Що таке програма для радіоестезії: діагностика організму за допомогою маятника (рамки), як навчитися самостійно

Як ефективний метод діагностики організму часто використовуються практики радіоестезії — оцінки стану енергетичних полів за допомогою рамки або маятника. Розберемося, що мають на увазі програми для радіоестезії і як навчитися методам діагностики із застосуванням маятника.

Сутність радіоестезії

Все в цьому світі, будь-який предмет, рослина та тварина, випромінює у зовнішнє середовище певні енергії. Вони поширюються хвилями у різних діапазонах.

Якщо є певні вміння та знання, людина здатна сприймати енергетичні потоки та поля навколо об’єкта. Грамотне розшифрування цієї інформації може дати великий обсяг даних про стан здоров’я людини.

Програми сприйняття енергій та хвиль для діагностики організму за допомогою спеціальних пристроїв (рамки та маятника) є основою радіоестезії. Що ж ховається під цим терміном?

Радіестезія – це вміння та здатність відчувати випромінювання аури людей, а також енергетичних полів тварин, рослин та предметів за допомогою спеціальних пристроїв.

Види маятників для біолокації

Ключове значення у роботі з біоенергетичними полями відіграють спеціальні пристрої. Як маятник, так і рамка функціонують подібно до передавача енергетичної інформації. Пристрій допомагає сприймати та аналізувати дані потоків енергії.

Для виготовлення рамки або маятника підходять алюміній, мідь, титан, латунь, бронза. Перелічені метали покращують провідність енергії. Оптимальна форма маятника – конус.

Вантаж кріпиться до бавовняної чи шовкової нитки. Синтетику та шерсть застосовувати не можна – ці матеріали спотворюють енергетичні випромінювання.

Виготовлення маятника

Освоїти програми радіоестезії для діагностики та лікування здатне до 85% людей. Для цього необхідно пройти нескладну підготовку.

Не здатні сприймати методи радіоестезії люди з сильними ушкодженнями власної аури. Якщо усунути проблеми з енергетикою, у людини відновлюється здатність до навчання методу радіоестезії.

Схема маятника для біолокації

Для навчання радіоестезії потрібно підготувати кілька маятників з різних матеріалів — алюмінію, міді, латуні, бронзи та титану. Підійде будь-яка форма, але для покращення чутливості краще вибрати конус. Вантаж кріпимо до ниток різного кольору – червоного, синього, зеленого, білого, чорного. Довжина кожної нитки – від 7 до 15 см.

Самонавчання для новачків

Послідовність самостійного навчання:

  1. Вибираємо просторе приміщення із зручним кріслом та столом. Навчання проводимо на самоті, без присутності сторонніх людей та тварин. Краще прибрати всі зайві предмети, які здатні впливати своєю енергетикою на роботу.
  2. Сідаємо у зручне крісло навпроти столу. На стіл кладемо аркуш паперу, на якому попередньо малюємо коло, розділене лініями на чотири рівні частки. Розслаблюємося, зосереджуємося на маніпуляціях, що виконуються, не відволікаємося на сторонні предмети.
  3. Великим і вказівним пальцями беремо нитку із закріпленим вантажем.
  4. Зручно маємо лікоть правої руки на ручці крісла або поверхні столу. Якщо зручніше, можна тримати руку на вазі.
  5. Маємо вантаж на відстані близько 1 см від центру кола, зображеного на аркуші. Пальцем правої руки торкаємося нитки, щоб вона почала обертати вантаж. Дотик має бути легким, слабким.
  6. Після кількох вагань зупиняємо вантаж на нитки лівою рукою. Знову встановлюємо маятник над центром кола.
  7. Подумки чи вголос ставимо запитальну фразу: який рух має позитивний характер?
  8. Амплітуду усунення фіксуємо на аркуші паперу плюсом. Вагання очікуємо спокійно. Може знадобитися до 15 хвилин. Якщо маятник не вагається, навчання варто перервати. Пробувати варто у різний час, у різних місцях. Проби допоможуть визначити оптимальний час та місце для роботи. Змінюємо довжину та колір нитки, матеріал маятника. Спроби повторюємо, доки з’являться коливання.
  9. Декілька разів повторюємо процедуру, поки маятник не почне гойдатися в один бік. Ця сторона означає позитивну відповідь.
  10. Аналогічно визначаємо напрям коливань негативного характеру.

Обов’язкові умови, які необхідні для освоєння радіоестезії:

  • концентрація;
  • налагоджена робота з інструментом;
  • чітке розуміння цілей проведення процедури;
  • оптимальні умови – спокійна обстановка, відсутність відволікаючих факторів.

Діагностика за допомогою маятника

Після налаштування та відпрацювання роботи можна приступати до діагностики організму.

  1. Пацієнт спокійно стоїть.
  2. Повільно підходимо до пацієнта з маятником у руках.
  3. Обережно підносимо нитку з вантажем до різних областей тіла людини. Чекаємо, куди хитнеться маятник.
  4. Позитивна відповідь каже, що проблем із органами у цій галузі немає.
  5. Похитування в негативну сторону сигналізує про проблеми в аурі. Енергетичне поле тут має розриви. Фізично можлива наявність захворювань.
  6. Амплітуда коливань сигналізує про серйозність проблеми.
  7. Аналогічно застосовується рамка.

Діагностика за допомогою маятника та діаграми

За допомогою маятника проводиться не лише діагностика організму. Радіестезія дозволяє визначити якості предмета за номером. Позитивна амплітуда показує корисність предмета. Негативне похитування – шкідливість та небезпека речі.

Приклад діаграми для діагностики чакр

Існують спеціальні діаграми для радіоестезії. Вони складаються з півкола, яке поділено на сегменти. Кожен сегмент вказує на проблему з органом чи системою у фізичному тілі, дірку в аурі чи збій енергетичного центру у тонкому тілі (чакри). Коливання у напрямку сегмента вказує на наявність проблеми у цій галузі. Сьогодні розроблені спеціальні додатки з діаграмами для радіоестезії.