Навчання телекінезу: чи можливо розвинути здібності, уроки для початківців

Здатністю до телекінезу має невелика кількість людей. Є спроби вивчити явище з наукового погляду, але ще вдалося остаточно зрозуміти природу на предмети. Деякі практики вважають, що розвинути таке вміння може кожен. Але навчання телекінез вимагає багато часу, сил і терпіння. Доведеться провести величезну роботу над собою.

Історія терміна

Телекінез – термін, що означає людську здатність пересувати предмети, не контактуючи з ними фізично, а користуючись силою думки. Слово запозичене з грецької мови, буквальне значення – “рух на відстані”.

У 1890 термін вперше використовував російський дослідник паранормальних явищ А. Н. Аксаков. Для позначення поняття використали також інше слово – психокінез, автором якого є американський видавець Генрі Холт. “Психо” в перекладі означає “душа”, “дихання”. Поняття були синонімами, але згодом їх поділили. Останнє має загальне значення.

З допомогою телекінезу можна як переміщати предмети, обертати їх у поверхні, розгойдувати, а й виконувати інші дії:

  • нагрівати воду у посудині;
  • впливати на фотопластинки, залишаючи відбиток на них;
  • впливати на радіоелектронні прилади;
  • запалювати люмінесцентні лампи.

Людина при цьому генерує поля різної природи.

Багато хто намагається зрозуміти, чи є здібності до телекінезу правдою чи вигадкою. Існують факти, що підтверджують існування феномену.

Приклад цього є жінка на ім’я Нінель Кулагіна. Вона за допомогою психічної енергії переміщала предмети та довела це вченим. Внаслідок досліджень було виявлено світіння біля пальців у момент руху об’єктів.

За допомогою високоточної апаратури вдалося зафіксувати тонкі блискучі пунктирні лінії. Було зроблено висновок, що це вид психічної енергії, яку мають усі.

Телекінез – це не міф. Вчені пояснюють рух предметів такими причинами:

  • формування сигналу в мозку та напрямок його в ціль;
  • контроль та управління нервовою системою за допомогою свідомості;
  • активування резервів організму, через що утворюються потоки, що зрушують об’єкт з місця.

Здібності до телекінезу

Розвинути здібності може кожен, якщо готовий виконувати правила.

  1. Людина наполеглива, має велике бажання та віру в успіх. Він терплячий.
  2. Бажаючий навчатися має здатність розслаблятися та концентруватися.
  3. Людина готова до щоденних занять. Він здатний докладати величезних зусиль.

У навчанні телекінезу можливі складнощі, якщо особистість має труднощі із самодисципліною та самоконтролем. Варто зазирнути всередину себе, оцінити наявний потенціал. Для цього можна виконати такі дії:

  • взяти пластикову склянку;
  • покласти його набік перед собою;
  • зосередитися та спробувати увійти в транс;
  • спробувати зрушити судину силою волі.

Коли відразу не вдалося виконати переміщення склянки, не потрібно засмучуватися. Слід продовжувати спроби. Запорука успіху – регулярні тренування.

Придбання здібностей телекінезу, подібно до телепатії, дозволяє людині керувати матерією і своїм життям. В результаті він отримує такі можливості:

  • контроль своїх думок;
  • акумулювання енергії та напрямок її;
  • вплив на події та об’єкти, що знаходяться вдалині;
  • відкриття нових можливостей мозку та психіки;
  • вплив на генератори випадкових чисел;
  • посилення магнетизму душі;
  • набуття внутрішньої привабливості.

Освоєння телекінезу

Навчитися телекінезу можна під керівництвом фахівця чи самостійно вдома. У мережі є багато пізнавальних уроків для початківців. Головне, щоб учень чітко уявляв, навіщо йому це потрібно.

Під час занять людини нічого не слід відволікати. Варто відкинути всі погані думки. При поганому самопочутті розпочинати заняття не слід. Розвиток здібностей залежить від уміння користуватися психічною енергією. Щоб навчитися зосереджуватись на потрібних речах, треба зайнятися йогою або медитацією.

Через взаємодію з енергією

Перед собою ставлять предмет та сідають. Щоб легко освоїти телекінез, виконують вправу.

  1. Відкидають зайві думки, заплющують очі та намагаються відчути енергетичний потік, що йде через тіло. Виходити він повинен через руки, тому слід подумки створити такий напрямок. Одночасно варто відчути енергію у кистях.
  2. Далі витягають руки вперед так, щоб долоні дивилися один на одного. Людині треба відчути щільність і відчутність простору між ними, як енергетичні потоки рухаються зап’ястями.
  3. Руки встановлюють над об’єктом, намагаються відчути їхнє тепло. Потім направляють долоні до об’єкта, концентруючись на відчуттях – поколювання чи враження, що повітря ущільнюється.
  4. Стосуються предмету та роблять рух назад. Усі дії виконують повільно. Варто відчути, як енергетичне поле під рукою викликає опір. Стає складно її відірвати, підняти.
  5. Долоню прибирають, розслабляються та трохи відпочивають. Одночасно відпускають усі відчуття.

Енергетичний контакт можна встановлювати з іншими речами та інших умовах. Відстань між руками та предметами поступово збільшують. Намагаються потік енергії відправляти від себе, а потім ловити його відбиток. У цей час має з’явитися відчуття поколювання чи поштовху.

Наступні вправи по телекінезу допоможуть навчитися визначати відстань до предмета із заплющеними очима. Учню потрібно намагатися відчути поверхню, не торкаючись до неї. Через війну треба намагатися зрушити предмет із місця, не контактуючи з нею.

Через візуальну концентрацію

Вправу починають із концентрації погляду на одній точці. Для посилення результату її варто намалювати. Варто відпустити всі думки і сконцентрувати їх лише на спрямованих променях до точки. Далі освоєння телекінезу полягає у певних діях.

  1. Додавання кругових рухів головою, коли попередня вправа добре виходитиме.
  2. Малювання другої точки над першою. Плавно переводять погляд між ними. Людина повинна відчувати зусилля, ніби об’єкти зміщуються один на одного.
  3. Перехід до реальних об’єктів. На них впливають подумки. Цю здатність тренували у попередніх вправах.

Дії продовжують доти, доки вийде зрушити об’єкт із місця без дотиків.

Відчуття людини на практиці

Розвиток паранормальних здібностей потребує вольового зусилля. Після тривалих вправ зосередження погляду на предметі людина досягає того, що одного разу він починає бачити більше за інших. Це відкривається монопогляд, коли практикуючий може охопити поглядом весь предмет.

Він бачить його знизу, збоку, всередині і т. д. Починає відчувати об’єкт тілом, яке для оточуючих виглядає розслабленим. Але насправді людина дуже напружена. У вухах посилюється шум. У голові відчувається енергія, що переходить у область сонячного сплетення.

Далі, згідно з практикою телекінезу, людина переходить у стан трансу. Воно проявляється так:

  • світ виглядає як розмита картинка без чітких контурів;
  • межі реальності усуваються – її звуки стихають, їх ніби здалеку;
  • у голові посилюється специфічний шум.

Саме тоді об’єкт і людина досягають стану резонансу, що дозволяє переміщати предмети силою думки. Учень повинен підготуватися до того, що дуже втомлюватиметься після занять. Щоб розвинути особливі здібності потрібно віддавати багато енергії.