Оренда авто в Києві: відповіді на найактуальніші питання

Втомилися мерзнути на зупинках, годинами очікуючи маршрутку? Не знаєте, як тепер встигати на роботу через закриття станцій на «синій» лінії метрополітену? Підрахували, скільки витрачаєте щомісяця на таксі і тепер перебуваєте в шоці від суми витрат?

Car Rent UA пропонує просте рішення ваших проблем – орендувати авто в Києві та здійснювати поїздки містом з максимальним комфортом. Далі розповідаємо основні нюанси, які ви повинні знати про цю послугу, якщо ще ніколи не брали авто напрокат.

Оренда авто в Києві: відповіді на найактуальніші питання

Оренда авто – це дорого?

Чомусь прийнято вважати, що тільки забезпечені люди можуть дозволити собі орендувати машини, адже це передбачає суттєві фінансові витрати.

Проте це помилкове уявлення про ціну на прокат авто. Звичайно, якщо йде мова про оренду авто преміумсегменту, то це задоволення не з дешевих.

Але якщо орендувати седан з категорії «економ», то ціна прокату є цілком доступною.

До того ж, завжди можна взяти авто в прокат в рамках якоїсь акції! Car Rent UA, наприклад, постійно радує своїх клієнтів святковими пропозиціями, які дозволяються суттєво заощадити на оренді авто.

Оренда авто в Києві: відповіді на найактуальніші питання

Крім того, на ціну впливає термін оренди. Каршеринг, який передбачає короткотривалу оренду авто в Києві, дозволяє зекономити тим водіям, яким автомобіль потрібний на пів години, максимум – годину. Але якщо таким способом орендувати автомобіль на кілька днів, то простий підрахунок вартості послуги може шокувати клієнта.

При «класичному» автопрокаті ціна оренди розраховується за добу. При цьому, чим на довший термін клієнт орендує транспортний засіб, тим меншою буде добова ціна.

Таким чином, розуміючи свої потреби та підписавшись на кілька ресурсів автопрокату, можна підібрати найбільш актуальний для себе варіант оренди.

Які документи потрібні для оренди авто?

Іншою причиною, чому дехто остерігається брати авто напрокат, є побоювання, що доведеться збирати цілий пакет документів, довго чекати, доки їх перевірять і винесуть «вердикт» надавати авто в оренду, чи ні.

Насправді, процес юридичного оформлення відносин між клієнтом і компанією автопрокату є досить швидким. А з документів від клієнта потрібні лише паспорт та посвідчення водія.

В Car Rent UA на узгодження всіх формальностей йде не більше години, якщо клієнт звертається вперше, і не більше 30 хв при повторних зверненнях.

Звичайно, якщо мова йде про оренду авто для виїзду за кордон, то менеджеру компанії знадобиться більше часу для підготовки всіх необхідних документів.

Оренда авто в Києві: відповіді на найактуальніші питання

Хто може оформити авто в оренду?

Прокат авто в Україні є доступною для всіх послугою – машину в оренду може взяти як фізособа, так і ФОП чи юридична особа.

Для фізосіб Car Rent UA висуває лише 2 вимоги – вік, не менше 21 року та досвід водіння – від 2 років.

Якщо ж автомобіль потрібний для підприємницької діяльності чи для вирішення задач держустанов, то для оформлення договору прокату потрібно надати копії установчих документів організації.

Для яких цілей дозволяється брати авто напрокат?

Оренда автомобілю передбачає надання права ним розпоряджатися на весь термін, затверджений в договорі між клієнтом та компанією автопрокату.

Це може бути:

  • використання для вирішення сімейних справ;
  • поїздки у відрядження;
  • використання у робочих цілях;
  • поїздка за кордон;
  • подорожі Україною;
  • організації фото чи відеозйомок для рекламних цілей тощо.

Для компанії важливо, щоб автомобіль по завершенню оговореного терміну був повернутий в тому ж стані, яким він був наданий.

Що робити, якщо на орендованому авто потрапив в ДТП?

З кожним водієм на дорозі може виникнути непередбачувана ситуація, в тому числі і за кермом орендованого авто.

На цей випадок всі автомобілі Car Rent UA застраховані КАСКО. Тому у випадку ДТП водій має зв’язатися з представником компанії та дочекатися страхового агента.

Тож, якщо ви маєте ще питання, на які не отримали відповіді в цій статті, чи хочете вже взяти машину напрокат, переходьте на сайт Car Rent UA та зв’яжіться з менеджером компанії! І не відмовляйте собі в задоволенні пересуватися містом з максимальним комфортом!