Алла Пугачова і Максим Галкін: історія стосунків

Estimated read time 1 min read

Алла Пугачова і Максим Галкін перебувають у центрі уваги громадськості вже багато років. Стосунки примадонни і пародиста постійно обговорюють. Та й самі артисти дають приводи для цього, викладаючи особисті фото і відео в соціальних мережах. Ось і зараз Максим тепло привітав дружину з річницею весілля: зіркова пара разом 19 років. Це привід, щоб згадати, як починалися їхні стосунки.

Галкін і Пугачова: зародження кохання

Пугачова і Галкін познайомилися на фестивалі «Слов’янський базар» 2001 року. На той момент Алла Борисівна була зіркою і улюбленицею публіки, почесним гостем подібних заходів. Максим же виступав із сольним концертом.

Познайомив майбутнє подружжя Філіп Кіркоров: його шлюб із примадонною на той момент існував лише на папері. Пара давно роз’їхалася і планувала офіційне розлучення, але зберегла теплі, дружні стосунки.

На момент знайомства Аллі було 52 роки, а Максиму — 25. Ніхто не припускав, що зустріч стала доленосною для співачки і пародиста. Проте вони випадково зустрілися ще раз у більш неформальній обстановці — на дні народження їхнього спільного друга, Петра Шаболтая. Молодий чоловік ризикнув запросити Аллу на танець, вони перейшли на «ти», і Максим Галкін роздобув особистий номер телефону улюбленої артистки.

Через кілька днів він зателефонував, і Алла, з його слів, навіть дорікнула Максиму в тому, що чекати дзвінка довелося занадто довго. Далі слідував розвиток стосунків і спільний проект — кліп на пісню «Будь или не будь».

Після його виходу вся країна заговорила про новий роман зіркової виконавиці. Після того як 2005 року було офіційно розірвано попередній шлюб Пугачової, пара перестала приховувати свої стосунки від публіки, але водночас ні Алла, ні Максим не давали офіційних коментарів.

Безумовно, велика різниця у віці інтригувала шанувальників зірок. Але Максим у свої 27 років не вважав, що цей фактор — суттєва перешкода для розвитку їхніх стосунків.

Галкін і Пугачова постійно з’являлися разом, не приховували, що розбіжності та суперечки у них бувають. Ймовірно, жіноча мудрість і життєвий досвід примадонни зіграли не останню роль у вибудовуванні гармонійних стосунків. Але і Максим чудово розумів, хто поруч із ним. У 2008 році пара з’їхалася.

Офіційна реєстрація шлюбу відбулася трьома роками пізніше, у грудні 2011 року. На момент реєстрації у Алли в паспорті було вже чотири записи. Її чоловіками були:

  • Миколас Едмундас Орбакас — батько Христини.
  • Олександр Стефанович — кінорежисер.
  • Євген Болдін — музичний продюсер;
  • Філіп Кіркоров.

Для Максима це був перший шлюб. На момент весілля Алла Пугачова відсвяткувала своє 61-річчя, а нареченому було 34. Наречені відмовилися від вінчання. Було видно, як щасливі Галкін і Пугачова: різниця у віці в 27 років пару явно не бентежила, теплі стосунки між ними збереглися досі. До речі, пара все ж обвінчалася пізніше, в листопаді 2017 року, підтвердивши міцність почуттів.

Крім вибудовування подружнього життя, Галкін і Алла Борисівна були зайняті створенням спільних проектів — альбомів, кліпів:

  • «Это любовь».
  • «Будь або не будь».
  • «Удвох».
  • «Громовідводи» та ін.

Були й спільні творчі виступи: спільні концертні виступи та виступи на телешоу.

Подружжя часто з’являється разом на публіці:

  • у квітні 2019 року — на великому концерті до ювілею Алли Пугачової.
  • влітку 2019-го — на фестивалі «Laima Rendezvous Jūrmala-2019».
  • у вересні 2020 — у новому випуску шоу Галкіна «Музикаліті» і не тільки.

Їхній союз зміцнило народження дітей. Подружжя стало ще більш щасливим.

Діти Пугачової та Галкіна

Поява двох малюків у зірковій родині викликала фурор. Діти Галкіна і Пугачової з’явилися на світ у 2013 році завдяки сурогатному материнству.

Дівчинку назвали Лізою, а хлопчикові дали ім’я Гаррі. Зіркові батьки не приховували свого щастя: сьогодні фото зіркових двійнят можна часто побачити в профілях подружжя в Instagram.

Поява дітей підстьобнула батьків до приємних оновлень. Максим ще активніше розкрився у творчості, а Алла схудла, стала дбайливіше ставитися до свого здоров’я, помолодшала і покращала.

Фанати співачки сумують, адже більше не бачать її на сцені: Пугачова, фото якої з дітьми та чоловіком легко знайти в соціальних мережах, зареклася виступати до свого 80-річчя. Поживемо — побачимо.

Щоб не говорили люди, але фото показують, яка щаслива в шлюбі Пугачова. Галкін подарував їй стабільність і повагу. Примадонна насолоджується сімейним життям, дітьми, спілкуванням. Вітаємо пару з гранатовим весіллям і бажаємо зіркам міцного здоров’я, гармонії у стосунках і розвитку у творчості!