Як проявити свою індивідуальність за допомогою зачіски?

Ми вже з вами відійшли від часів, коли чоловіча зачіска виглядала прісною та нудною. Зараз різноманіття сучасних стрижок просто вражає. І це добре, тому що навіть через зачіску, чоловіки можуть проявити свою індивідуальність, відійти від нав’язаної шаблонності. Навіть коротку стрижку зараз можна виконати так, щоб образ той час змінився, став брутальним, але, при цьому, модним та сучасним. І при цьому не потрібно витрачати зайвий час на укладання такої зачіски. Достатньо підібрати найкращий шампунь для чоловіків, який повністю буде відповідати потребам вашого типу волосся та шкіри. Не дивлячись на це різноманіття трендів, сучасна чоловіча зачіска має декілька спільних рис.

Як проявити свою індивідуальність за допомогою зачіски?

Які загальні риси притаманні популярним чоловічим стрижкам?

  1. Деяка недбалість. Як ми вже зазначали, чіткі акуратні лінії відійшли вже на другий план, а загальна легка недбалість надає образу моложавості та свіжості.
  2. Елементи асиметричності у зачісці. Навіть у класичній стрижці можна відійти від чітких ліній та тим самим освіжити образ.
  3. Наявність у зачісці суттєвих перепадів довжини. Це можна робити не тільки на довгому волоссі, а і на короткому, коли волосся знизу вистригається дуже коротко, а зверху залишається до 5-7 см.
  4. Чубчик подовжений, зачісується на бік або назад. Чи робиться зачіска, у якої відсутня наявність чуба.

Зачіски бокс та полу бокс в сучасному виконанні

Навіть такі прості зачіски, як бокс та полу бокс, у сучасному виконанні виглядають зовсім по-іншому та дуже модно. Основною відмінністю від класичного варіанту є різкий перепад між довжиною волосся. Чубчик може просто звисати або укладається наверх.

Якщо ви хочете додати більшої екстравагантності у таку зачіску, то майстер вибриє вам різноманітні візерунки, якими прикрашаються скроні або потилиця.

Достатньо підібрати якісний шампунь для миття волосся. Це може бути, наприклад, шампунь від Morgan’s Men’s Shampoo. Якісний шампунь, який підходить для волосся будь-якого типу. Містить у складі екстракт Алое Вера та кератин, які інтенсивно зволожують волосся, роблячи його міцним.

Які вони, сучасні чоловічі зачіски?

Власникам середньої довжини волосся доступні багато сучасних чоловічих зачісок. Можна укладати свої пасма назад, забирати волосся за вуха. Або робити сучасні чоловічі пучки чи просто зібрати волосся у хвіст.

Волосся середньої довжини потребує вже додаткові засоби для стилізації зачіски. Але з тим великим вибором, які пропонують сучасні косметологи для чоловіків, в останніх не повинно виникати проблем взагалі.

Якщо вашому волоссю не вистачає об’єму, щоб зробити собі сучасну зачіску, то з пінкою для волосся American Crew Fiber Grooming Foam, ви надасте крутий керований об’єм своїм пасмам. А з пастою для стилізації від Morgan’s ви можете кожного дня змінювати зачіски, при цьому повністю збережеться рухливість укладки.

Магазин чоловічої косметики Barbercompany має величезний вибір засобів по догляду за волоссям та стилізації. До вашої уваги тільки світові бренди за доступними цінами.