Шкіра – Як вибрати зволожуючий крем для комбінованої шкіри?

Ми це розуміємо. Щоразу, коли ви купуєте засоби по догляду за шкірою, ви знаходите варіанти для сухої чи жирної шкіри. Сьогодні бренди пішли ще далі, згадавши «навіть для чутливої шкіри »! Але ви ще не знайшли жодного продукту з позначкою «для комбінованої шкіри», чи не так?

Хоча це може здатися складним завданням, вибрати правильний зволожуючий крем для комбінованої шкіри легше, ніж ви думаєте. Ось як ви можете отримати ідеальний зволожуючий крем, якщо у вас комбінований тип шкіри.

Що таке комбінована шкіра і що її викликає?

Шкіра - Як вибрати зволожуючий крем для комбінованої шкіри?

Комбінована шкіра зазвичай характеризується жирною Т-зоною та сухими щоками. Це може бути результатом генетичних, гормональних змін і засобів догляду за шкірою, які ви використовуєте. Зміни погоди також можуть сприяти зміні типу вашої шкіри, вражаючи лише певні частини обличчя.

Наскільки важливо зволожувати комбіновану шкіру?

Зволоження — це не що інше, як зволоження шкіри. Це один із найважливіших кроків у вашому режимі догляду за шкірою будь-якого типу. Зволоження робить вашу шкіру більш сяючою, пружною та здоровою.

Для комбінованої шкіри також важливо зволожувати, тому що сухі частини обличчя можуть стати надзвичайно сухими без зволоження, а жирна частина потребує достатнього зволоження для здорового функціонування клітин шкіри.

Про що слід пам’ятати, купуючи зволожуючі засоби для комбінованого типу шкіри?

Для комбінованого типу шкіри потрібні різні інгредієнти для різних частин шкіри. Наприклад, сухим частинам вашої шкіри, ймовірно, добре підійдуть водозв’язувальні властивості такого інгредієнта, як гіалуронова кислота. Жирні частини, ймовірно, потребують легкого зволожуючого крему на основі лосьйону, який не дасть відчуття жирності до середини дня.

Тому використання двох різних зволожуючих кремів для двох типів шкіри є найкращим способом боротьби з комбінованою шкірою. Оцініть, як продукт відчувається на вашій шкірі. Послідовність важлива.

Важкий зволожуючий крем на основі крему на жирних частинах вашого обличчя лише призведе до відчуття дискомфорту, жирності та липкості до середини дня. Подібним чином легкий зволожуючий крем на основі лосьйону лише подразнить вашу суху шкіру.

Дотримуйтеся сильного зволожуючого крему для сухих частин обличчя. Для вашої Т-зони використовуйте зволожуючий крем, який є свіжим, легким і дозволяє вашій шкірі дихати.

Який зволожуючий крем використовувати, якщо у вас комбінована шкіра?

Шукайте зволожуючий крем для відновлення бар’єру, створений для вашого унікального типу шкіри. Втрата вологи може бути основною причиною жирної, сухої та комбінованої шкіри. Цікаво, що означає ремонт шлагбаума?

Ваша шкіра вкрита шаром керамідів, які захищають її від агресорів зовнішнього середовища та втрати вологи. Зміни погоди, забруднення та продукти, які ви використовуєте, разом можуть знищити цей захисний шар.

Коли ваш шкірний барьер пошкоджений, ваша шкіра втрачає вологу та ефірні олії, що робить її надзвичайно сухою та подразненою. Іноді це може призвести до надмірного вироблення шкірного сала вашими сальними залозами, щоб підтримувати шкіру зволоженою.

Зволожуючий крем для відновлення бар’єру відновить кераміди в шкірі, дозволяючи їй залишатися зволоженою та боротися з надзвичайно жирною або надзвичайно сухою шкірою.



Ти знав?


Кераміди – це ліпіди, які утворюють шкірний бар’єр. 


Вони захищають вашу шкіру від агресорів навколишнього середовища та запобігають втраті вологи. 


Однак певні фактори можуть знищити цей захисний шар, залишаючи вашу шкіру сухою та подразненою.

Висновок

Тому найкращий спосіб впоратися з двома різними типами шкіри в комбінованій шкірі – використовувати два окремих зволожуючі засоби. Шукайте зволожуючі засоби для відновлення бар’єру, оскільки вони відновлюють пошкоджений шкірний бар’єр і затримують вологу, зберігаючи шкіру зволоженою та запобігаючи надмірному виробленню шкірного сала.