговий френч у чорно-сірих тонах.

Втирка і стрази

Для створення розкішного ефектного манікюру доповнюйте перлове або дзеркальне покриття стразами. Варіанти дизайну:

  • хромований манікюр і великі стрази на акцентних нігтях;
  • голографічний манікюр: кожен ніготь прикрашений крихітним стразом;
  • дрібні камінчики, що прикрашають 2 нігті, інші покриті втиркою.

Найкраща база для сяючого дизайну з втиркою і стразами — нюдова, молочна, прозора і пастельна. Приглушені тони в поєднанні з блискучими акцентами виглядають розкішно й елегантно.

«Сльози єдинорога»

Втирка «Північне сяйво» — це напівпрозора пудра, яка надає нігтям легкого перлинного сяйва. Ефект від нанесення залежить від кольору підкладки. Особливо вигідно північне сяйво виглядає на білому, кремовому, молочному гель-лаку.

Часто така втирка містить пігменти блакитних, зеленуватих, рожевих відтінків. При нанесенні на світлу основу пігмент створює кольорові райдужні відблиски, як у дизайні Тома Бачика. Подібний манікюр називають «сльози єдинорога».

Манікюр із втиркою має цікавий, мегастильний і чарівний вигляд. Перлинні переливи або дзеркальний ефект хромованих нігтів — прекрасні варіанти для повсякденності. Для гламурного образу додайте декор, малюнки, написи, різні відтінки лаків.