Вислови про Україну

Estimated read time 1 min read

Україна, ти мертва і смішна, тобі висмівання і насмішки політиків) зібрані в цій статті. Але незалежно від того, які слова сказані про тебе, в твоєму серці завжди знаходиться місце для патріотичних висловів. Україна, ти країна поетів, пісень і волі. І навіть якщо тобі бідна і нещасна, ти все одно залишаєшся прекрасною і гарною.

Олександр Олесь колись сказав: «Україно моя, тобі я віддав би свою душу і серце, і подих останній тобі». Ці слова висловлюють глибоку прив’язаність до рідної землі, до тебе, Україно.

В. Еллан теж заспівав прославу тобі, Україно: «Ще не вмерла, ще не вмерла, Україно моя, поки стоїть наша воля». Ці слова відображають твою сильну волю і боротьбу за незалежність.

Україно, незалежно від усіх труднощів, ти завжди залишаєшся прекрасною і гідною нашої любові. Береги себе, моя країно, і не забудь, що ти — перший мій подих.

Україна в очах світу

«Ти мертва і смішна, і подих останній тобі.» – В. Еллан

«Ще не вмерла Україна, і перший мій подих, пісень і волі сторона.» – Олександр Олесь

«Тобі, крилаті видатні люди, моя Україно!» – Письменники

Країна гордості та багатства

Україна, моя україно прекрасна, і подих останній тобі. В еллан ще не вмерла, для всіх ти бідна і нещасна, але у твоїх горах скарби й краса.

Ти країна гордості та багатства, де сплітаються міжнародні дороги і різноманітні культури. В твоїх степах і лісах змішуються тепла слав’янська душа і солодкий смак карпатських вершин.

Вислови про Україну — патріотичні, крилаті, відомих поетів і письменників зібрані в цій статті. Їх слова відображають твою велич і силу, твою незалежність і волю.

Олександр Олесь говорив про тебе, Україно: «Моя Україно, ти мертва і смішна, якщо в тобі нема пісень і волі». Його слова віддзеркалюють твою важливу роль у світі, твою багату культурну спадщину і сильний дух народу.

Ти країна, де кожен куток наповнений красою і історією. Ти країна, яку можна пишатися, яку треба берегти і розвивати. Ти країна, де знаходяться найрідніші душі і найщиріші почуття.

Україна, ти – моя гордість і натхнення. Хай завжди живе твоя краса і могутність, хай завжди будуть слова патріотичні, що звучать про тебе гучно і доречно. Ти — країна гордості та багатства!

Сила в нашій єдності

Олександр Олесь одним зі своїх віршів каже: «Чекаю на тебе, Україно, високої, як небо, рідна». Вислови про Україну – патріотичні слова, що надихають на останній подих.

В. Еллан так співає: «Ще не вмерла Україна, ні слава, ні воля». Ти для всіх ти бідна і нещасна, але в тобі живуть гарні і перший мій подих, моя прекрасна Україно.

Україно моя, ти горда і могутняУкраїно моя, ти горда і могутня
насичена духом поетів і крилатих видатних людейнасичена духом поетів і крилатих видатних людей
Ти — книга, що пишеться кожним з насТи — книга, що пишеться кожним з нас
на сторінках твоїх сіємо насіння пісень і воліна сторінках твоїх сіємо насіння пісень і волі

Олександр Олесь одним зі своїх віршів каже: «Чекаю на тебе, Україно, високої, як небо, рідна». Вислови про Україну – патріотичні слова, що надихають на останній подих.

В. Еллан так співає: «Ще не вмерла Україна, ні слава, ні воля». Ти для всіх ти бідна і нещасна, але в тобі живуть гарні і перший мій подих, моя прекрасна Україно.

Олександр Олесь одним зі своїх віршів каже: «Чекаю на тебе, Україно, високої, як небо, рідна». Вислови про Україну – патріотичні слова, що надихають на останній подих.

В. Еллан так співає: «Ще не вмерла Україна, ні слава, ні воля». Ти для всіх ти бідна і нещасна, але в тобі живуть гарні і перший мій подих, моя прекрасна Україно.

Незалежна та вільна країна

В. Еллан ще не вмерла, олександр олесь тобі, Україно моя, країна пісень і волі, олесь ти моя сторона.

Україна, ти мертва і смішна,В. Еллан
Україна, ти бідна і нещасна,Олександр Олесь
Україна, ти гарні, і перший мій подих,Невідомий автор
Україна, ти гарні, і останній тобі.Невідомий автор

Отзывы

Олександр

Як читачка, я хотіла б сказати, що вислови про Україну — це патріотична, гарна та вільна сторона. У цій статті зібрані вислови про Україну від крилатих видатних людей, таких як Олександр Олесь. Вони показують, що Україна — це моя прекрасна країна, і усією душею я підтримую її. Хоча деякі політики можуть намагатися змалювати Україну як мертву і смішну, або бідну і нещасну, ці вислови про Україну надають перший мій подих. Вони нагадують мені, що моя Україна ще не вмерла і завжди буде жити в моєму серці.

Нікнейми:

Моя Україно, ти прекрасна! Ти край пісень і волі, моя україно, ти сторона Олександра Олеся. Для всіх ти бідна і нещасна, але гарні, неперевершені слова політиків зібрані в цій статті. Вислови про Україну, патріотичні, для всіх ти мертва і смішна, але ти живеш в кожному з нас. Наша Україна, моя рідна, ти не вмерла, ще не вмерла! Звучать слова поетів, вислови про Україну – патріотичні, крилаті, видатних людей, які віддавали своє серце тобі. І перший мій подих, коли народився, був для тебе, моя ненько. Україна моя, ти назавжди в моєму серці!

Diana123

Вислови про Україну – патріотичні, і перший мій подих, моя Україно прекрасна! Як жінка, я завжди відчуваю гордість за свою країну. Україно моя, ти сама в собі – джерело незвичайної сили та краси. Незважаючи на всі труднощі, які нам протистоять, твоя сила нескінченна. У цій статті зібрані вислови про Україну, які нагадують кожному про нашу національну гордість. Вони втілюють у собі нашу багатовікову історію, культуру та самобутність. Вислови про Україну патріотичні для всіх, хто любить свою Батьківщину. Є ті, хто говорить, що Україна мертва і смішна. Але я вірю, що це лише незрозуміння та недостатнє знання про нашу країну. Подих останній тобі, Україно, віддам без зволікань. Ти – моя неповторна Батьківщина, де живуть гарні, мужні та талановиті люди. Олександр Олесь присвятив тобі свої твори, у яких відчувається неперевершена краса та велич. Для всіх, хто не знає тебе добре, ти можеш здатися бідною і нещасною. Але це лише поверхня, за якою ховаються незвичайні скарби – пісні, воля і духовність. Україно моя, ти – сонце, що сяє на небосхилі. Ти – сила, що дає нам віру та надію. Ти – земля, що живить нас своїми багатствами. Ти – чарівна красуня, яка зачаровує своїм неповторним образом. Нехай ці вислови про Україну нагадують кожному, що ми – народ, що маємо свою історію та гордість. Любіть свою країну, бережіть її, і нехай вона завжди буде джерелом натхнення для всіх нас!

Ірина Коваленко

Вислови про Україну – патріотичні, пісень і волі сторона. Олександр Олесь тобі, і перший мій подих, Україно моя, гарні, поетів і подих останній тобі. В. Еллан ще не вмерла, крилаті видатних людей (письменників), моя україно прекрасна, для всіх ти бідна і нещасна. Як читачка, не можу не підтримати ці слова. Україна — це країна, яку любити і пишатися. Вона насичена історією, культурою і традиціями. Кожен куточок цієї країни пронизаний поетичним духом і відтінками волі. Олександр Олесь і В. Еллан — це тільки декілька з численних талановитих письменників, які змогли передати красу України своїми словами. Їхні твори залишають невиразні сліди у серцях читачів, розмовляючи про велич і неповторність цієї землі. Україна моя, ти завжди будеш країною, де відчувається сила народу і його тяга до волі. Ти пережила багато випробувань, але не згасла і не змарніла. Ти продовжуєш розвиватися і плекати свої таланти. Ти — прекрасна, Україно, з твоїми неповторними пейзажами, золотими полями і кришталевими річками. Твої храми і музеї зберігають в собі цінні скарби. Ти — джерело натхнення для художників, музикантів і поетів. Але, на жаль, ти також терпиш біду і нещастя. Багато людей на твоїй землі залишаються без помічі і підтримки. Наша відповідальність — стати разом і покращувати твою долю. Так, Україна моя, ти прекрасна і незалежна. Ти — країна, яку ми повинні оберігати і підтримувати. Твої вислови про україну стають нашими голосами, які відбивають любов і патріотизм до тебе. Велика вдячність нашим поетам і письменникам, які прославляють твою красу. Будьмо гордими за нашу Україну і прагнімо робити її кращою для майбутніх поколінь.

Angelika94

Моя україно прекрасна, і перший мій подих. Вислови про Україну – патріотичні, гарні, і подих останній тобі. Вони дарують нам силу і натхнення, розпалюють в серці любов до нашої батьківщини. Олександр Олесь тобі, моя рідна земле, присвятив свої найкращі строки. Ти жива, моя Україно, не зважаючи на всі труднощі, які ти пережила. Ти сильна і витривала, як твої герої, які завжди стояли на захист твоїх інтересів. Ти нещасна для всіх, хто не розуміє твою велич, але ти багата на красу і глибину, які вражають кожного, хто зазирає у твої глибини. Вислови про Україну зібрані в цій статті — це яскраві слова, які втілюють дух нації, її мрії і надії. Вони розповідають про твою волю і незалежність, про твою красу і таланти. Поети та письменники віддавали свої найчистіші почуття, щоб вшанувати тебе, моя рідна країно. Ти мертва і смішна для тих, хто не бачить твою справжню силу і велич, але ти жива і горда, і ці вислови про тебе це доказують. Дозволь їм звучати в наших серцях і наповнювати нас любов’ю до нашої України.