The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: все, що відомо про гру

Breath of the Wild 2 має офіційну назву The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom і виходить у травні 2023 року для Nintendo Switch.

Реліз Legend of Zelda: Tears of the Kingdom все ближче, і вона продовжує залишатися однією з найочікуваніших майбутніх ігор Switch на найближчому горизонті прямо зараз. Завдяки лютневому Nintendo Direct ми побачили більше про нову пригоду з ще одним трейлером «Сльози Королівства» , який демонструє різні способи пересування, у тому числі на чарівній машині. Після трейлера фанати з орилиним оком також помітили, що будинок, який Лінк купив у Breath of the Wild, здається, все ще стоїть у Tears of the Kingdom, а дистанція протягування значно покращилась порівняно з першою грою.

Легко зрозуміти, чому Tears of the Kingdom стане однією з найкращих нових ігор 2023 року. Будучи продовженням однієї з найкращих ігор Switch, вона, схоже, розширить те, що було раніше, піднявши нас у небо над Хайрулом, а також пропонуючи нові предмети для гри. Нова пригода Лінка, яку вперше оприлюднили ще в 2019 році та дали повну назву під час демонстрації Nintendo Direct у вересні 2022 року, є чим захоплюватися.

Дата виходу The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: все, що відомо про гру

Дата виходу The Legend of Zelda Tears of the Kingdom — 12 травня 2023 року. Новина була підтверджена 12 вересня в рамках показу Nintendo Direct у вересні 2022 року. Nintendo встановила цю нову дату в камені після того, як змусила нас спекулювати протягом місяців після затримки Breath of the Wild 2 ще в березні, що залишило нову гру Zelda з невизначеним вікном випуску «весна 2023». На щастя, Zelda: Tears of the Kingdom вже на стадії завершення і готовий до показу 12 травня.

Платформи The Legend of Zelda: Tears of Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: все, що відомо про гру

Nintendo підтвердила, що The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom є ексклюзивом Switch. The Legend of Zelda: Breath of the Wild спочатку була випущена як гра між поколіннями, а в березні 2017 року з’явилася як гра першого дня запуску для Nintendo Switch і Wii U.

Трейлери The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom отримав три трейлери. Перший був показаний у 2019 році, задаючи тон цьому продовженню «Подих дикої природи», коли ми бачимо, як Лінк і Зельда досліджують моторошні руїни, перш ніж Герой часу опиняється в боротьбі з сяючою магічною рукою. Ви можете переглянути трейлер «Подих дикої природи» вище.

Другий трейлер The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom був показаний на виставці E3 2021, де вперше демонструється ігровий процес. Саме завдяки цьому трейлеру ми дізналися, що Лінк отримає набір нових здібностей завдяки своїй новій магічній руці, і що ігровий простір розширюється в небо.

Новий трейлер The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom було показано під час показу Nintendo Direct у вересні 2022 року. Він опублікував нові подробиці історії, продемонстрував деякі приголомшливі краєвиди неба, які ми зможемо досліджувати, і підтвердив, що продовження «Подиху дикої природи» офіційно називатиметься «Сльози Королівства», яке вийде 5 травня 2023 року.

Геймплей The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Ігровий процес The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom значною мірою спиратиметься на більш відкриті системи обходу та бойові системи, які допомогли визначити оригінальний Breath of the Wild. По-перше, світ піднявся в небо – лебідь Лінк пірнає з підземель, що висять над хмарами, і використовує абсолютно нові здібності (які тепер живляться рукою, що світиться, а не шифером Шейхи), щоб швидко піднятися з землі в повітря. Крім того, схоже, що велика кількість доступної зброї (і деградації), ймовірно, повертається, і в трьох трейлерах Лінка помічено, оснащеного дерев’яною сокирою, кількома мечами, різними щитами, луком і стрілами тощо. Не дивлячись на нові та повернуті здібності Шейхи та додавання більш відкритого дослідження, схоже, що Tears of the Kingdom буде розумно будувати те, що було раніше.

Історія «Легенда про Зельду: Сльози Королівства»

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: все, що відомо про гру

Nintendo не розкривала назву The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, боячись, що підзаголовок зіпсує надто багато історії. Природно, це закрутило наш мозок. З усього, що ми бачили в цьому сиквелі «Подих дикої природи», здається, що висохлий труп Ганона піднявся з-під замку Гайрул, і вусики Злоби знову починають поширюватися. Природно, новий трейлер відкрився таємничими текстами та малюнками Хіліана, тому Інтернет перейшов у режим детектива, а видатність «сліз» у підзаголовку змушує нас задуматися, чи відлуння Zelda: Twilight Princess зіграють тут якусь роль – враховуючи популярність «Сльози» протягом усієї гри GameCube adventure.

Налаштування The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: все, що відомо про гру

Налаштування гри The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom будується на світі, який ми вперше досліджували у Breath of the Wild. Ми знову зможемо подорожувати по просторим землям Хайрула, але тепер ви матимете справу з більш вертикальним ігровим простором. Небеса відкрилися, і Лінк може переміщуватися між плаваючими островами та печерами – якщо ви ще не грали у The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, то зараз саме час, оскільки тут, очевидно, є якась синергія. Цікаво, що Nintendo говорить, що “Tears of the Kingdom” “візьме вас до небес і розширеного світу, що виходить за межі цього”. Тож хто знає, куди ще нас заведе гра. Чекаємо на ваші комментарі.