13 ігор та розваг на ковбойську вечірку для дітей

Estimated read time 1 min read

Крістін Говро — експерт з планування заходів з більш ніж 10-річним досвідом професійного планування вечірок. Вона є співзасновницею компанії з планування заходів, яка спеціалізується на дитячих святах. Майже п’ять років вона пише для The Spruce на теми, пов’язані з дитячими святами.

Збирайте своїх друзів-вестернів, бо настав час пограти на ранчо з цими іграми та розвагами на ковбойську тематику.

Перегони на конях

Попросіть дітей вишикуватися в лінію і влаштувати перегони на паличках або конях, зроблених з локшини для більярду. Вони можуть змагатися один проти одного або розділитися на команди і влаштувати естафету. Щоб зробити конячку з більярдної локшини, загніть верхній кінець локшини і закріпіть його шпагатом. Прикрасьте коня оченятами та гривою з тканини, пінопласту або пряжі.

Тиснява з повітряних кульок

Наповніть ігрову зону повітряними кульками. Потім відпустіть коровушки на волю, щоб вони стрибали на повітряних кульках. Перед надуванням наповніть кульки призами, такими як ковбойські наклейки та тимчасові татуювання. Після того, як гра закінчиться, діти можуть повернутися і забрати призи.

Саморобні плакати розшуку

Ця ковбойська вечірка вимагає невеликої попередньої підготовки. Коли ви розсилаєте запрошення на вестерн-вечірку, додайте до них примітку з проханням до батьків надіслати вам на електронну пошту фотографію своєї дитини. Або ж ви можете сфотографувати гостей, коли вони прибуватимуть, і роздрукувати їх вчасно до початку заходу. Отримавши фотографію кожного гостя, прикріпіть її на аркуш паперу, картону або дошку для плакатів (залежно від розміру), надрукувавши зверху слово «Запрошуємо». Залиште достатньо місця під фотографією, щоб діти могли самостійно заповнити плакат. Напишіть на маленькому аркуші паперу по одному прізвиську в стилі Старого Заходу для кожного гостя вечірки. Ці слова будуть використовуватися перед справжніми іменами гостей на їхніх плакатах розшуку. Кілька варіантів:

  • Підлий
  • Вугільні очі
  • Гримуча змія
  • Жебрак
  • Ласо
  • Руки сідока
  • Шкіряна нога
  • Слід від чобота

Складіть ковбойські прізвиська і покладіть їх у ковбойський капелюх.

У другий ковбойський капелюх покладіть папірці, на яких ви написали погані вчинки. Ви можете використовувати поєднання традиційних злочинів Дикого Заходу, таких як пограбування банку або викрадення поїзда, з безглуздими злочинами, такими як капризування перед сном або ховання овочів під серветкою.

Попросіть гостей вечірки сісти за стіл з плакатами розшуку, кольоровими олівцями, маркерами, ковбойськими наліпками та будь-яким декоративним приладдям за вашим бажанням. Роздайте ковбойські капелюхи і попросіть кожну дитину вибрати папір з кожного капелюха. Потім попросіть дітей написати на плакаті свої ковбойські прізвиська та злочини, за які їх розшукують. Наприклад, на готовому плакаті може бути написано щось на кшталт: «Розшукується! Вугільні очі Метью. За: Згодував домашнє завдання собаці».

Розвісьте плакати з оголошеннями про розшук по всій вечірці до кінця заходу. Потім розішліть їх додому як сувеніри на згадку про вечірку.

Кидок ласо

Зберіть гостей на вечірку, щоб влаштувати кидання ласо в стилі Старого Заходу. Оскільки справжні ласо можуть бути небезпечними, замість них краще використовувати обруч або мотузкові кільця. Поставте коня-гойдалку або коня-пилу на достатній відстані від лінії, де стоятимуть гравці. Дайте кожному гравцеві три спроби накинути ласо на шию коня. Якщо у вас немає коня-гойдалки, спробуйте встромити в землю коня-палицю.