12 розумних ідей зарядних станцій, які допоможуть позбутися безладу зі шнурами

Estimated read time 1 min read

Грейс Галлахер — експерт зі стилю життя та письменниця з п’ятирічним досвідом роботи, яка пише про домашні меблі, зберігання та організацію. Вона також писала для таких видань, як Greatist, Veracity Selfcare, Brit + Co та інших. Грейс також викладала творчі майстер-класи з письменницької майстерності в Портленді, штат Орегон.

Опубліковано 08/04/22



Трендові відео

Довгих шнурів і громіздких зарядних пристроїв важко уникнути в будь-якому будинку, але це не означає, що ви повинні бачити їх постійно. Ці ідеї зарядних станцій допоможуть усунути безлад зі шнурами, зберігаючи всі ваші пристрої в одному легкодоступному місці. Ідеї зарядних станцій у цьому списку варіюються від дуже простих (наприклад, перепрофілювання органайзера для пошти на місце для телефонів і планшетів) до дещо складніших проектів «зроби сам», які все одно потребують не набагато більше, ніж деревина та дриль.

Створіть шухляду для зарядної станції

Ця прихована зарядна станція дійсно поза увагою і поза думками. Якщо у вас немає розеток у шухляді, просвердліть отвір у задній частині шухляди (у медіа-шафах він вже буде просвердлений), щоб ви могли протягнути подовжувач від розетки до шухляди.

Визначте місце для технологічної шафи

Якщо у вас є місце для вузької шафки або полиці у ванній кімнаті, перетворіть її на шафу для техніки. Ця шафа має розетки всередині, які ідеально підходять для нічної зарядки телефонів і планшетів. Оскільки ви можете закрити дверцята, діти та дорослі не будуть тягнутися до своїх пристроїв.

Використовуйте плетений кошик

Плетений органайзер для пошти — напрочуд ідеальний спосіб зробити просту зарядну станцію своїми руками, яка зберігає шнури охайними, а телефони — поза полем зору (хоча й легко досяжними). Просто переконайтеся, що сортувальник для пошти має достатньо широке плетіння, щоб крізь нього проходили обидва кінці зарядного пристрою.

Зробіть своїми руками приліжкову коробку для рукоділля

Ця приліжкова зарядна станція зводить до мінімуму кількість шнурів і безладу. Ця невелика коробка для зберігання була придбана у Goodwill (і їй було надано трохи турботи), але подібні варіанти можна знайти у крамницях для рукоділля. Щоб зробити її зарядною станцією, просто просвердліть отвір у задній частині (він буде звернений до стіни); ви можете залишити шухляду всередині або зробити з неї полицю, знявши її.

.

Повторне використання коробки з-під взуття

Майже напевно у вас десь завалялася порожня коробка з-під взуття, і ви можете легко перетворити її на легку зарядну станцію. Прикрасьте коробку за допомогою обгорткового паперу або липкого контактного паперу, а потім виріжте або пробийте отвори збоку для шнурів. Сховайте всередину подовжувач з одним отвором для підключення до зовнішньої розетки, і вуаля — ви маєте просту і симпатичну зарядну станцію, зроблену своїми руками.

Перетворіть відро

Відро — це мила і портативна зарядна станція, яка добре працює, якщо ви або ваші діти завжди заряджаєтесь в іншій кімнаті (або якщо вони подорожують між двома будинками). Відро тут — це, власне, кадка для столового срібла з отвором, просвердленим у задній частині; кадка гарна тим, що має різні відділення, але підійде будь-яке міцне відро.

Створіть власну зарядну станцію

Ця красива дерев’яна зарядна станція виглядає як магазинна, але вона зроблена своїми руками. Вона може вмістити невеликий ноутбук, кілька iPad або планшетів, смартфонів і зовнішній жорсткий диск, тож це справжній універсальний магазин для всієї електроніки. Відділення у верхній частині легко ховає сім розеток (з п’ятьма USB-роз’ємами) і всі відповідні кабелі. Відвідайте інструкцію, щоб дізнатись, як зробити таку в домашніх умовах.

Прикріпити до рами

Громіздкі шнури та громіздкі зарядні пристрої — це реальність у кожному домі, але вони не обов’язково мають бути на заваді. Якщо ви заряджаєте телефон на видному місці, наприклад, на кухонному столі або тумбочці біля ліжка, спробуйте прикріпити USB-зарядний пристрій до задньої стінки фоторамки за допомогою клею або клейкої стрічки Command.

.

Використовуйте поштову скриньку

Дайте поштовій або настільній скриньці нове призначення, перетворивши її на зарядну станцію, яку можна зробити своїми руками. Більшість сортувальників пошти вже мають місця, які підходять як для телефонів, так і для планшетів, і якщо у вас кілька членів сім’ї заряджаються одночасно, це буде просто знахідкою (а також відповіддю на питання, де мій iPad?). Зробіть це просто, провівши шнури зовні органайзера в розетку, або просвердливши пару отворів в задній частині, щоб вони могли проходити крізь неї.

Зробіть власну дерев’яну станцію

Наскільки гарна (і функціональна) ця мінімалістична зарядна станція, зроблена своїми руками? Невеликі отвори упорядковують шнури, щоб вони не заплутувалися. Виступ достатньо широкий, щоб безпечно розмістити планшети та телефони, і при цьому виглядає обтічно. Ви можете залишити його натуральним або пофарбувати у веселий колір.

Переробляйте обрізки

Ця зарядна станція з дерев’яних ящиків виглядає вінтажною, але насправді це проект «зроби сам», зроблений з обрізків піддону. Цей посібник навіть включає безкоштовне завантаження етикетки, тож ви можете повністю повторити цю зарядну станцію з персикового ящика в стилі фермерського будинку вдома.

Розріжте стару книгу

Те, що виглядає як книга на вашому приліжковому столику, насправді може бути прихованою зарядною станцією, яку можна зробити своїми руками. Просто не забудьте вирізати невеликий виріз для шнура, інакше обкладинка відкриється (у цьому посібнику ви дізнаєтесь, як це зробити).

Шнури та зарядні пристрої не повинні заважати. Тримайте їх в порядку за допомогою цих ідей зарядних станцій, які також допоможуть вам завжди пам’ятати, де ви залишили свій телефон.