Лінія шлюбу на руці: розташування та значення

Estimated read time 1 min read

Езотерика

robertss 21.09.2023 Article

Вивчити лінію шлюбу на руці, розкрити секрети сімейних стосунків допоможе хіромантія. Вона досліджує індивідуальну історію людини за рукою, адже малюнок на ній унікальний. Де розташована лінія шлюбу і про що вона розповість власнику?

Лінія шлюбу, її значення, розташування та вигляд

Мрія мати щасливий шлюб підштовхує до пошуків відповідей у сфері езотерики. Лінії на долоні — один зі способів дізнатися, чи буде людина в шлюбі та якими будуть її стосунки з партнером. Аналізуючи шкірний рельєф долоні, необхідно знати основи хіромантії.

Що таке лінія шлюбу

Що означає лінія шлюбу? Лінія шлюбу на долоні описує обстановку в романтичних стосунках і сімейному житті людини, її ставлення до кохання і шлюбу, а також ймовірність залишитися на самоті або одружитися один раз і більше. Вона описує тривалість стосунків між партнерами.

Сергій Матвєєв у книзі «Хіромантія. Доля на долоні. Велика книга» пише, що вона означає, чи буде людина перебувати в романтичних стосунках. Наявність лінії шлюбу не гарантує штамп у паспорті. Вона може свідчити про спільне проживання, тривалі стосунки, народження дітей і спільне майно. Вона також вказує на вплив партнерів на психіку та духовний розвиток одне одного.

Що глибша й чіткіша лінія шлюбу, то міцніші й серйозніші стосунки у партнерів, але це не означає, що вони будуть абсолютно безхмарними й гармонійними.

Розташування лінії шлюбу

Лінія шлюбу не настільки виразна, глибока й помітна, як основні лінії. При цьому вона входить до десятки важливих ліній, які завжди аналізують хіроманти.

Де розташована лінія шлюбу? Лінія шлюбу розташована на зовнішньому ребрі руки, пише Теодор Шварц у книзі «Доля на долоні. Хіромантія». Точне розміщення лінії шлюбу визначають як шкірні борозни між бугром Меркурія і лінією серця в зоні зовнішнього Марса. Лінії розташовані трохи нижче мізинця і можуть мати нечіткий або яскраво виражений характер. Хіроманти зазвичай описують найдовшу й найчіткішу лінію з усіх.

Аналізувати весь малюнок долоні рекомендує автор книги «Повний курс хіромантії» Юрій Кестлер. Більш тонкі та слабкі борозни в місці розташування лінії шлюбу можуть означати юнацьку закоханість, нетривалий роман, який все ж запам’ятався людині та вплинув на неї.

На якій руці лінія шлюбу? Лінія шлюбу у правшів розташована на ребрі долоні домінантної руки. Їх може бути кілька. Чому саме домінантної (робочої, провідної) руки? Тому що лінії на лівій руці описують події, закладені під час народження. Це максимально реалістичний сценарій життя, визначений долею.

Людина може впливати на долю, обирати різні дороги. Тому події, які відбудуться насправді, описані на робочій руці людини й означають наслідки її рішень і дій. Залежно від рішень і почуттів людини малюнок долоні може змінюватися.

Як трактують лінію шлюбу

Що враховують під час опису лінії шлюбу? Важливі всі деталі:

  • довжина і форма лінії;
  • її гілки та острови;
  • ланцюги та кількість ліній шлюбу;
  • решітки та символи на лінії.

Існують певні нюанси трактування:

  1. Подружню лінію розглядають від низу до верху, рухаючись від лінії серця до бугра Меркурія.
  2. Щоб оцінити перші закоханості, описують малюнок і візерунки, розташовані навколо чіткіших ліній шлюбу.
  3. Якщо лінія має нечіткий вигляд, достатньо трохи стиснути руку в кулак, щоб борозни поглибилися і проявилися.

Лінії шлюбу трактують як на жіночій руці, так і на чоловічій долоні. Трактування ідентичні, за винятком ліній дітей, які дивляться тільки в жінок.

Характеристики лінії шлюбу та їхні значення

У якому випадку фахівці говорять про ідеальний шлюб? Тільки якщо лінія шлюбу — це чітка, рівна, довга (від двох сантиметрів) і глибока борозна без вигинів і розривів. У всіх інших випадках значення подружньої лінії відрізняються від еталона.

Довжина лінії шлюбу

Довжина лінії шлюбу — один із головних критеріїв у хіромантії. Довга подружня лінія — це довга романтична закоханість і шлюб. Якщо вона розташована близько від лінії Сонця, то людина розвиватиметься в професії, насолоджуючись щасливим шлюбом.

Коротка подружня лінія — пізній шлюб, поверхневе ставлення до нього, немає потягу до партнера і протилежної статі. Потрібен духовний розвиток і мудрість.

Напрямок подружньої лінії

Вигини на лінії шлюбу також дуже важливі. Ось як їх пояснюють:

  • Якщо лінія згинається догори, то на людину чекає стабільне і щасливе подружнє життя. Що вища, то щасливіші стосунки і життя більш наповнене та яскраве.
  • Якщо подружня лінія вигнута вниз, то другий партнер піде з життя раніше.

Знаки, які утворює лінія шлюбу

Лінія шлюбу може мати розгалуження, острівці, утворювати на долоні химерні знаки. Їх також важливо трактувати:

  • Якщо лінія має розгалуження на самому початку, утворюючи горизонтально розгорнутий символ «Y» або вилку, то на людину чекає розлучення або розставання. Але так буває не завжди, на думку популярного Instagram-хіроманта, хіролога.
  • Розвилка наприкінці лінії — це криза в стосунках, але вже в тривалих.

Ще кілька варіантів знаків:

  • Переривчаста лінія шлюбу означає конфлікти, сварки і ризик розставання.
  • Острівці по лінії шлюбу говорять про несумісність партнерів. Якщо острів розташований на початку лінії, то до шлюбу стосунки будуть нестабільними, якщо посередині, то можлива криза. Якщо в кінці лінії, то проблеми почнуться вже в шлюбі. Множинні острівці говорять про зв’язки на стороні.
  • Наявність символу «X» натякає на проблеми в коханні та вплив на пару третіх осіб — коханці, родичі, друзі.
  • Решітки на лінії — шлюб буде сповнений падінь і злетів.
  • Хвилі та ланцюги замість чіткої лінії шлюбу — складні стосунки, незадоволеність.

Кількість ліній шлюбу

Якщо ліній шлюбу на долоні немає, у людини відсутня потреба в коханні. Вона може спрямувати свою увагу на розвиток кар’єри, благодійність, хобі або місіонерство. Буває й так, що до 20 років лінію шлюбу не видно, але людина готова вступати в близькі взаємини і шлюб, бажає цього.

Лінію шлюбу може бути не видно і в тому разі, якщо людина перебуває у шлюбі формально. Це може бути фіктивний шлюб або шлюб без почуттів, побудований на взаємовигідній угоді.

Одна лінія шлюбу — добрий знак, що свідчить про зустріч гармонійного партнера для довгого спільного життя. Добре, якщо на лінії шлюбу немає жодних рисок, розривів та островів.

Дві лінії шлюбу не завжди означають два штампи в паспорті або дві яскраві пригоди. Це може бути й один шлюб, але з особливостями:

  • Дві однакові за довжиною і формою паралельні лінії — розрив і возз’єднання з одним і тим самим партнером.
  • Дві паралельні лінії різної довжини — ризик потрапити в любовний трикутник.
  • Дві лінії різної довжини, не паралельні одна одній — ризик розлучення або розставання.
  • Три лінії — брак цнотливості, надто вітряна натура.
  • Чотири лінії — романи на стороні.
  • Понад п’ять ліній — проблеми з пошуком партнера, завищені вимоги, безліч невдалих шлюбів.

Зв’язок лінії шлюбу з віком його укладення

Щоб визначити вік вступу в шлюб, необхідно подумки розділити вертикально проміжок від лінії серця до мізинця на три рівні частини. Кожна частина відповідає двадцяти п’яти рокам життя:

  • Позначки в лівій частині — шлюб до 25 років.
  • Лінії посередині — шлюб у проміжку 25-50 років.
  • Малюнок у правій частині — шлюб після 50 років.

Вважається, що що ближче до лінії серця і далі від мізинця розташовані лінії шлюбу, то раніше настане шлюб. Ці лінії можуть підніматися мізинцем вгору, такі випадки не рідкість.

Лінія шлюбу на долоні людини — дуже «промовистий» знак. Оскільки сфера почуттів і стосунків тісно пов’язана із самореалізацією, кар’єрою і якістю життя, важливо правильно трактувати значення цієї лінії, з огляду на її розташування, форму і вигляд.

You may also like

Ярослав: значення імен, характер і доля його володаря

Бурштин: магічні властивості, цікаві факти про камінь

Січень: знак зодіаку на початку та наприкінці місяця

Ера Водолія: що на нас чекає і скільки триватиме нова епоха

Енергетичний вампір: як розпізнати і захиститися від його впливу

Емілія: значення імені, характер і доля