Гороскоп Таро на грудень 2022 для кожного знака зодіаку

Estimated read time 1 min read

Зміст

Езотерика

robertss 14.09.2023 Article

Фінал року призначений для завершення справ і підбиття підсумків. Чим порадує грудень представників знаків зодіаку, про що змусить замислитися? Про це розповіли тарологи Єва Лехцер, Анжела Перл, Анна Арджеванідзе.

Гороскоп Таро на грудень для Овна

Який гороскоп Таро для Овна на грудень 2022? У грудні на нього чекає тісна співпраця з бухгалтером або фінансистом. Якщо таких немає, Овен особисто займеться бюджетом на грудень і 2023 рік, роздасть борги, зробить великі покупки, змінить роботу й отримає диплом. Потім вирушить у відпустку в компанії друзів. Такий прогноз дає Королева пентаклів, Королева жезлів і старший аркан Світ, який видання The Tarot Guide називає картою подорожей і можливостей.

Розрахувавши бюджет на регулярні платежі та покупки, Овен переключить увагу на організацію побуту, роботу й активний відпочинок, поїздки, переїзд, кар’єрний зліт і зростання доходів.

Який гороскоп Таро на грудень 2022 для Тельця?

Весь місяць він буде отримувати і віддавати гроші. Імовірні подарунки дітям, приємна подорож, дозвілля в компанії друзів, зустрічі та побачення. Коштів вистачить на все. Такі події віщує Шістка пентаклів, Шістка жезлів і Паж пентаклів.

У грудні зробіть грошові розрахунки і зробіть покупки. Фінансове становище порадує, а оточуючі люди високо оцінять щедрість і благородство.

Гороскоп Таро на грудень для Близнюків

Який гороскоп Таро для Близнюків на грудень 2022? Вони будуть задоволені собою, матеріально забезпечені та соціально реалізовані. Велика кількість спілкування і захопливі плани позбавлять нудьги. Вірогідні цікаві проєкти, висока соціальна активність, участь у корпоративах і сміливі починання. Про це говорить Дев’ятка чаш, Трійка пентаклів і старший аркан Зірка.

Нахлине гордість від прожитого року, його підсумків і власних заслуг. Розділіть її з тими, хто був поруч. Знайдіть нову мету, почавши рух до неї вже в грудні.

Який гороскоп Таро на грудень 2022 для Рака?

Водний знак буде зайнятий обговоренням угод, контрактів, перспектив у роботі. Активної діяльності не буде, оскільки в багатьох Раків у грудні запланована короткострокова відпустка, відпочинок, ретрит. Виберіть бюджетний варіант поїздки, він не розчарує. Такі плани описує Трійка пентаклів, Четвірка мечів і старший аркан Поміркованість.

Має бути робота наставником для інших або навчання нових знань, але після новорічних свят. Зробіть паузу, відновіть сили далеко від дому.

Гороскоп Таро на грудень для Лева

Який гороскоп Таро для Лева на грудень? Грудень буде активним завдяки безлічі планів, зустрічей і поїздок. Лев змінить життя на краще, бо наважиться на зміну роботи, переїзд або довгоочікувану подорож у місце, куди давно рвалася душа. Дехто поїде всією сім’єю. Про це свідчить карта Таро Трійка жезлів, старший аркан Мир і Паж мечів.

Грудень хороший для самореалізації, чекайте на премію і подяку від керівництва. Буде багато поїздок. Купіть нерухомість і зустрічайте Новий рік на новому місці.

Який гороскоп Таро на грудень 2022 для Діви?

Грудень почнеться з мук вибору. Діви поринуть у приємні спогади. Карти радять їм зберегти те, що є, не поспішати змінювати життя на початку місяця. Попереду чекають позитивні зміни, підготуйтеся до них заздалегідь. Так радить тарологиня Анна Арджеванідзе, а також молодші аркани Вісімка, Шістка і Четвірка кубків.

Бажання повернутися в безхмарне минуле зупинить зміни на кілька тижнів, але вони неминучі. Не залишайте насидженого місця, але й не пропустіть свій шанс.

Гороскоп Таро на грудень 2022 для Терезів

Який гороскоп Таро для Терезів на грудень 2022? Старший аркан Закохані вказує на ухвалення рішення про освоєння нової посади, професії або зміну роботодавця. Не виключений переїзд в інший регіон, країну або перехід на дистанційний формат роботи. Ті, хто хоче оформити кредит, успішно зробить це. Такий прогноз дає колода тарологині Єви Лехцер, а саме старший аркан Закохані, Мир і Королева Мечів.

Має бути вибір роботи, навчання, спілкування. Буде виплачено гідну заробітну плату й отримано перші результати від нових проєктів.

Який гороскоп Таро на грудень 2022 для Скорпіона?

На них чекає кармічний період у житті, коли доведеться попрощатися з минулим і кинутися в майбутнє. Дехто наважиться на освідчення в коханні, пропозицію руки і серця, шлюб. Багато хто отримає подарунок від Всесвіту, який покладе початок новому життю. Такий прогноз випав за старшим арканом Суд, Тузом кубків і Дев’яткою мечів.

Після безсонних ночей і тривалих роздумів Скорпіону належить ухвалити доленосне рішення в коханні та емоційній прихильності.

Гороскоп Таро на грудень для Стрільця

Який гороскоп Таро для Стрільця на грудень 2022 року? Останній місяць зими буде клопітким, складним, активним. Доведеться боротися за свої інтереси з конкурентами й обставинами. Ближче до його фіналу відчуєте неймовірне задоволення від себе і тих справ, які вдалося зробити. Грошей буде більш ніж достатньо, в будинку запанує затишок і щастя. Про це говорить Сімка жезлів, Десятка жезлів і Десятка пентаклей.

Не беріть на себе всі завдання грудня, розділіть їх із колегами і родичами. Вдасться відстояти свої позиції. Зустрічайте свята з комфортом у колі сім’ї.

Який гороскоп Таро на грудень 2022 для Козерога?

У грудні його відвідають геніальні думки та ідеї, які вплинуть на майбутнє. Навчання нових знань подарує перспективи. Ті, хто досі був самотній, зустрінуть кохання і проведуть разом незабутні дні далеко від дому. Такий прогноз дає Туз мечів, Лицар кубків і Трійка жезлів.

Почніть навчатися, знайдіть відповіді на важливі питання. Розкрийте керівництву геніальні ідеї. Розділіть грудень із романтичним партнером, занурившись у почуття.

Астрологічний гороскоп Таро для Водолія на грудень

Який гороскоп Таро для Водолія на грудень 2022? Місяць буде активним і напруженим у плані роботи та самореалізації. У голові пронесуться мільйони думок, відбираючи сили і сіючи паніку. Необхідна пауза для відпочинку і переосмислення ситуації. Такий прогноз дає таролог Анжела Перл і поєднання трьох арканів — Королеви жезлів, Четвірки мечів і Сімки чаш.

У вирішенні важливих завдань допоможе жінка вогняного знака зодіаку (Овен, Лев, Стрілець) або Водолій сам у грудні стане яскравою, активною і впевненою в собі особистістю. Не намагайтеся переробити всю роботу і виконати всі обіцянки, інакше надірветеся.

Який гороскоп Таро на грудень 2022 для Риби?

На них чекає романтична зустріч, знайомство, закоханість і пристрасть, через яку доведеться закрити попередню любовну історію, розлучитися, розлучитися. Буде не до роботи, бо почуття займуть усі думки. Ті ж, хто збереже адекватність, приймуть рішення змінити роботу. Про це говорить старший аркан Закохані, Справедливість і Четвірка чаш.

На Риб чекає романтичний грудень, у якому можливі й зміни в кар’єрі. Зробіть вибір між кількома партнерами, розстаньтеся, поживіть окремо.

Грудень обіцяє ділову активність, романтичні пригоди, щедрі надходження і витрати грошей усім знакам зодіаку. Не будьте пасивними, активізуйтеся, дотримуючись підказок карт Таро і власної інтуїції.

Дізнавайтеся про все першими

Підпишіться і дізнавайтеся про свіжі новини Казахстану, фото, відео та інші ексклюзиви.

You may also like

Привітання з 8 березня 2023 для всіх жінок України

Листівки з днем народження для чоловіків

Ярослав: значення імен, характер і доля його володаря

Бурштин: магічні властивості, цікаві факти про камінь

Січень: знак зодіаку на початку та наприкінці місяця

Ера Водолія: що на нас чекає і скільки триватиме нова епоха