Анна Сєдокова та Анатолій Цой: стосунки

Estimated read time 1 min read

Чи разом Анна Сєдокова та Анатолій Цой? Це питання вже кілька років хвилює фанатів артистів. Тим часом Сєдокова і Цой регулярно додають на свої соціальні сторінки в Інстаграм провокаційні фото з натяком на роман. Але в один голос заперечують, що вони — пара. Які ж насправді стосунки між молодими, популярними і красивими виконавцями, читайте в статті.

Анатолій Цой та Анна Сєдокова разом: початок стосунків

Артисти познайомилися восени 2014 року на телепроекті «Хочу до Меладзе». Екссолістка «ВІА Гри» Анна Сєдокова тоді стала тренером шоу, а молодий казахстанець Анатолій Цой — учасником.

Хлопець спочатку потрапив у команду Анни Сєдокової, і вона була його першою наставницею в шоу-бізнесі. Разом вони записали пісню «Мое сердце в бинтах», а за час шоу дуже подружилися. Співачка засмутилися, коли Меладзе вирішив перекинути Цоя в команду Сергія Лазерева. Але хлопець по-дружньому підтримав тренера. Незабаром після проекту він став солістом «MBAND».

Але надовго молоді люди не розлучалися. Вони разом відвідували вечірки, премії, світські заходи. На той час Анна вже розлучилася з батьком другої доньки Моніки, а між короткостроковими романами красуня насолоджувалася товариством колишнього учня.

На той час у Сєдокової за плечима вже були стосунки з:

  • Валентином Белькевичем;
  • Максимом Чернявським;
  • Сергієм Гутманом;
  • Данилом Величком.

Наприкінці 2016 року в Анни зав’язується роман із 25-річним бізнесменом Артемом Комаровим. Але почуття між ними швидко згасли. Бізнесмен наполягав, щоб Анна пішла з шоу-бізнесу. Тому їхні шляхи розійшлися.

Однак на той час Сєдокова оголосила, що вагітна. І знову виклала світлини зі співаком Анатолієм Цоєм. На них пара виглядає закоханими, а Цой ніжно обіймає співачку за кругленький животик. І у фоловерів знову з’являється тема для обговорення: багато хто припускає, що саме ефектний казахський співак є батьком майбутньої дитини своєї екс-наставниці.

Після народження дитини Сєдокова і Цой знову провокують фанатів серією «сімейних» фотографій, на яких вони зображені з крихітним сином співачки Гектором біля басейну. Абсолютно щасливі та обіймані, вони одразу ж викликали чутки про швидке весілля.

У відповідь на це Сєдокова виклала в Instagram знімок, на якому вона з Цоєм у весільному вбранні. Незабаром під численними коментарями співачка написала, що пожартувала, взявши відредагований знімок в одній із фан-груп.

Виявилося, що і знімок із дитиною — це розіграш. І на ньому зовсім не Гектор, а маленький хлопчик із Казахстану.

Анатолій Цой та Анна Сєдокова: розставання

Влітку 2018 року Цой Анатолій і Седокова Анна знову дали привід для розмов, виклавши спільне відео, де вони співають у машині. На їхніх сторінках з’явилися фотознімки, на яких вони обіймаються в номері готелю. Зірки провокаційно підписали фото. Анна зробила підпис про те, що кохання між ними дуже взаємне. А Анатолій обмежився фразою: «Найкращий день».

Але зовсім скоро виконавці разом узяли участь у популярному дейтинг-шоу. Вони зізналися, що роману не було і немає, а є велика, міцна дружба. Сєдокова сказала, що Анатолій надихає її на написання текстів до нових пісень. А Цой зізнався, що дуже любить щиру і добру Анну, поважає її і бажає, щоб у дівчини в житті все склалося.

Співак сказав, що їх пов’язує тільки дружба. І додав, що одружений ніколи не був. А особисте життя спеціально не коментує, щоб не впускати в нього чутки.

Зараз Анна постійно інформує підписників у соцмережах новинами про трьох дітей, яких виховує сама. Але з Анатолієм вони продовжують зустрічатися тільки як друзі. Інформації про коханих артистів поки що немає.

Але фанати зірок продовжують гадати, що пов’язує Сєдокову і Цоя. Дехто справедливо припускає, що артисти навмисно розпалюють інтерес до себе, використовуючи один одного, щоб подражнити пліткарів.

Що відбувається між Сєдоковою і Цоєм насправді — дружба чи кохання, покаже час. А поки залишається тільки здогадуватися, що ховається за ніжними обіймами пари.