Професійний шампунь для волосся — здоров’я, сила та краса

Яким би гарним не було волосся від природи про нього потрібно піклуватися, забезпечувати йому належний догляд, живлення, зволоження. Багато хто використовує для цього звичайні косметичні засоби, інші більше довіряють народним рецептам, але в будь-якому випадку кожна жінка приділяє увагу своєму волоссю.

Професійний шампунь для волосся — здоров’я, сила та краса

Для очищення від пилу, бруду, шкірного сала, засобів, що використовуються при стайлінгу призначений шампунь. Одним із кращих рішень є використання професійних засобів, до яких належить шампунь L’Oreal Professionnel Paris. Його застосування дає чудовий результат — волосся стає сильним, здоровим, набуває гарного об’єму, блиску та шовковистості.

Чому варто віддавати перевагу професійній серії

Французький виробник L’Oreal Professionnel протягом тривалого часу радує прихильників бренду засобами високої якості із професійної серії по догляду за волоссям. Асортимент продукції дозволяє підібрати оптимальний варіант для будь-якого типу волосся. Причому, можна скористатися не тільки шампунем, али й такими необхідними засобами, як бальзами, маски, кондиціонери та інша косметика, призначена для підтримки здоров’я та краси волосся.

Експерти б’юті індустрії кажуть, що професійні шампуні можна порівняти з японськими автомобілями чи італійським одягом. Чому — бо вони настільки ж якісні і надійні. Це справді так, адже різниця між використанням звичайного засобу і професійного помітна вже після першого миття.

Професійний шампунь для волосся — здоров’я, сила та краса

Особливості професійних шампунів:

  • унікальний склад;
  • рослинні компоненти;
  • природні масла;
  • вітамінні комплекси;
  • відсутність лаурилсульфату.

Остання особливість є досить важливою, тому що під час миття не пошкоджується волосяна кутикула. Використання рослинних компонентів благотворно впливає на шкіру голови. Наприклад, алое вера чудово зволожує, камелія зміцнює кольоровий пігмент, меліса заспокоює, знімає почервоніння і відчуття свербіння.

Як правильно використовувати професійний шампунь

Можна купити засіб самостійно, керуючись типом свого волосся та інформацією на етикетці. Але все-таки краще заручитися порадою професіонала. Для цього потрібно пройти спеціальну діагностику волосся та шкіри голови, після чого буде зрозуміло, який саме шампунь найкращий у конкретному випадку.

Справа в тому, що професійні засоби мають більш детальну розбивку не тільки за типом волосся, але й за шкірою голови. Виробник професійної серії ніколи не буде виробляти шампунь, в якому очищення поєднується з кондиціонуванням, тому що це в принципі неможливо. Два середовища в одному флаконі будуть нейтралізувати одне одного, тому очікувати результату від такого поєднання не варто.

Професійний шампунь для волосся — здоров’я, сила та краса

У складі професійних засобів є багато активних компонентів, а також натуральних речовин, які позитивно впливають на структуру волосся — це екстракти і масла, кераміди, протеїни, вижимки з рослин та ін. Саме такий багатий склад дозволяє навіть вкрай пошкодженому волоссю швидко повернути силу, здоров’я та гарний вигляд.