Привітання – Яку сучасне привітання з днем народження куму та кумі?

Якщо ви шукаєте правильні слова для  привітання з днем ​​народження куму чи кумі– ви в потрібному місці! Тут ви знайдете  вірші на день народження  , які запам’ятаються імениннику!

Привітання на день народженя кумі

Привітання - Яку сучасне привітання з днем народження куму та кумі?

Хай доля тобі прихильно приносить успіхи, Йди по життю з добром у серці, В оточенні коханих людей, Міцним почуттям захищеності та щастя, Хай кожен поворот життєвого калейдоскопа приносить тобі радість дорога кумася.

***

Дорога кума щоб ви могли насолоджуватися. Смійтеся разом з іншими людьми, але ніколи над ними. Нехай навіть маленький, але вдалий жарт принесе вам радість. Я бажаю, щоб кожен ваш день був наповнений радістю, а ваше майбутнє було наповнене щастям і задоволенням.

***

Кумонько дивіться на світ широко розплющеними очима, адже найбільші таємниці заховані в найнеймовірніших місцях. Ті, хто не вірять у магію світу, ніколи її не відкриють. Бажаю непохитної віри.

***

Безтурботні дні і ночі, і події, подаровані долею, мир і любов, і очі закоханих. І сон, що прокинеться вранці, без тривоги про добрий завтрашній день і щастя, сумувати вже не завадить. А в твоїй простягнутій долоні з крапелькою свіжої роси мила моя кума, тепла посмішка на обличчі, твоє волосся, причеплене сонцем. Запах сонячних днів укриє від життєвої бурі, а дні, що захистять від неї своєю любов’ю…

***

У сьогоднішній день радості я бажаю вам 100 років процвітання. Хай життя щастям тече, радість не минає!

***

Щоб ви могли насолоджуватися. Смійтеся разом з іншими людьми, але ніколи над ними. Нехай навіть маленький, але вдалий жарт принесе вам радість. Я бажаю, щоб кожен ваш день був наповнений радістю, а ваше майбутнє було наповнене щастям і задоволенням.

***

Тільки щасливі дні і все, що хочеш, щоб дало тобі життя. Успіхів у житті, щастя в коханні, багато усмішок, багато радості, здійснення всіх найзаповітніших мрій, тільки приємних подій у вашому житті.

***

Щоб ви могли насолоджуватися. Смійтеся разом з іншими людьми, але ніколи над ними. Нехай навіть маленький, але вдалий жарт принесе вам радість. Я бажаю, щоб кожен ваш день був наповнений радістю, а ваше майбутнє було наповнене щастям і задоволенням.

***

Бажаю вам сонця на нашому небі, смаку і запаху хліба насущного, пташок, метеликів і радісних миттєвостей, а в серці завжди зеленої весни! З Днем народження дорога та рідна кумася!

***

Радісний день, єдиний день сьогодні – день народження. Я хочу побажати тобі: багато щастя і удачі. Багато гостей, корзини квітів, багато тостів і вітань.

***

У твій день народження бажаю, щоб на твоїх очах виступали тільки кришталеві сльози щастя, щоб радісну посмішку на обличчі не закривали хмари смутку.

***

Дорга кума пливіть за течією, і коли вона вас несе, злегка допомагайте їй, уникайте рифів, боріться з темрявою і ніколи, ніколи не здавайтеся.

***

Важко передати словами свої думки, висловити пером побажання квітці… Сказати те, що таїть серце… Коротше: живи до 100 років!

***

Кума у твій день народження бажаю, щоб на твоїх очах виступали лише кришталеві сльози щастя, щоб радісну посмішку на обличчі не закривали хмари печалі, щоб пелюстками троянд вистилали шлях твоєї долі, і щастя, радість і любов стануть вашою долею.дні!

***

Моя неперевершена красуня кума нехай птахи принесуть тобі блиск зірок, нехай ранок омиває твоє лице росою, нехай Бог тобі віри дасть, все серце віддам тобі в день народження.

***

Бажаю віри, що все має сенс. Я бажаю вам надії, яка розбудить ваше серце і дозволить вам з новим ентузіазмом поглянути на те, що вже згасло. Я бажаю тобі такого величезного кохання, щоб ти не міг утримати його в собі. А головне бажаю, щоб кожен день був прекраснішим за попередній.

***

Кума з нагоди твого дня народження я бажаю тобі нескінченної сили, великого ентузіазму та багатьох пристрастей, щоб ти завжди відчувала, що живеш найпрекраснішим життям, яке тільки можеш.

***

Нехай смуток зникне в гірському потоці. Хай щороку радість цвіте, як троянда. Щоб промінь сонця на вашому обличчі ніколи не зникав і був до кінця. Нехай найпрекрасніші моменти у вашому житті триватимуть вічно. З Днем народження кума!

***

Кума бажаю тобі миру. Тільки в тиші можна спокійно плисти по океану спогадів. Тільки в тиші ти почуєш тихий поклик іншої людини. У мовчанні можна виміряти тонку вагу слів. Тож бажаю миру в серці і багато слів на устах. Гарні слова, які не скупишся на друзів.

***

Я не бажаю тобі знайти серед багнюки самородок золота, але я бажаю тобі знайти в натовпі серце, яке зрозуміє тебе.

***

Бажаю тобі, щоб здійснилися мрії, які ти таїш на дні свого серця. З нагоди Вашого свята посилаю Вам також жменьку надії та віри, щоб вони дали Вам сили долати труднощі, які виникають у повсякденному житті.

***

Нехай доля завжди стежить за тобою, щоб всі турботи і турботи обходили тебе стороною. Нехай ваш запал і оптимізм сприяють успішному здійсненню ваших мрій.

***

Минуло стільки років, а ми досі найкращі подруги моя люба кума. Дозволь побажати тобі грошей, любові і побільше щастя в майбутньому.

***

У твій день народження я бажаю тобі посмішки на обличчі, щоб його не закрили важкі хмари смутку. Здоров’я вам і будьте впевнені, що про вас завжди хтось думає. Куми, які покажуть тобі красу і ціле життя, і непохитну силу в поширенні любові…

***

Живи так, щоб кожен день був дивовижним і особливим. Наповнюйте кожну мить, щоб згадувати її з радістю.

***

Кума нехай вам буде так само весело, як сьогодні, у всі наступні роки, не тільки в цей дивовижний день, і нехай ви ніколи не забудете, що життя може бути чудовим.

***

Дорога кума з нагоди твого дня народження бажаю тобі завжди радісно сприймати те, що приносять прийдешні роки, і ніколи не втрачати життєрадісності.

***

Здійснення найпотаємніших мрій, сміливих і яскравих. Без мрій життя сумне, тож нехай кума моя мила здійсняться всі твої мрії.

***

У твій день народження шлю тобі побажання, яких ще ніхто не дарував, щоб щастя встелило твою дорогу долі, а любов і вірність вели тебе в дні!

***

У твій день народження бажаю тобі багато побажань: посмішок, здоров’я, радості, багато подарунків і гостей, дружби великої і малої, багато неймовірних пригод і веселої посмішки, і всього найкращого!

***

Любов до кінця і радість до сліз, промені сонця і нескінченні букети троянд. Маса вражень і здійснення мрій. Багато удачі та вдалих рішень.

***

Уважні очі, які помітять справи повсякденного життя, вуха, які вловлять будь-яку тишу, руки, які завжди будуть готові допомогти, мудрі слова, сказані в потрібний момент, любляче серце, якому ви дозволите вести себе по життю, так щоб там, де ти, була любов.

***

Дорога кума прийміть найтепліші побажання здійснення Ваших задумів і мрій, успіхів у справах і праці. Нехай щастя стереже твою адресу, як вірна тінь, завжди стежить поруч, хай благоволить наполегливістю.

***

Я довго чекав тієї години, поки нарешті не настав твій день народження люба наша кума. Тому я хочу відкрити вам своє серце і передати вам свої найкращі побажання. Живіть довго в щасті й радості, ніколи не зазнавайте горя. І бажаю тобі в день народження тільки сонячних днів.

***

Наближається твій день народження, тому я шлю тобі найкращі побажання. Щоб усе, про що ти мрієш, збулося. Від щирого серця бажаю, щоб ваші мрії проходили мирно. Багато щастя і радості, сто років життя, мало злості. Дні спокою та затишку, багато сонця та багато пригод.

***

Як пташка, що співає в синьому тумані, як квітка, в якій раптово прокидається життя, як золота мрія, що не хоче збуватися, як розмальовка, яку потрібно заповнити, як рожева кімната, осяяна сонцем, я передаю тобі моя кума мої найкращі побажання.

***

Нехай ніхто і ніщо не заважає вам робити те, про що ви мріяли.

***

Кума у твій день народження бажаю тобі, щоб твоє серце завжди було сповнене радості, твої мрії завжди збувалися, а зла доля ніколи не стояла на твоєму шляху.

***

Бажаю тобі ніколи не виростати зі своїх мрій і завжди вміти радіти навіть найменшим речам і успіхам.

***

Мила кума з нагоди твого дня народження я бажаю тобі посмішки, навіть коли тобі сумно, веселки, яка нагадуватиме тобі, що сонце виходить після найтемніших хмар.

***

Ніколи не збивайтеся з обраного шляху на життєвому шляху, навіть якщо колючки болять ноги, а мета здається недосяжною!

***

Намагайтеся жити так, щоб ніколи не шкодувати про витрачену хвилину, а кожна наступна мить тільки спонукала вас хотіти більшого.

***

Любіть так, ніби вас ніхто не образив. Працюйте так, ніби вам не потрібні гроші. Танцюй, як коли ніхто не дивився. Співайте так, ніби ніхто не слухає. Живи так, ніби ти в раю. З Днем народження люба наша кума!

***

У твій день народження я хочу побажати тобі, щоб кожна мить була для тебе незабутньою пригодою і однією з найкращих причин для задоволення. Перш за все я бажаю тобі, щоб поруч з тобою завжди була людина, для якої ти будеш цілим світом.

***

Дорога кума у твій день народження шлю тобі теплі побажання. Багато посмішок і удачі. Нехай ніякі турботи не бентежать вас і нехай збуваються всі ваші мрії.

***

Бажаю тобі кожен день знаходити хвилинку для себе і зустрічатися з собою, заглядаючи в свою душу.

***

Нехай сонце завжди світить над твоєю головою, а кожна наступна мить утверджує твою віру в те, що життя – це найкраще, що могло з тобою трапитися.

***

Ваш день народження, як і кожен день, дуже важливий для вас. Це твоє свято, тож прийми мої побажання: здоров’я, щастя, благополуччя та взаємної любові.

***

У цей надзвичайний день бажаю тобі завжди бути посмішкою на обличчі, досягати всього задуманого і ніколи не відчувати браку рідних і близьких людей. Перш за все, я бажаю вам, щоб ваші найпотаємніші мрії здійснилися і щоб ви отримали багато незабутніх вражень.

***

Нехай цей день запам’ятається вам, а наступний рік принесе вам нові надії та пригоди.

***

Як струмок чистої води зеленим лугом тече, хай юність твоя тече приємно й весело.

***

Нехай цей радісний день назавжди відкине Ваші тривоги і нехай світ сміється над Вами сяйвом щасливих і довгих років!

Привітання з днем народження для кума

Привітання - Яку сучасне привітання з днем народження куму та кумі?

Кумівство – один із найближчих видів спорідненості. Хто може бути ближчим із друзів, ніж кум? У хрещеній дитині обирають тільки ту людину, якій можна повністю довіряти, з якою завжди цікаво, яка не підведе. Природно, що у день народження такій людині хочеться зробити найкраще вітання. Це може бути побажання кума від куми або кума, написане в прозі і що уособлює все те, що ви хочете побажати близькій людині.

Відносини з кумами найчастіше складаються дуже близькі. І в таких випадках гарне привітання – це прикольне привітання прозою, яке здатне викликати посмішку, розсмішити, але водночас – вразити. Таке привітання можна зробити по-різному:

  • сказати особисто під час зустрічі, доповнивши подарунком чи щирими обіймами;
  • відправити в смс або повідомленням у месенджері – найкращий спосіб, якщо ви далеко один від одного;
  • написати у вигляді Сторіс у соціальних мережах, доповнивши їм фото чи прикольну картинку.

Сучасне привітання з днем ​​народження кума не повинно бути анальним та містити кліше. Якщо ви не знаєте, як краще поздоровити вашого чоловіка – почитайте наші приклади побажань. Можливо, серед них знайдеться те привітання з днем ​​народження куму, яке сподобається вам та підійде під характер та звички винуватця урочистості.

Яким має бути вітання? Коротким, ємним, що містить конкретні думки (чоловіки не люблять думок, що розтікаються по дереву). У ньому має бути частка іронії, жарту, приколу. Не варто складати надто серйозні та душевні побажання – це нудно. Виявіть свою фантазію і придумайте такі пропозиції прозою, які запам’ятаються одержувачу на все життя, а як основа – використовуйте наші приклади.

Привітання - Яку сучасне привітання з днем народження куму та кумі?

Як краще привітати кума прозою? Вибирайте побажання, які найбільше відповідають характеру вашого родича. Можливо, він любить гострі жарти, можливо – йому подобається анекдоти чи прислів’я. Ми зібрали на сайті 10 найкращих прикольних побажань, які сміливо можна зарахувати до категорії “добре привітання кума від кумів”.

  • Ти не тільки мій кум, а й справжній друг. З тобою завжди весело, і у скрутні моменти можна розраховувати на твою підтримку. Тож не втрачає сили і ваги – мене витримати може не кожен, але я в тебе вірю. Ти той, хто робить життя цікавішим і світлішим. Як ліхтар на лобі, ти завжди світиш мені і допомагаєш йти вперед без перешкод. З твоїм днем, найкращий кум.
  • Нехай цей рік буде тобі роком нових досягнень та яскравих моментів. Нехай щастя та успіх супроводжують тебе у всьому, що ти думаєш і робиш. Нехай твоє життя буде сповнене яскравих фарб, і нехай щодня дарує нові дивовижні можливості. Але пам’ятай, хто це все тобі побажав і не забудь прийти із подарунками. З днем ​​народження, старий друг.
  • Вітаю тебе з днем ​​народження! Нехай ця дата принесе яскраві та щасливі роки у твоєму житті! Нам з тобою завжди весело, а буде ще цікавіше, адже як вино ми стаємо багатшими з роками. Наше багатство – дружба та довіра. Нехай вони не перекладаються у твоєму житті.
  • Бути хорошим кумом – навичка, що виробляється роками. Сьогодні, в день нового року твого життя, ти прокачаєш її на ще один рівень. Так що твоєї суперсили стало ще більше, застосовувати її ти зможеш у будь-який момент та у будь-якому місці. Бажаю тобі ще багато днів народжень відзначати з нами, розпочинати цей день із прочитання моїх невмілих привітань та знати – ти не один. З днюхою, моя найкраща людина.
  • Найкращі вітання – щирі вітання. Я з тобою завжди чесний і відвертий. То слухай. Бажаю тобі купу веселощів – щоб у ній копатися, хмара здоров’я, яка тебе постійно поливатиме дощем, хороших заздрощів, бо в тебе все найкраще, а цього всі хочуть (а побажав я тільки тобі). Отже, все в тебе буде. А якщо ні – я ще побажаю і точно збудеться. Будь здоровий, з днем ​​народження.
  • З днем ​​народження, кум. Ти знаєш, як сильно я тебе ціную. Ти завжди був і будеш для мене авторитетом. А авторитети – вони які? Все правильно – сильні, вольові, надійні, міцні душею. Бажаю тобі великих досягнень та славних перемог. Та варто всіх нагород, які може лише вигадати світ. 
  • Щороку, цього дня, ми зустрічаємося для того, щоб добре поговорити, смачно поїсти, весело випити чарку, поговорити та помріяти. І з кожним роком цей день для нас стає все довшим та цікавішим. Ти знаєш, що смачно їсти та весело пити я люблю саме з тобою. Тож бажаю тобі, щоб таких років у нашому житті було ще щонайменше 100. А там подивимося – чи варто продовжувати в тому ж русі, чи потрібно вже змінити плани на майбутнє. З днем ​​народження, кум.
  • Цього дня хочу побажати щастя – нехай проблеми тікають від тебе, як від прокаженого. Бажаю здоров’я – нехай хвороби злякаються твоєї сили та підуть в інше місце. Бажаю вогню – у житті, у коханні, у роботі. Палай, здійснюй мрії, йди вгору. Саме звідти можна побачити подальшу дорогу життя якнайкраще. 
  • Кум, я люблю тебе, як самого себе. Тож побажаю те, що хотів би мати сам, але цього дня готовий віддати усі мрії тобі. По-перше – багато грошей. По-друге – любов до божевілля. Не забудь про будинок – нехай вона буде сповнена радості та щастя. Нехай у твоєму холодильнику завжди буде щось смачненьке, а на серці – тепленьке. 
  • З днем ​​народження, кум. На цей день я чекаю більше, ніж своє власне свято. Адже саме сьогодні я можу щиро привітати людину, яка стала незамінною частиною моєї родини. Бажаю тобі щастя купу, грошей нескінченно, любов до безпам’ятства, діток слухняних та кумасиків добрих. Житимемо, а як – ти загадаєш сам.