10 кольорів, які роблять кімнату більшою

Estimated read time 1 min read

Сара Лайон — письменниця-фрілансер та ентузіастка домашнього декору, яка любить ділитися вдалими знахідками про предмети інтер’єру. З 2018 року вона дописує до різноманітних видань про стиль життя, зокрема Apartment Therapy та Architectural Digest.

Оновлено 09/07/22

Якщо вам потрібно пофарбувати невелику кімнату і ви не знаєте, який колір обрати, ми готові допомогти. У всіх 10 приміщеннях, показаних нижче, використані кольори фарби, які допоможуть зробити кімнату більшою, не вимагаючи при цьому ремонту. Чудова новина полягає в тому, що незалежно від того, чи вас приваблюють класичні нейтральні кольори, чи ви віддаєте перевагу більш похмурим відтінкам, у нас є безліч варіантів для вивчення, від чітких білих до заспокійливих зелених.

Clare Dirty Martini

Хоча ми часто бачимо кольори, подібні до цього, у ванній кімнаті, це не означає, що вони не можуть бути використані на кухні. Зрештою, хто сказав, що кухонні шафки повинні бути нейтральними? Подумайте нестандартно з салатовим кольором, який додасть життя будь-якій кімнаті та освітлить простір завдяки своєму м’якому відтінку. Він чудово підходить для любителів кольорів, які прагнуть чогось більш витонченого. Обмежившись лише шафами, ви зможете зробити цю частину кімнати по-справжньому яскравою.

.