Гороскоп на січень 2023: що чекає на кожного знака

Estimated read time 1 min read

Езотерика

robertss 14.09.2023 Article

Крім ретроградного Меркурія, Марса й Урана, настання нового року за східним календарем, січень не віщує жодних серйозних випробувань і емоційних сплесків. Як складеться життя дванадцяти знаків зодіаку в перший місяць 2023 року, до чого їм готуватися? Прогноз на січень склали астрологи Кайл Томас, Александрія Леттман і Джейк Реджистер.

Гороскоп на січень для Овна

Який гороскоп на січень 2023 року для Овна? Покровитель знака Марс буде в Близнюках, що послабить прагнення до кар’єрного зростання. Дозвольте собі розслабитися до 15 січня, а потім надолужите згаяне. Запишіться на навчання. Транзит Юпітера в період до 17 травня і його об’єднання з Хіроном принесе удачу і дивовижні збіги. Не пропустіть шанс вигідно вкласти гроші, змінити роботу або знайти кохання.

Молодик 21 січня принесе приємні новини в коханні і зустріч ідеального партнера. Змініть зачіску, орієнтуючись на місячний календар стрижок січня.

Який гороскоп на січень 2023 для Тельця?

Поки Меркурій, Марс і Уран будуть ретроградними, особливих проривів у кар’єрі не чекайте. Завершуйте справи, розпочаті торік, упорядковуйте документи і рахунки. В останній тиждень січня з’явиться нова мета завдяки молодику в Раку. Астролог Кайл Томас рекомендує сформувати стратегію на рік вперед.

Прилив сил і енергії чекайте після 18 січня. Венера переміститься в знак Водолія, поліпшивши настрій, надавши образу більше чарівності. Очікуйте взаємний сплеск почуттів із партнером.

Гороскоп на місяць для Близнюків

Який гороскоп на січень 2023 року для Близнюків? Транзит Марса в Близнюках у першій половині січня знизить концентрацію уваги і працездатність. Поки він буде ретроградним до 12 січня, більшу частину зусиль спрямуйте на завершення раніше розпочатих справ. Через ретроградний Меркурій гроші надійдуть із запізненням.

Меркурій у Козерозі підніме на поверхню не найкращі якості характеру, візьміть їх під контроль. Будьте терпимішими з коханою людиною. Самотні повернуться до тих, із ким розлучилися наприкінці осені. Здоров’я порадує міцністю.

Який гороскоп на січень 2023 року для Рака?

До 18 січня, поки Меркурій ретроградний, оформляйте документи, зустрічайтеся зі знайомими і друзями. З 4 по 28 січня очікуйте виплат, аліментів, подарунків і фінансової допомоги від партнера. Ухвалюйте важливі рішення до 12 січня. З 22 січня, коли Уран розгорнеться в прямий рух, розвивайте контакти.

Повний місяць у Раку 7 січня посилить емоційність, прагнення до об’єднання із сім’єю, дітьми, родичами. Проводьте більше часу вдома.

Гороскоп на січень для Лева

Який гороскоп на січень 2023 року для Лева? До 18 січня беріть відпустку або доробляйте стару роботу. У січні позбудьтеся ментальних стереотипів, комплексів і сумнівів. Складайте план на рік і працюйте над колективними проєктами. Фінанси стабілізуються до кінця січня.

У перші два тижні робіть ремонт і прибирання будинку. Сядьте на дієту, відмовтеся від алкоголю і десертів. Роздайте старі речі та поновіть гардероб. Ті, у кого були проблеми у стосунках, домовляться або розлучаться без претензій. Самотні зустрінуть кохання в період з 4 по 28 січня.

Який гороскоп на січень 2023 року для Діви?

До 18 січня не плануйте жодних великих угод, покупок і заходів. Завершуйте старі справи. Сонце в Козерозі активізує вашу енергію. З’явиться шанс просунутися кар’єрними сходами. Фінансові ресурси дадуть змогу жити безбідно.

Астрологиня Александрія Леттман вважає, що з 26 січня, коли Венера увійде в сектор романтики, Діви стануть пристраснішими. Уникайте перебування в приміщеннях із великою кількістю людей, протягів і переохолодження.

Гороскоп на січень 2023 для Терезів

Який гороскоп на січень 2023 року для Терезів? Поки Венера перебуває у Водолії, відчуєте прилив оптимізму, бадьорість і бажання подобатися. Вирішення робочих завдань прискориться. У період ретроградного Меркурія не робіть великих покупок, виставите на продаж непотрібні речі. З’їздіть туди, де вже були. Повний місяць 21 січня відкриє нові шляхи в кар’єрі та самореалізації.

Юпітер увійшов у дім кохання, сім’ї шлюбу, а з 4 січня його вплив посилить Венера. Імовірне поповнення в сім’ї, новини про вагітність, весілля і заручини. Самотні зустрінуть другу половинку.

Який гороскоп на січень 2023 року для Скорпіона?

Найуспішнішим буде січень для тих, хто працює у сфері страхування, банків, аналітики, митниці або охорони. Астролог Джейк Реджистер вважає, що до 12 січня, поки Марс буде ретроградним, потрібно завершити старі справи, контролювати емоції. Після цієї дати перестанете сваритися з партнером. Сфера фінансів стане предметом гордості.

Поки Марс у Близнюках до середини січня, приділіть увагу родині. Самотні зустрінуть кохання після 28 січня. Після молодика 21 січня з’явиться більше енергії для спорту.

Гороскоп на січень для Стрільця

Який гороскоп на січень 2023 для Стрільця? До 18 січня не робіть великих покупок. Полагодьте старе, завершіть розпочаті справи, виконайте обіцянки. Подорожуйте в рідні краї, зустрічайтеся з близькими, знайомтеся. Усе, що хвилювало минулого року, залишиться в минулому. З 22 січня питання кредитів, боргів і позик вирішаться. Чекайте допомоги від держави та родичів.

У сім’ї панує гармонія, а самотні люди зустрінуть другу половинку. Імовірні знайомства в дорозі або з тими, хто приїде здалеку. З 28 січня умови побуту стануть комфортнішими.

Який гороскоп на січень 2023 року для Козерога?

Сонце у вашому знаку посилить завзятість, наполегливість і прагнення до досягнення поставлених цілей. Найуспішнішою є сфера роботи і самореалізації. Перша половина січня пройде спокійно, але пізніше освоїте нові сфери, методи роботи. У стосунках намітиться охолодження, спровоковане Меркурієм.

Більшість займуться опрацюванням дитячих травм із психологом. У період ретроградного Меркурія поверніться до старого іміджу, стрижки, почніть ходити в спортзал.

Астрологічний гороскоп для Водолія на січень

Який гороскоп на січень 2023 року для Водолія? Спілкуйтеся з тими, кого добре знаєте, не починайте нових справ. Транзит Сатурна по вашому знаку активізує трансформації в житті. Це допоможе розібратися в тому, хто друг, а хто ворог, позбутися страхів і шкідливих звичок. Фінанси тривог не викличуть. Піднімайте настрій і розвивайтеся духовно.

Венера перейде у ваш знак 3 січня. Це позитивно позначиться на сфері кохання, самопочутті та ставленні до життя. Вільні зустрінуть кохання в дружній компанії.

Який гороскоп на січень 2023 року для Риб?

Із 4 січня з’явиться бажання побути на самоті, вирушайте на ретрит або в заміський готель. Відвідуйте масаж, спа-процедури. Наприкінці місяця відкриються перспективи у фінансах і роботі, не пропустіть їх. Повний місяць 7 січня порушить питання шлюбу, дітей і батьків. Плануйте вагітність, робіть пропозицію, допомагайте літнім родичам.

На вас чекають візити старих друзів, ремонт і побудова планів на лютий. Будете багато готувати і їсти, тож контролюйте вагу. Зверніть увагу на стан імунної та ендокринної систем.

Перші два тижні січня всі знаки зодіаку отримають час для самоаналізу, побудови планів і вирішення питань минулого. Другі два тижні стануть початком нового етапу в житті. Щоб він пройшов гладко, прислухайтеся до гороскопу на місяць і власної інтуїції.

Унікальна добірка новин від нашої редакції

You may also like

Привітання з Днем авіації України 2023 — вірші, проза, листівки

Привітання з Водохрещем 2023

Вірші з днем народження 2023

Привітання з Великоднем 2023 + вірші, листівки з Пасхою

Привітання з 8 березня 2023 для всіх жінок України

Останній дзвоник 2023 — привітання, подяки, листівки