Привітання з Днем Народження Другу

День народження друга – свято, на яке чекає вся дружня компанія. Цього дня хочеться робити найкращі подарунки. І без привітань на словах точно не обійтись. Це можуть бути короткі привітання у прозі – мудрі, смішні, красиві, такі, що торкають до сліз, прикольні, оригінальні. Варіантів того, як привітати друга на українській мові – безліч. Якщо ви бажаєте надіслати вітання другові з днем народження за допомогою смс – не варто складати занадто довгі тексти. Короткого повідомлення, в якому будуть присутні найважливіші слова, цілком достатньо.

Як можна привітати найкращого друга зі святом? Вибір привітання другу з днем народження багато в чому залежить від інтересів іменинника, його характеру, звичок, хобі та способу життя. Можливо, він зрадіє книзі, а може – прийде в захват від колекційної статуетки або нової відеоігри. Якщо не знаєте, що подарувати – подаруйте сертифікат на певну суму або послуги. Одержувач сам ухвалить рішення, як і коли використовувати подарункову картку. Незалежно від того, який подарунок ви обрали, доповніть його вітанням на словах. Таке привітання з днем народження для друга – справжній скарб:

  • це може бути лише кілька слів чи фраз, які розкажуть про ваше ставлення до друга;
  • відправити вітання можна в смс, повідомленням в соцмережах чи месенджерах, або сказати їх самому, якщо намічається особиста зустріч з іменинником;
  • жартівливі та гумористичні привітання у прозі завжди актуальні – їм будуть раді представники різного віку.

Якщо ваша фантазія не сприяє тому, щоб ви самостійно вигадали круте гарне побажання – не сумуйте. Для вашого друга знайдеться багато красивих слів на нашому сайті.

Найкращі прикольні привітання з Днем народження другу

Привітання з Днем Народження Другу

Часто друзі виявляються більш ближчими людьми, ніж родичі. Дружба може зберегтися на все життя і ґрунтуватися на довірі, взаємодопомозі, розумінні. Не обійтися в таких відносинах і без гумору – сміх подовжує життя та розфарбовує його у яскраві барви.

Вам сподобаються привітання з Днем Народження Подрузі

Якщо ви шукаєте ідеї, як привітати друга з днем народження – спробуйте скласти оригінальні жартівливі побажання в кілька рядків. А якщо ідей немає – не біда. На нашому сайті ми зібрали цілу колекцію прикольних поздоровлень для друга в день народження:

З днем народження, друже! Нехай цей рік буде таким же несподіваним, як твої ідеї після третьої години ночі. Ти – справжній чемпіон з веселощів! Нехай вони завжди залишаються з тобою – продовжуй розфарбовувати світ яскравими емоціями! З днем народження!

***

Вітаю з днем народження, брате! Нехай твоє життя буде таким же барвистим, як твої плани на вихідні. Піднімаємо келих за тебе! Будь щасливим, здоровим, підкорюй світ своїми безумними ідеями і вчинками. 

***

Сьогодні – твій день, мій кращий друже! Нехай цей рік принесе тобі стільки ж сміху, як ти приносиш у наше життя. Будь таким же веселим та унікальним, як завжди!

***

Сьогодні дуже важливий день. Сьогодні – день старіння найкращого чоловіка, але не дивлячись на те, що ти став на рік старішим, ти як і раніше красивий і веселий. Але тепер ще й мудрий! Ти завжди на позитиві, ти переповнений енергією і креативними ідеями, яких я зазвичай боюся. Залишайся таким же енергійним і безумним, будь розсудливим і мудрим. І нехай поруч з тобою будуть лише гарні люди, наприклад, такі, як я!

***

Вітаю з днем ​​народження! Нехай у твоєму житті всього буде занадто – щастя, радості, здоров’я, грошей, любові, удачі. Нехай світ обіймає тебе і оберігає від бід. Ти сьогодні постарів, друже, але вік тобі личить. Не можу нічого нового тобі побажати, адже найголовніше в тебе вже є – і це ми, твої друзі, які залишаться з тобою ще багато років наперед.

***

З днем народження, друже. Нехай у твоєму житті буде багато білих деталей – біла яхта, біла панама, білий чистий лист здоров’я, білі здорові зуби, і ще багато білих смуг, на які не потраплять темні точки неприємностей і бід. Будь щасливий. І пам’ятай – я завжди готовий прийти на допомогу і прибрати з твоїх білих доріг будь-яку пилюку.

***

З днем народження тебе, друже. Будь щасливий, живи з шиком, захоплюйся та захоплюй. Лови яскраві моменти і наповнюй їми свою історію. Нехай у тебе в соцмережах завжди будуть цікаві фото з тих місць, де ти мрієш побувати. Сяй та запалюй!

***

З днем народження, мій партнер з безумства! Нехай цей рік принесе тобі стільки ж сміху, скільки ми набираємо, сидячи разом. Ти – моя людина, мій бро!

***

Вітаю з днем народження, мій кращий друже! Нехай цей рік буде таким же цікавим, як твої ідеї про те, як покращити світ. З тобою завжди весело та непередбачено!

***

Що побажати у день народження найкращого друга? Фінансового задоволення, щасливого кохання, безмежної удачі. Живи так, як мрієш. Будь стильним, продовжуй крутити цю планету з тією силою, з якою робиш це багато років. А ми допоможемо, адже ми разом сила!