Dead Island 2: все, що відомо про гру

Ось що вам потрібно знати про Dead Island 2, довгоочікуване продовження культової класики.

Після багатьох років створення Dead Island 2 нарешті вийшла на шлях. Довгоочікуване продовження фестивалю бойні зомбі від Techland — одна з тих нових ігор 2023 року, які дійсно не можна ігнорувати. Після багатьох років невдалих планів і перезапусків розробник Dambuster Studios і видавець Deep Silver нарешті повернули це закривавлене продовження в належне русло.

Dead Island 2 Day One Edition

Спочатку запланований на лютий 2023 року серед деяких майбутніх ігор для PS5 та майбутніх ігор для Xbox Series X, Dambuster оголосив, що буде перенесено на квітень, щоб ще більше відшліфувати. І привіт, після 12 років очікування, що ще кілька тижнів буде боляче? На щастя, у нас є чим зайнятися, оскільки ми очікуємо на криваві береги постапокаліптичного Лос-Анджелеса, включаючи ігровий трейлер, який змусить вас зголодніти. Ось усе, що вам потрібно знати про Dead Island 2, від секретів розробників до дати виходу.

Дата виходу Dead Island 2

Dead Island 2: все, що відомо про гру

Хоча спочатку дата випуску Dead Island 2 була призначена на лютий 2023 року, Dambuster Studios і Deep Silver пізніше оголосили, що дату запуску перенесли на 11 тижнів і тепер вона вийде 21 квітня 2023 року.

Обговорюючи останню затримку Dead Island 2, Дамбастер сказав це:

«Ми не втрачаємо іронії затримки Dead Island 2, і ми розчаровані так само, як і ви. Затримка становить лише 12 коротких тижнів, а розробка зараз на фінальній прямій. Ми збираємося витратити час, щоб переконатися, що ми можемо запустити гру, запуском якої ми пишаємося. Тим із вас, хто чекав роками, дякую, що витримали це з нами».

Платформи Dead Island 2

Dead Island 2: все, що відомо про гру

Багато з вас задавалися питанням, чи буде Dead Island 2 однією з майбутніх ігор для ПК, які варто переглянути, і ми раді підтвердити, що вона з’явиться на платформі через Epic Store. Інші підтверджені платформи Dead Island 2 включають PS5, PS4, Xbox Series X і Xbox One.

ПРИДБАТИ НА PS4

ПРИДБАТИ НА PS5

ПРИДБАТИ НА XBOX

ПРИДБАТИ НА PC

Сюжет Dead Island 2

Історія Dead Island 2 починається з евакуаційного літака, який рятує вас і групу інших, хто вижив, із засуджених вулиць Лос-Анджелеса. Однак коли ваш літак розбивається, ви змушені самі дбати про себе та пробиратися крізь уламки. Потім вашого персонажа кусають під час стички з зомбі, але коли ви виявляєте, що самі не перетворюєтеся на нього, ви розумієте, що маєте бути захищені від вірусу, який перетворює інших людей на монстрів.

Тепер вам потрібно знайти спосіб зібрати тих, хто вижив, і прокласти шлях через покинуте місто, щоб зв’язатися з урядом і врятувати всю вашу команду.

Геймплей Dead Island 2

Dead Island 2: все, що відомо про гру

Dead Island 2 використовує все, що ми знаємо і любимо в оригіналі, і робить його величезним перетворенням. Для початку карту було розділено на те, директор гри Девід Стентон описує як «райони». Сам бій так само зосереджений на ближньому бою, але досвід помітно змінився з 2011 року.

Жахлива, анатомічно точна графіка прагне викликати гумор і огиду жахів 80-х, додаючи вкрай необхідної легковажності такій кривавій грі.

Ви збиратимете картки навичок, які додаватимете до своєї колоди, що дозволить вам створювати настроюваний набір здібностей, який можна будь-коли змінити. Від ідеальних ухилень, які приголомшують ворогів, до бойових кличів, що відновлюють здоров’я, існує безліч способів покращити обраний стиль гри завдяки «симфонії бойової пісочниці».

Трейлер Dead Island 2

Окрім культового кінематографа про трансформацію зомбі E3 2014, представленого нижче, у трейлері Dead Island 2 досить довго йшло досить тихо. Однак на Gamescom 2022 Deep Silver і Dambuster Studios порадували нас новим трейлером і декількома абсолютно новими, актуальними кадрами гри.

Система бою Dead Island 2

Dead Island 2: все, що відомо про гру

Офіційно: Dead Island 2 хоче стати «найкращим у своєму класі» у бойових діях , і вона на шляху до цього. Deep Silver розглядає бої в Dead Island 2 як щось, що створює «найбільш інтенсивний, інтуїційний і кривавий досвід від першої особи, який тільки можливо» за допомогою їх домашньої системи FLESH. У зв’язку з цим очікуйте багато зброї від шести ігрових персонажів Dead Island 2 – кожен із яких може похвалитися власною унікальною індивідуальністю та діалогами, а також спеціалізованими стартовими картками навичок.

Більше того, здібності кожного персонажа можна повністю налаштувати під себе, завдяки унікальній системі колоди навичок, яка дозволяє вам змінювати специфікації персонажів на місці як засіб тестування нових збірок.

Налаштування Dead Island 2

Dead Island 2: все, що відомо про гру

Місце дії «Мертвого острова 2» — це дуже закривавлений Лос-Анджелес. Dambuster дозволить нам дослідити деякі з найбільш знакових місць міста, від передмістя Беверлі-Гіллз до залитої сонцем набережної Веніс-Біч і за його межами. Природно, що все Hell-A кишить зомбі та зброєю, тож місто стає природним полем битви для цієї кооперативної гри.

Ви будете грати за одного з шести головних персонажів на прізвисько Вбивця в грі, і, як і в оригінальному Dead Island, ви не зможете поміняти свого Вбивцю, коли зробите вибір:

  1. Карла
  2. Дані
  3. Райан
  4. Емі
  5. Яків
  6. Бруно

Dead Island 2 кооператив

Кооператив «Dead Island 2» звучить круто, і в той час, як зомбі розбивають їх, можна насолоджуватися в повній одиночній грі, дружити з двома товаришами в командах по троє здається чудовою розвагою. Завдяки цьому Deep Silver вважає, що «повторність гарантована», оскільки команди розкривають «захоплюючу» казкову історію Dead Island 2 і спілкуються з її складом еклектичних персонажів у її «закрученому» всесвіті. Наразі залишається незрозумілим, як кооператив буде представлений у Dead Island 2 — чи буде він доступний із самого початку, чи інтегрований у сюжетний режим, подібний до Dying Light 2.

Розробка Dead Island 2

Dead Island 2: все, що відомо про гру

М’яко кажучи, Dead Island 2 пройшла довгий шлях розвитку до цього моменту. За словами Yager Development, яка спочатку була на чолі, робота над продовженням почалася ще в 2012 році, до того, як проект було офіційно оголошено на E3 2014. Наступного року Sumo Digital взяла на себе розробку, перш ніж основна опіка Dead Island 2 була завершена. передано нинішнім розробникам Dambuster Studios три роки тому, у 2019 році. Враховуючи, наскільки мізерною була інформація протягом розробки гри, важко сказати, наскільки вона змінилася від початку до сьогодні. Ми, звичайно, можемо очікувати, що ми побачимо більше від сьогодні до запуску, тепер, коли дата виходу Dead Island 2 була підтверджена.

Якщо ви не можете насолодитися нежиттю, перегляньте нашу добірку найкращих ігор про зомбі, щоб узяти щось цікавеньке з них.

Чекаємо на ваші враження у комментарях, гарної вам гри і чудового настрою.