PC Game Pass офіційно запускається в Україні

Ми маємо чудову новину для гравців в Україні – PC Game Pass офіційно запускається вже сьогодні!

Тепер, завдяки PC Game Pass, гравці зможуть насолоджуватися сотнями високоякісних комп’ютерних ігор для Windows, включаючи нові випуски Xbox Game Studios у перший день виходу, культові ігри Bethesda, членство в EA Play і переваги Riot, які доступні лише для учасників гри. А ще незабаром будуть доступні такі нові ігри, як Minecraft Legends (18 квітня), Redfall (2 травня) та багато інших.

PC Game Pass доступний за підпискою вартістю 190 грн/місяць. Якщо ви хочете приєднатися до PC Game Pass, відвідайте xbox.com/pcgamepass, щоб дізнатися більше про те, як зареєструватися.

Щоб відзначити запуск PC Game Pass в Україні, нові учасники зможуть скористатися спеціальною пропозицією “3 місяці за 26,99 грн”. Також, ті гравці, які брали участь у програмі Insider під час тестування, отримають два безкоштовні місяці підписки в PC Game Pass, як вияв подяки за допомогу у створенні досвіду та становленні першими учасниками PC Game Pass в Україні. Це буде доступно безпосередньо в облікових записах учасників протягом найближчих днів.

Рекомендуємо: Google Emoji Kitchen: новий сервіс для створення смайлів 

Компанія Xbox прагне приносити радість та допомогти стати частиною ігрової спільноти всім людям планети. Ми раді, що PC Game Pass тепер доступний для гравців із 86 країн світу, щоб грати в сотні ігор разом зі своїми друзями та родиною.

Для отримання додаткової інформації ви можете переглянути офіційну публікацію на Xbox Wire за посиланням.