Привітання з Днем Народження Подрузі

Скоро ваша близька подруга задує нову свічку? Настав час подумати та приготувати прикольні привітання з Днем народження подрузі! Листівка, текстове смс повідомлення, електронна пошта: хоч би який засіб ви вибрали, вам потрібно буде ретельно вибирати ті красиві кілька слів, які ви пишете з цієї нагоди.

Як написати красивий текст прозою для близької людини?

Перш ніж приступити до написання вітання, вам потрібно подумати про ці два ключові елементи: 

  • засіб вашого повідомлення: короткі для мессенджерів, велике для написання в прозі на листівці наприклад;
  • тон, який ви збираєтеся прийняти: веселі слова для подруги, або ж зворушливі до сліз.

Виберіть правильну підтримку

Листівка, електронний лист, текстове повідомлення: є багато способів висловити свої побажання. Вам залишається вибрати найбільш доречний носій відповідно до одержувача та ваших побажань.

Якщо для деяких відносин простого повідомлення може бути достатньо, то для інших вам, безсумнівно, захочеться відзначити цю подію ще більшою ніжною увагою. Чому б не запропонувати гарну листівку? Прекрасно ілюстрована або персоналізована з вашими улюбленими фотографіями, неодмінно сподобається вашій подружці.

Ви навіть можете зробити вітальні листівки самостійно. Все, що вам потрібно, це трохи паперу, кілька фотографій та олівці. Дозвольте своїй уяві вести вас! Цей милий сюрприз подруга точно залишить собі на згадку, а ви подаруєте сучасне вітання.

Вам сподобаються привітання з Днем народження Мамі

Адаптуйте повідомлення до одержувача

Зосередьтеся на характері та особистості вашої подруги, бо, залежно віт того, что вона кумедана або ніжна і тендітна, тон вашого повідомлення буде різним.

Справді, привітання може бути більш особисте, ніжне чи смішне, якщо добре знаєте її зарактер: скористайтесь цим! Персоналізоване повідомлення дуже круте і обов’язково розтопить її серце.

Навпаки, якщо ви зараз не дуже близькі, зупиніться на простому та ефективному тексті на день народження. Не захоплюйтеся гумором, якщо не впевнені в собі: було б прикро написати жартівливі слова людині, якщо воні їх не зрозуміє або інтерпретує з іншого боку!

Секрет написання прекрасного тексту

Не поспішайте. Заздалегідь подумайте про побажання, які ви хочете донести і про те, який тон ви вважаєте за краще використовувати. Немає нічого кращого, ніж добре продумане дуже гарне привітання на українській мові, яке прикрасить день тих, кого ви любите.

Українські привітання: приклади наших текстів

У вас скінчилося натхнення написати щось своїми словами на день народження? Ви не хочете писати надто загальне привітання і хочеться щось цікаве і оригінальне? Навпаки, ви не можете знайти слів, щоб у всій простоті висловити радість від цього дня? Скінчились ідеї, а швидко потрібні смішні привітання з Днем народження подрузі в прозі?

Не панікуйте: ми зібрали для вас 100 привітань, щоб побажати щастя та любові. Черпайте наші ідеї, а потім дозвольте натхненню направити вас до написання привітання, яке вам підходить.

Найкращі привітання з Днем народження подрузі

Привітання з Днем Народження Подрузі

Кожен день народження – особливий для кожного. Це день, на який всі з нетерпінням чекають і можливість знову побачити всіх своїх друзів. День народження схожий на посмішку, здатну осяяти найпохмуріші обличчя, трохи на гарну квітку, яка дозволяє нам протягом життя скласти гарний букет з улюблених квітів: з усіх років, коли ми мали шанс випробувати цю радість. Нижче наведені красиві та прикольні привітання з Днем народження подрузі, щоб надати вам натхнення написати дуже гарне привітання прозою на українській мові.

Іноді не потрібно писати роман: достатньо написати із любов’ю кілька фраз своїми словами. Щоб написати дуже гарне вітання для подруги, ознайомтеся з нашими шаблонами нижче. Ці красиві та цікаві слова можна використовувати для вітальної листівки, електронного листа, текстового смс повідомлення тощо.

Зворушливі привітання

Іноді буває дуже складно вирішити що сказати подружці в День народження, особливо якщо ви знаєте її давно і відчуваєте, що ніщо з того, що ви кажете чи робите, її не здивує. Але все одно важливо переконатися, що ваша подруга знає, що ви думаєте про неї в її особливий день.

Тут ми зібрали красиві і дуже гарні приклади найкращих привітань. Ці приклади повинні надихнути вас зробити день вашої подруги приємнішим:

Мати тебе у друзях – це благословення, але мати найкращу подругу як ти – це справжня розкіш. Із Днем народження!

***

Ти завжди була поряд зі мною, вчора і сьогодні, і я переконана, що ти будеш поряд зі мною і завтра. З Днем народження, подружка. Ти справді особлива людина для мене.

***

Мені справді пощастило зустріти тебе. Найкращі побажання та дякую за всі чудові моменти, які ти даруєш мені у своїй компанії.

***

Я бажаю у твій День народження, щоб ти ніколи не переставала вірити в те, що тобі подобається і прямувала до своїх цілей. Насамперед, ніколи не переставай мріяти. З Днем народження, люба!

Прикольні привітання

Оскільки сміх продовжує тривалість життя… Скористайтеся цим! Змусьте тих, кого ви любите, посміхнутися цього чудового дня за допомогою веселих жартівливих привітань. Якщо ви хочете надати словам індивідуальності, не соромтеся звертатися до смішних моментів, пережитих разом.

Щоб надихнути вас, ми зібрали смішні привітання з Днем народження подрузі в прозі:

Дружба подібна до дерев: щоб вони росли, їх потрібно поливати. Отже, давай замовимо кілька коктейлів зараз! З Днем народження, моя подружка!

***

Ще один рік, ще одна зморшка. Запевняю тебе, ми їх не бачимо, а якщо не віриш, кажи, подарую гарний крем щоб ти завжди сяяла, як зараз! З Днем народження, красуню!

***

Ти старієш, як сир чи пляшка гарного вина! З Днем народження, з нетерпінням чекаю на можливість відзначити ще один рік разом!

***

З ювілеєм, десятим, який ми відзначаємо разом! Між п’яними вечорами та ночами, проведеними на дивані, ми мали чимало пригод. Не можу дочекатись, щоб побачити, що готує нам цей новий рік!

Креативні привітання

Ви хочете написати цікаві та сучасні привітання для подруги і не можете знайти відповідні слова? 

Ми вибрали для вас дуже гарні фрази, щоб привітати з Днем народження подругу:

Гей, я просто хочу нагадати тобі, що кожного разу, коли тобі спадає на думку божевільна ідея, моїм єдиним питанням буде: Коли?» З Днем народження, моя люба!

***

Мені подобається, коли в тебе День народження, тому що це означає, що у нас є чудова нагода піти кудись повеселитися! Ходімо святкувати!

***

Вітаю з Днем народження мою найкращу подругу та психолога за сумісництвом. Дякую, що завжди вислуховуєш мої проблеми та намагаєшся мені допомогти! Вітаю та дуже люблю!

***

Минув ще один рік, але пам’ятай, що найкраще ще попереду. Бажаю тобі такого ж дивовижного, неймовірного, гарного майбутнього, як ти сама! З Днем народження!