Ноутбук – Яка сумка та рюкзак для ноутбука?

Користуючись ноутбуком, важливо подбати про його безпеку, особливо під час руху. На ринку доступно багато продуктів, призначених для захисту нашого пристрою. Розглядаючи вибір між рюкзаком для ноутбука та сумкою для ноутбука, варто подумати, яке рішення буде найкращим для нас. Але які критерії слід враховувати, роблячи таку покупку?

Сумка чи рюкзак для ноутбука?

Перший сумнів, який може виникнути – обрати сумку чи рюкзак для ноутбука . Це кардинальна різниця, особливо в комфорті.

Ноутбук - Яка сумка та рюкзак для ноутбука?

Для кого сумка для ноутбука?

Давайте спочатку розберемося з першим варіантом, згаданим вище, який є дуже популярним вибором серед жінок, але не тільки. Ця сумка однозначно більше підійде людям з елегантним стилем. Іноді це певна необхідність, коли вам доводиться одягатися в такий одяг щодня на роботу.

Однак іноді це природна річ, особливо у випадку жінок, які люблять красиво одягатися. Варто сказати, що в обох випадках, наприклад, поєднання елегантного костюма з рюкзаком виглядає дуже невдало. Тому людям, які піклуються про естетику, варто подумати про сумку.

Але коли це буде не найкращий вибір? Наприклад, коли у нас досить важка техніка, носити її на плечі буде незручно. Ви також повинні пам’ятати, що ви не можете помістити занадто багато аксесуарів і документів у сумку, тому, якщо ви хочете носити їх із ноутбуком, це може бути невдалим вибором.

Для кого рюкзак для ноутбука?

А як же рюкзак? Тут, як неважко здогадатися, на перший план виходить питання комфорту. Наприклад, тому, хто часто подорожує на велосипеді і носить з собою комп’ютер, знадобиться хороший рюкзак для ноутбука, тому що сумка для ноутбука в таких умовах не підійде. Тому рюкзак для ноутбука безперечно для людей, які дбають про найкращу мобільність.

Рюкзак для ноутбука також є ідеальним рішенням для мам, яким доводиться забирати дитину з дитячого садка, повертаючись з роботи. Завдяки рюкзаку вони мають дві вільні руки та свободу, що надзвичайно важливо, коли під вашим доглядом є малюк. Також в рюкзак можна покласти багато додаткових речей, не тільки ноутбук і кабель. Тому, якщо ми не хочемо носити з собою велику кількість окремих пакетів з книгами чи документами, варто обрати цей варіант. Однак точно підігнати рюкзак під розмір комп’ютера, звичайно, складніше.

Яка сумка для ноутбука, або як вибрати?

Коли ми дізнаємося, які переваги та недоліки має кожен продукт, давайте почнемо шукати правильний для себе. Тому спочатку потрібно розглянути, для чого ми будемо використовувати такий продукт. Якщо ми вирішили купити сумку для ноутбука, тому що вона більше відповідає нашому стилю, нам слід подумати про правильну модель. Що шукати?

Ноутбук - Яка сумка та рюкзак для ноутбука?

Розмір ноутбука

Ключовим питанням тут є розмір ноутбука, і саме тут варто шукати сумку. Найкраще, якщо він добре прилягає, щоб пристрій можна було стійко розмістити всередині. Доступні моделі сумок для ноутбуків включають розміри, які відповідним чином адаптовані до розміру ноутбука.

Сумки для ноутбуків:

  • Ноутбуки 13 дюймів
  • Ноутбуки 14 дюймів
  • Ноутбуки 15, 16 дюймів
  • Ноутбуки 17 дюймів та більше

Місткість сумки для ноутбука

Сумка для ноутбука і документів вимагає пошуку моделі з більшою кількістю відділень або додатковою кишенею. Однак пам’ятайте, що якщо ми покладемо всередину занадто багато, у нас можуть виникнути проблеми з перенесенням пакунка на плечі.

Ваги

Вага самої сумки також має бути проблемою, на яку ми повинні звернути увагу. Наприклад, шкіряні сумки для ноутбуків , хоч і виглядають дуже елегантно, але важчі, ніж сумки для ноутбуків з поліестеру або нейлону . Тому, якщо наш комп’ютер вже сам по собі важкий, не варто додавати зайвих кілограмів.

Безпека

Питання безпеки також важливі. Це означає, що такий продукт призначений для захисту нашого обладнання. Адже це одна з його основних функцій. Тому добре, якщо матеріал буде водостійким і жорстким. Настійно рекомендується додаткова кількість піни, оскільки це допоможе уникнути механічних пошкоджень.

Зручність використання

З точки зору якості виготовлення, що також означає зручність носіння, слід звернути увагу на плечовий ремінь. Він повинен бути товстішим, міцнішим і, бажано, мати гумовий чохол, який захистить руку від великої ваги сумки.

Який рюкзак для ноутбука вибрати?

Коли справа доходить до рюкзаків для ноутбуків, багато з питань, розглянутих вище, також стосуються їх.

Розмір рюкзака та розмір ноутбука

Тут також має значення розмір ноутбука, хоча, звичайно, ідеально підібрати розмір буде трохи складніше. У свою чергу, варто розглядати один рюкзак для двох пристроїв різного розміру. Адже може статися так, що ми тим часом захочемо змінити комп’ютер на більший або менший. Тоді вам не доведеться купувати черговий рюкзак для ноутбука.

Ноутбук - Яка сумка та рюкзак для ноутбука?

Адекватний захист ноутбука

Звичайно, як і у випадку з сумками для ноутбуків, ми повинні звернути увагу на безпеку нашого обладнання. Тому основними вимогами є якісний, міцний і водонепроникний матеріал і міцна структура.

Матеріал виготовлення

Найчастіше рюкзаки для ноутбуків виготовляють з трьох матеріалів:

  • нейлонові рюкзаки для ноутбуків,
  • поліестерові рюкзаки для ноутбуків,
  • шкіряні рюкзаки для ноутбуків.

Додаткові відділення

Велика кількість відділень може стати в нагоді, особливо якщо такий рюкзак для ноутбука буде використовуватися ще й як сумочка. Рюкзак із кишенею для ноутбука та великою кількістю додаткових відділень, у тому числі на блискавці, — це більше порядку.

Зручність використання – що важливо?

Якщо ми знаємо, що вміст рюкзака буде досить важким, варто подбати про свій хребет. Настійно рекомендується жорстка та добре профільована спинка рюкзака для ноутбука. Крім того, обов’язкові широкі і м’які лямки.

Інші аксесуари для захисту ноутбука: чохол і валіза

І сумки для ноутбуків, і рюкзаки мають свої плюси і мінуси. Важливо знати їх усі, перш ніж вирішити, що вибрати для захисту свого ноутбука. Як ще можна захистити свій ноутбук? Якщо ви часто переносите свій ноутбук, вам варто подумати про захисний чохол.

Вибрані футляри для зошитів

Захисний чохол також використовується для захисту ноутбука від розливу або пошкодження. Він може бути виготовлений з таких матеріалів як: неопрен, нейлон, поліестер, полікарбонат, поліуретан. Чохол для ноутбука створений для безпечного та зручного перенесення, а валізи ідеально захищають ноутбуки під час подорожі.