Зачіски на випускний: те, що завжди актуально

Кожна дівчина мріє про те, як з’явиться на випускному у своєму ідеальному образі. Саме тому підготовка до цієї події зазвичай розпочинається ще на початку навчального року. Проте, коли вже обрана сукня, знайдена ідеальна пара туфель та найгарніші аксесуари, слід задуматись про зачіску на випускний. Це один з найважливіших моментів, що стане акцентом у образі випускниці. Тому дуже важливо підібрати справді ідеальну випускну зачіску, що підкреслить вашу красу та доповнить образ.

Зачіски на випускний: те, що завжди актуальноТренди 2019-2020 років

Перед тим як говорити про сучасні зачіски, слід відразу підкреслити важливість того, що найважливіше, щоб зачіска личила самій випускниці та підходила під загальний образ. Якщо ж говорити про тенденції цього року, то кардинальних змін, в порівнянні з двома минулими роками, немає. Все ще дуже модні натуральні та не надто вигадливі образи, які виглядають так, ніби випускниця сама зробила собі зачіску. Також дуже модно зараз – максимум легкості, тобто не строгі локони чи пучки, а «повітряні» та легкі, ніби вже розпущені локони.

Зачіски на випускний: те, що завжди актуальноВарто також сказати, що класичні зачіски не здають своїх позицій і також дуже актуальні. Особливо, якщо ви обрали строгу класичну сукню. Це може бути пучок чи різноманітні плетіння, а також вишукані хвости. Але і тут слід додати «вітру у волосся».

Чи можна зробити зачіску на випускний самостійно?

Вечірні зачіски на будь-яку довжину волосся можна з легкістю зробити самостійно. Для цього в мережі є безліч відео, де майстри детально показують увесь процес. Це може зробити і мама випускниці і сама випускниця. Проте не слід відкладати це до моменту випускного. Обов’язково, спробуйте декілька разів зробити зачіску дома. Це дуже важливо не лише з тієї точки зору, що ви побачите, чи личить вам обраний варіант вечірньої зачіски, а й з точки зору тренування. Адже на відео часом все виглядає набагато простіше, ніж є насправді. Пам’ятайте, зазвичай відео знімають професіонали, котрі зробили не одну сотню зачісок, а для вас це може виявитись набагато складніше. Крім того все дуже залежить від самого волосся, приміром, вечірня зачіска на середнє волосся може вийти простіше, ніж на довге і навпаки.

Зачіски на випускний: те, що завжди актуальноВсе ж при  можливості, краще записатись до професійного майстра зачісок. Для цього є декілька причин. Перша – майстри дуже вміло підбирають тип укладки, відповідно до форми вашого обличчя, сукні та повного образу. Друге – ви будете впевнені, що все вийде. Третє – хвилювання та час, який ви витратите на самостійну підготовку, перетворяться на спокійний час, коли ви насолодитесь перебуванням в руках професіонала.

Що слід пам’ятати?

Є три основних критерії, які повинні впливати на вибір випускної зачіски:

  • форма обличчя;
  • довжина волосся;
  • обрана сукня та образ в цілому.

Без урахування цих критеріїв, ви можете підібрати чудову зачіску, яка вам, на жаль, абсолютно не личитиме.

Зачіски на випускний: те, що завжди актуальноЩодо сукні, то є просте правило. Якщо відкритий верх, то слід розпустити локони (голлівудські хвилі чи африканська накрутка), якщо верх закритий, то відкрийте шию з допомогою підібраної зачіски (пучок, хвіст, вузол).

Пам’ятайте також про те, що макіяж повинен бути співзвучним зі зачіскою. Приміром, якщо ви зібрали волосся та не робили на ньому особливого акценту, то оберіть більш яскравий макіяж, а от для пишних і яскравих зачісок, слід обирати більш ніжний чи пастельний макіяж. Головне, щоб у своєму образі ви почувались максимально комфортно та красиво, тільки тоді цей вечір мине на всі сто.

  • Зачіски на випускний: те, що завжди актуально

    Завдяки співпраці з різноплановими компаніями, маю досвід написання статей на різноманітну тематику. Хобі — кухня та все, що пов’язано з домашніми солодощами. Все це дозволяє мені створювати якісний контент для читачів блогу.

    View all posts