Чи можливо отримати кредит без довідки про доходи у 18 років?

Усі молоді люди прагнуть почати власне самостійне життя та навчитись жити без допомоги батьків. На жаль, ще частіше трапляються ситуації, коли до стипендії чи зарплати ще довго, а грошей вже зовсім немає. Не завжди хочеться просити у рідних, пояснюючи, чому так вийшло і коли ви зможете повернути борг. Для таких випадків найкращим варіантом є кредит. Проте без довідки про доходи та у такому віці банки не завжди хочуть іти на зустріч молоді. Але є ще такий варіант, як позика від мікрофінансових організацій. Вони пропонують спеціально для молодих людей кредит готівкою без довідки про доходи з 18 років. Хоча є важливий момент – уважно вивчайте умови договору, що підписуєте та обирайте лише найбільш вигідні для себе.

Перший кредит – що слід знати?

Чи можливо отримати кредит без довідки про доходи у 18 років?Коли вам виповнилось 18 років і ви хочете скористатись можливістю та отримати позику, то слід відповідально поставитись до цього питання. Перша порада – не поспішайте! На сьогодні існує немало МФО, що готові видати кредит без довідки про доходи з 18 років, проте не у всіх них є хороші умови, на які варто підписуватись.

Дуже уважно перечитуйте договір, не бійтесь задавати питання та порахуйте вартість займу, зваживши свої реальні фінансові можливості.

Існує кілька питань, які слід задати собі перед тим, як оформити кредит:

  • Позичати гроші просто, та чи в змозі ви їх повернути?
  • За користування грішми потрібно платити, тому зважте чи вистачить вам заробітної плати на це?
  • Мікрофінансові організації пропонують кредити готівкою без довідки про доходи з 18 років не просто так, а компенсуючи ризики високими відсотковими ставками, тому зважте чи справді вам необхідні ці гроші?
  • Якщо ви не зможете вчасно повернути гроші, то зіпсуєте свою кредитну історію, що може погіршити вашу ситуацію у майбутньому, чи готові ви до такого?

Куди звертатись за кредитом з 18 років?

Чи можливо отримати кредит без довідки про доходи у 18 років?Звісно, є українські банки, які намагаються підтримувати молодь, пропонуючи їм невеликі суми у кредит. Це приблизно 500-2500 гривень, котрі повинні допомогти студенту чи просто молодій людині до моменту отримання стипендії чи зарплати. Проте таку ініціативу підтримують не усі банки і вони вимагають досить багато документів для відкриття подібних позик. Тому набагато простіше звертатись до МФО. Серед них кращим вибором для отримання кредиту готівкою без довідки про доходи з 18 років можуть стати інтернет-компанії. Всього за кілька хвилин заповнення анкет та ознайомлення з договором, ви зможете отримати необхідну суму на карту. Проте і в цьому варіанті початкові суми досить скромні.

Зверніть увагу, що у багатьох програмах онлайн кредитування є пропозиція отримати перший кредит під 0%. Якщо ви нею скористаєтесь, справно сплатите усе до вказаних термінів, то зможете розраховувати на вигідні умови подальшої співпраці.

Усе, що вам знадобиться для відкриття позики від мікрофінансової організації – паспорт громадянина України, податковий код, мобільний телефон та номер банківської карти. Зареєструватись на сайтах досить просто, особливо для молоді, а весь процес займає кілька хвилин. Але, наголошуємо ще раз, уважно вивчіть умови кредитування, щоб не потрапити у неприємні ситуації з надто високими відсотковими ставками, протермінуваннями виплат та штрафними санкціями.

Інколи краще не поспішати дорослішати та брати кредити, добре зважте чи саме зараз вам необхідні ці гроші і чи матимете ви можливість їх повернути із вказаними відсотками. Якщо так, то вивчіть пропозиції різних банків та МФО, тільки після цього підписуйте договір та беріть гроші.

  • Чи можливо отримати кредит без довідки про доходи у 18 років?

    Завдяки співпраці з різноплановими компаніями, маю досвід написання статей на різноманітну тематику. Хобі — кухня та все, що пов’язано з домашніми солодощами. Все це дозволяє мені створювати якісний контент для читачів блогу.

    View all posts