Шкіра – Що потрібно робити для здорової шкіри перед весіллям?

З наближенням дня весілля один із ваших головних пріоритетів — отримати гарну шкіру. Зрештою, хто не хоче виглядати ідеально в день свого весілля? Як би складно це не звучало серед усієї суєти, досягнення здорової шкіри — це не ракетна наука! Важливо, щоб ви приділили трохи часу, щоб побалувати себе.

Поради щодо догляду за шкірою нареченої

Шкіра - Що потрібно робити для здорової шкіри перед весіллям?

Ось 12 простих порад для досягнення здорового вигляду шкіри в день вашого весілля.

1. Почніть дотримуватися правильного режиму догляду за шкірою

Принаймні за шість місяців до року почніть дотримуватися режиму денного та нічного догляду за шкірою, який складається з очищувального засобу з хорошим балансуванням pH, тоніка, сироватки та зволожуючого крему, створеного для вашого типу шкіри. Це допоможе вам досягти та зберегти сяючу шкіру.

2. Пийте багато води

Ключ до сяючої шкіри – зволоження. Скільки б косметичних засобів ви не виснажували своє обличчя, ви ніколи не зможете досягти такого тривалого сяйва, доки ваша шкіра не буде добре зволожена зсередини. Продовжуйте пити воду, незважаючи на всю біганину.

3. Тримайтеся подалі від сонця

Вашій шкірі потрібно близько 27 днів, щоб відновитися. Принаймні кілька тижнів до весілля тримайтеся подалі від сонця. УФ-промені сонця можуть призвести до того, що ваша шкіра виглядає тьмяною та зневодненою. Наносьте сонцезахисний крем широкого спектру щоразу, коли виходите на вулицю вдень, і повторюйте його кожні дві години. Якщо ваші заходи відбуваються на відкритому повітрі, майте під рукою парасольку або капелюх.  

4. Інвестуйте в догляд за обличчям

Шкіра - Що потрібно робити для здорової шкіри перед весіллям?

Ви так багато вклали у свою весільну сукню, а як щодо вашої шкіри? Догляд за обличчям надзвичайно зволожує та глибоко очищає. Вашій шкірі потрібно багато вологи, щоб вона виглядала сяючою. Догляд за обличчям може розслабити та заспокоїти тіло та розум.

5. Дотримуйтеся здорової дієти, багатої водою

Вживайте багато свіжих фруктів і багатих водою овочів. Це зволожить ваше тіло та шкіру зсередини, зробивши її яскравою та пухкою.

6. Не пропустіть свій чудовий сон

Як би складно це не звучало, обов’язково потрібно виспатися між усіма цими передвесільними хвилюваннями. Коли ви спите, ваше тіло працює над відновленням. Окрім регенерації шкіри, повноцінний сон також освіжить ваш розум і збереже вашу активність протягом дня. Кілька годин додаткового сну нікому не зашкодять. Але недолік сну призведе до опухлих очей і темних кіл.

7. Час від часу робіть пілінг

Відлущування — це процес видалення відмерлих клітин шкіри. Ви можете помітити плями сухої шкіри, через які ваше обличчя виглядає тьмяним. Ці плями є не що інше, як мертві клітини шкіри, які накопичилися на вашій шкірі. Відлущування дозволить відкрити нові, здорові клітини шкіри, завдяки чому ваше обличчя виглядає яскравим і молодим. За рекомендацією дерматолога ви можете використовувати хімічні або фізичні відлущувачі.

8. Регулярно займайтеся спортом

Регулярні заняття спортом покращують кровообіг в організмі. Кров переносить кисень і поживні речовини до клітин шкіри, сприяючи омолодженню шкіри та боротьбі з вільними радикалами. Важливо позбутися якомога більшої кількості вільних радикалів. Це тому, що вони створюють хаос в організмі, пошкоджуючи тканини та спричиняючи низку проблем шкіри.

9. Завантажтеся соками

Зменшіть споживання шампанського та вина, замість цього споживайте здорові соки. Надмірна кількість алкоголю може зневоднити шкіру. З іншого боку, дієта, насичена свіжими фруктовими соками, сприятиме здоровій та сяючій шкірі.

Спробуйте ці:

Імбирно-лимонний сік

Імбир багатий ніацином, формою вітаміну В3, який необхідний для підтримки здорової шкіри. Він працює як антиоксидант, відновлює ДНК, а також запобігає пошкодженню сонцем. Щоб напій був смачнішим, можна додати кілька крапель лимонного соку. Лимон багатий на вітамін С, який також сприяє сяючій шкірі.

Кавуновий сік

Як випливає з назви, цей фрукт надзвичайно зволожуючий і смачний! Його можна споживати, просто подрібнивши в соковижималці.

10. Не ігноруйте губи

Губи – це помітна частина вашого обличчя. Уявіть, що у вас сяюча шкіра і потріскані губи. Це перешкоджає дотриманню режиму краси протягом одного або двох місяців! Тримайте губи такими ж зволоженими, як і шкіру. Використовуйте бальзам для губ із СПФ, щоб запобігти потемнінню губ і зберегти їх вологими в день весілля.

11. Зволоження – це ключ!

Шкіра - Що потрібно робити для здорової шкіри перед весіллям?

Для досягнення здорової та сяючої шкіри зволоження так само важливо, як і пиття води . Вода робить все необхідне зсередини. Зволожуючі креми доглядають за сухою та лущиться шкірою ззовні. Придбайте зволожуючий крем, який підходить вашому типу шкіри. Якщо у вас жирна шкіра, шукайте легкий зволожуючий крем на основі лосьйону. Якщо ваша шкіра суха, добре підійдуть жирні креми.

12. Відвідайте свого дерматолога

Час від часу відвідуйте клініку дерматолога, якщо у вас є конкретні проблеми. Чим раніше ви вирішите проблеми зі шкірою, тим більш сяючою буде ваша шкіра в день вашого весілля.