Як розблокувати вимкнений Apple ID

Як розблокувати вимкнений Apple ID

Розблокувати Apple ID у більшості випадків досить просто; Однак, якщо ви не можете увійти до Apple ID з тієї чи іншої причини, це може стати проблемою. Якщо ви забули свій пароль або, можливо, не можете отримати доступ до адреси електронної пошти, яку ви використовували для створення свого облікового запису, ви будете заблоковані зі свого облікового запису, доки не зможете надати нову інформацію.

На щастя, у більшості ситуацій є способи розблокування Apple ID. У цій статті ми пояснимо, як це зробити, зосередившись на двох основних сценаріях: якщо ви забули свій пароль і якщо ви не можете отримати доступ до своєї старої електронної адреси. Продовжуйте читати, щоб дізнатися більше про розблокування Apple ID за потреби.

Читайте також – Як деавторизувати Apple ID з усіх комп’ютерів.

Дії, щоб дізнатися, чи вимкнено ваш Apple ID

Нижче наведено три попередження: одне з них має з’явитися, якщо обліковий запис буде вимкнено.

  • Цей Apple ID був заблокований з міркувань безпеки.
  • Цей Apple ID вимкнено з міркувань безпеки.
  • Ви не можете увійти, тому що ваш обліковий запис вимкнено з метою безпеки.

Кроки, які потрібно виконати, щоб розблокувати вимкнений Apple ID

  • Запустіть Safari з Mac
  • Відвідуйте iforgot.apple.com.
  • Ви повинні ввести свою першу, останню та поточну адреси електронної пошти на сайті та натиснути «Продовжити». Як розблокувати вимкнений Apple ID
  • Ви повинні надати ключ відновлення, якщо увімкнено двоетапну перевірку. (Якщо двоетапна перевірка не увімкнена, пропустіть цей крок і перейдіть до наступного.) Найкраще роздрукувати ключ відновлення та зберегти його в безпечному місці. Введіть номер ключа та натисніть «Далі». Тепер потрібно вибрати номер телефону, який ви використовували для двоетапної перевірки, і кнопка «Продовжити» повинна бути включена. Введіть код підтвердження та натисніть «Продовжити».
  • Введіть новий пароль Apple ID у поля «Новий пароль» та «Підтвердіть пароль».
  • Натисніть кнопку «Скинути пароль».

Це все, що потрібно зробити, щоб скинути пароль Apple ID. Це розблокує ваш обліковий запис Apple і дозволить вам знову використовувати обліковий запис. Відтепер ви повинні використовувати новий пароль на своєму iPhone та Mac.

Дії оновлення нового пароля на пристроях iOS

Нижче наведено кроки щодо оновлення нового пароля на вашому пристрої iOS:

Дії по оновленню пароля Apple ID у Mac OS X

Також необхідно ввести новий пароль у Mail, iTunes, Facetime та інших сервісах.

Процес скидання вашого Apple ID тепер вам зрозумілий, тому, якщо ваш iPhone (обліковий запис Apple) вимкнений Apple з міркувань безпеки, ви можете змінити пароль.

Як змусити iPhone забути чужий Apple ID

Якщо ваш iPhone запитує чужий пароль або якщо ви успадкували iPhone з чужим обліковим записом, ваш iPhone може продовжувати вимагати пароль для неправильного ідентифікатора Apple. Ось покроковий посібник із позбавлення від цього Apple ID та використання власного.

Ваша адреса електронної пошти – це Apple ID, який використовується для входу в магазин Apple, а пароль потрібно, коли ви хочете завантажити програму з App Store. Тепер, якщо хтось інший використовує свій Apple ID на iPhone для встановлення програми, виконайте кроки, щоб видалити цей Apple ID і повернути його вашому ідентифікатору.

  • Відкрийте параметри та натисніть iTunes & App Store.
  • У верхній частині екрана ви побачите Apple ID. Натисніть на нього.
  • У спливаючому вікні натисніть «Переглянути Apple ID». Як розблокувати вимкнений Apple ID
  • Торкніться цього і натисніть кнопку «Видалити цей пристрій». Потім вийдіть
  • Натисніть “Увійти”.
  • Введіть пароль Apple ID та виберіть «OK».

Він запросить ваш пароль, якщо ви хочете оновити або завантажити програму з App Store. Однак програма, встановлена вашим другом, також залишиться на вашому iPhone.