Ігри про піратів на Android

Думки заповнені тропічними островами, а душа прагне пригод? Для цього не потрібно виходити з дому – зіграйте у найкращі ігри про піратів на Android, які ми зібрали для вас.

Побий мене грім! Це що, добірка найкращих ігор про піратів на Android? Якір мені в горлянку, це справді так! Налягай на смартфони, матроси – ми вирушаємо підкорювати моря, точити шаблі та шукати скарби.

THE PIRATE: CARIBBEAN HUNT

Ігри про піратів на Android

Ця пригодницька стратегія прийшла на Андроїд прямо з ПК. У ролі капітана корабля «Веселий Роджер» гравець вирушить у неспокійний басейн Карибського моря, де на нього чекають різні локації (від тропічних островів до історичних портів), а також спекотні битви. Геймер може будувати відносини з п’ятьма різними країнами – оголосити війну і знищувати їх кораблі, або ж укласти союз.

У плані геймплея гра досить різноманітна: можна міняти кораблі та покращувати їх, прокачувати навички капітана, будувати секретні піратські фортеці, захоплювати поселення та керувати ними та багато іншого.

THE PIRATE: PLAGUE OF THE DEAD

Ігри про піратів на Android

Plague of the Dead є частиною серії The Pirate, і вийшла вона спочатку на ПК, а потім на Android. Більшість механік з Caribbean Hunt перекочували в цей проект, але додана містика, якої так не вистачало. Цього разу гравець виступить у ролі капітана Джека Рекхема, який, використавши магію Вуду, піднімає зі дна свою дерев’яну ластівку та воскрешає підлеглих.

У ролі примарного пірата геймер подорожуватиме відкритим світом, проходитиме цікаві завдання, воскрешатиме інших реально існуючих капітанів тієї епохи, захоплюватиме міста, шукатиме скарби, боротиметься з живими супротивниками… Це далеко не весь список занять, і ми рекомендуємо дізнатися про інших особисто.

TEMPEST: PIRATE ACTION RPG

Ігри про піратів на Android

Як зрозуміло з назви, це рольовий екшен, який пропонує відіграти роль пірата. Жодних обмежень – можна досліджувати відкритий світ, виконувати квести, покращувати корабель, займатися торгівлею та намагатися не потрапити у слизькі щупальця морських чудовиськ. У команду головорізів можна взяти як різних персонажів, і реальних друзів (присутня мультиплеер ).

Особливістю Tempest є те, що під час вилазки на острів гравець може контролювати персонажа з виглядом від третьої особи. Можна заколоти ворога шаблею, або дочекатися вогневої допомоги з корабля.

SHIPS OF BATTLE – AGE OF PIRATES

Ігри про піратів на Android

Військово-морська стратегія для розбійників Карибського Моря, в якій гравець займеться побудовою піратської імперії. Керуючи хиленьким кораблем і маленьким поселенням, він братиме участь у спекотних битвах і отримуватиме досвід і ігрову валюту, що необхідні для покупки покращень. На вибір представлено понад 20 військових та бойових кораблів, різну зброю до них, а також десятки покращень для міста.

Без співпраці з іншими бандитами (їх роль виконають інші гравці з усього світу), тут нікуди. З ними можна торгувати, укладати спілки і просто спілкуватися.

ПІРАТИ КАРИБСЬКОГО МОРЯ

Ігри про піратів на Android

Неможливо уявити, щоб у добірці ігор про піратів не засвітився знаменитий Капітан Джек Горобець. Даний проект є стратегією на Андроїд за мотивами саги «Пірати Карибського моря». Гравцеві належить розвивати власний форт – будувати різні будівлі, добувати ресурси, а також споряджати кораблі. У цьому йому допоможуть знайомі герої, які також запропонують пережити історію в сюжетному режимі.

Бої, на відміну від попередніх кандидатів збірки, відбуваються в автоматичному режимі. На глобальній карті можна побачити розбійників, морських чудовиськ та форти інших гравців, які так і хочеться пограбувати.

СКАРБИ ПІРАТІВ – ТРИ ДО РЯДУ

Головоломка на кшталт «три в ряд» із мультяшною стилістикою під тему нашої добірки. Для проходження представлені тисячі унікальних рівнів, а суть ігрового процесу, напевно, знайома всім. На кожному етапі гравцеві потрібно пересувати різнокольорові камені так, щоб ті утворили комбінацію з 3 однакових елементів. Зі збільшенням рівня складність зростає, але на допомогу прийдуть різноманітні бонуси.

Відмінна розслаблююча гра, яка підійде користувачам різного віку.

PIRATE CODE – МОРСЬКІ PVP-БИТВИ

Ігри про піратів на Android

Pirate Code також може похвалитися мультяшною графікою, і це не головоломка, а мережевий екшен. Гравці візьмуть участь у морських битвах у командах по 5 осіб – вони мають обрати капітана з унікальними здібностями, а також один з дев’яти кораблів. Бої досить динамічні, які результат залежить як від спорядження гравців, а й від їх тактовності і швидкості реакції. Перешкодити баталії може морський монстр, що мешкає у глибинах моря.

PIRATE KINGS

Ігри про піратів на Android

Кумедна гра про піратів на Андроїд Pirate Kings пропонує нестандартний геймплей. У ролі не найуспішнішого капітана гравець займеться облаштуванням власного острова, а також обертатиме колесо удачі та розстрілюватиме острови інших геймерів з гармати. Так, колесо – одна з головних геймплейних механік, яка допоможе заробити різні поліпшення. Pirate Kings також приваблює яскравою графікою.

MYTH OF THE PIRATES

Ігри про піратів на Android

Myth of the Pirates розроблена у дусі класичних beat’em up. Гравцеві належить вибрати одного з 3 героїв (моряка, пірата або мертвого), набрати команду вірних союзників і трощити черепашки ворогам та їх босам. Персонажу можна споряджати та прокачувати, а в бою застосовувати здібності.

Просте управління, захоплюючі баталії та мультяшна картинка – особливості, за які варто завантажити Myth of the Pirates.

99 DEAD PIRATES

Ігри про піратів на Android

Похмурий екшен у дусі souls-like ігор, що відправляє гравців на прокляте судно, де мертві моряки стережуть скарби. У ролі підкованого бійця гравець прориватиметься через натовпи монстрів, прорубуючи собі шлях різною холодною зброєю.

Ця гра помітно виділяється серед інших у нашій добірці, і це лише плюс. Варто відзначити чудову атмосферу, хардкорний геймплей, різноманітну зброю та нелінійну сюжетну лінію. І все це є безкоштовно.

PLUNDER PIRATES

Ігри про піратів на Android

Plunder Pirates – барвиста стратегія про піратів на Андроїд з геймплеєм на кшталт Clash of Clans. Вам належить створити цілий піратський острів і відбудувати на ньому різні будівлі, а також оборонні та атакуючі будівлі, та найняти армію розбійників для штурму поселень інших геймерів. У бою ви можете вказати точку висадки юнітам, а далі спостерігати, як вони знищать ворожу базу, або отримають ядром по дупі.

Велика кількість піратів, битви з гравцями та морськими чудовиськами, гільдії геймерів – лише небагато переваг Plunder Pirates.

KINGS OF SAILS: ROYAL NAVY

Ігри про піратів на Android

Мережевий екшен, що занурює геймерів у Золотий вік піратів. На них чекають напружені командні битви 5 на 5, в яких вони можуть проявити свої лідерські навички та керувати одним із легендарних кораблів, від «Сента Джордж» до «Летючого Голландця».

У битвах враховуються різні деталі – наприклад, попутний вітер допоможе прискоритись, а пошкодження різних частин судна ворога позбавлять його різних функцій. По завершенні бою посудину можна кастомізувати та прокачати. Кличте друзів, адже разом набагато веселіше.

LAST PIRATE: ISLAND SURVIVAL

Ігри про піратів на Android

Last Pirate: Island Survival – симулятор виживання від першої особи на безлюдному острові в шкурі морського вовка. В іграх подібного жанру як ніколи знадобиться характерний атрибут піратів – гак, що допоможе ловити рибу та зробить виживання трохи простіше. Геймплей включає видобуток ресурсів, крафт, пошук зброї та боротьбу на смерть з різними монстрами, скелетами та зомбі.

Гра може похвалитися чудовою графікою та захоплюючим ігровим процесом, ретельно перенесеним з популярних виживалок на ПК.

PIRATE TALES: BATTLE FOR TREASURE

Ігри про піратів на Android

Пригодницький екшен від третьої особи, що пропонує гравцям зібрати команду розпачливих розбійників і підкорювати тропічні острови. У Pirate Tales є елементи стратегії – на глобальній карті можна вибрати місію та побачити острови інших геймерів. Куди цікавіша тут бойова система – разом із командою, до якої можуть входити різноманітні особистості (Чорна Борода, Френсіс Дрейк та інші), геймер зачищатиме рівні від ворогів.

Нестандартно виконано постановку битв – завдяки ракурсу та візуальним ефектам бої виглядають досить бадьоро.

КАТАПУЛЬТА: АТАКА ПІРАТІВ

Ігри про піратів на Android

Двовимірна аркада з реалістичною фізикою, в якій ви виступите проти піратів, які грабують острови і нападають на замки доброчесних жителів. Керуючи катапультою, ви відіб’єте всі атаки противника, зруйнувавши і звичайні кораблі, і масивні дирижаблі з гарматами. Звичайно, однією облоговою зброєю справу не вирішити, адже вороги розумніють з кожним рівнем, тому вдосконалюйте вежу, виставляйте пастки і використовуйте руйнівні скелі, які зненацька застануть нападників.

Гра відмінно вписується в нашу добірку ігор про піратів на Android, і сподобається вона користувачам різного віку.

DRAGON SAILS: BATTLESHIP WAR

Ігри про піратів на Android

Любителям епічних битв пропонуємо зіграти в розрахований на багато користувачів екшен від першої особи Dragon Sails: Battleship War. На вас вже чекає невеликий корабель з юною командою на борту – вирушайте до басейну Чорного моря на пошуки пригод. Хоча дослідження займають меншу частину ігрового часу – в основному вам доведеться битися з іншими гравцями, прокачувати корабель і вдосконалювати рівень капітана.

Напевно, ви зрадієте, дізнавшись, що як помічник вам нададуть великого дракона – гра має фентезійний сеттинг.

PIRATE WORLD OCEAN BREAK

Ігри про піратів на Android

Pirate world Ocean break пропонує милуватися низькополігональними красами з висоти пташиного польоту – гра вийшла досить красивою і чарівною. Але приваблює вона не лише картинкою, а й розслаблюючим геймплеєм, що пропонує досліджувати океан та численні острови у пошуках рідкісних реліквій. Збирання, відкриття нових кораблів і поліпшення старих виходять першому плані, тоді як битви тут – це необов’язкове заняття.

MUTINY

Ігри про піратів на Android

Одна з найкращих ігор про піратів на Android, що доводить її рейтинг і кількість завантажень – понад 1 млн користувачів спробували вижити та заснувати свою зграю піратів. Це симулятор виживання у поєднанні з екшеном – перш ніж борознити безкраї моря, ви десь на Проклятому острові спробуєте роздобути ресурси, побороти голод і скрафтити хоча б дерев’яний меч.

І лише освоївшись, побудувавши корабель і найнявши команду, ви зможете заявити про себе іншим гравцям, влаштовувати битви, полювати за незліченними скарбами та гордо називати себе піратом.

PIRATES OUTLAWS

Ігри про піратів на Android

Картковий інді-рогалік, який пропонує вирушити у небезпечну експедицію разом із вірною командою. Гра приваблює покроковими картковими боями – всього є 16 героїв, у кожного є своя колода, і в сумі в грі налічується понад 700 карт та 200 реліквій, що непогано розбавляє ігровий процес і дозволяє створити унікальний бойовий стиль.

У Pirates Outlaws передбачено три режими – поодинока кампанія з хардкорним режимом після досягнення найвищого рівня, арена з найбільш сильними босами експедиції та таверна, де ви за кухлем міцного боретеся в карти.

PIRATE TYCOON

Ігри про піратів на Android

Барвистий клікер, що пропонує влаштуватися на тропічному острові і розвинути ціле поселення піратів. Спочатку в порту буде квола шхуна з невеликою командою, з якою вам і доведеться подолати перші рівні. На награбоване золото можна купити нові кораблі, покращити старі, найняти тямущих капітанів і підкорити більш небезпечні маршрути.

Геймплей вам добре знайомий, якщо ви грали в клікери – спочатку доведеться агресивно тапати екраном, а потім процес автоматизується, і все, що залишиться – зрідка відвідувати піратську команду і прокачувати її для нових подвигів.

PIRATE POWER

Ігри про піратів на Android

Pirate Power – мультяшна аркада у фентезійному сеттингу, де знайшлося місце і великим морським чудовиськам, і магії, і піратам з футуристичною зброєю. Захоплюючий геймплей пропонує проходити рівні, наймати в команду незвичайних героїв, покращувати посудину та брати участь у дуельних битвах, де стануть у нагоді здібності членів екіпажу. Відмінний варіант для тих, хто шукає щось просте, але затягує.

PIRATE CLAN CARIBBEAN TREASURE

Текстова рольова гра, позбавлена ​​того екшену, що дарують нам інші проекти добірки – зате у грі набагато більше можливостей. На вас чекають епічні піратські пригоди з іншими гравцями – з ними можна розпивати ром у таверні, разом підкорювати море, шукати заховані скарби Веселого Роджера, або ж розв’язати війну та забути про дружбу. Якщо ви не знайомі з таким жанром, спробуйте – у минулому він був дуже затребуваний, і навіть зараз має вірних фанів.