Ботокс для волосся – Чи безпечний ботокс для волосся?

Хочете зробити ботокс для волосся, але думаєте про безпеку? Що ж, у такому випадку вам потрібна достовірна інформація про процедуру, щоб допомогти вам зрозуміти, що робити.

Ботокс для волосся схожий на загальне лікування ботоксом. Ось чому більшість людей плутаються і часто створюють про це негативний образ.

Ця стаття допоможе вам розвіяти всі помилкові уявлення та краще зрозуміти, чого очікувати від ботокса для волосся.

Що таке ботокс для волосся? Чи це безпечно?

Більшість із вас знайомі з ботоксом як засобом для усунення зморшок і тонких ліній. Ботокс – це ін’єкція, яка містить ботулінічний токсин, який використовується для розгладження зморшок на шкірі.

Однак ботокс для волосся відрізняється і не має нічого спільного з інгредієнтом ботокса ботулінічним токсином.

Насправді цей термін використовується лише для опису подібних функцій. Подібно до того, як ботокс для шкіри підвищує еластичність вашої шкіри, ботокс для волосся робить те саме. Процедура наповнює ваше волосся природними волокнами, щоб додати об’єм і гладкість.

Ботокс для волосся у всьому світі вважається безпечним і ефективним засобом лікування волосся. Але це не гарантує повної відсутності побічних ефектів. Оскільки це також хімічна процедура, шкіра голови може відчувати подразнення та дискомфорт під час або після процедури. Але жодного з них не повинно бути там протягом тривалого часу.

Є ще один вид ботокса для волосся, який потрібно вводити в шкіру голови. Він має певні побічні ефекти. Таким чином, ін’єкція ботокса в шкіру голови не є загальноприйнятою процедурою, яку не схвалює Управління з контролю за продуктами й ліками США.

Як діє ботокс для волосся?

Ботокс для волосся – це технічно місцевий наповнювач, який додає необхідні волокна у ваше волосся для глибокого кондиціонування. Простіше кажучи, наповнювачі заповнюють зламані частини пасм вашого волосся, щоб вони виглядали повнішими, блискучими та гладкішими.

Ботокс для волосся містить кілька інгредієнтів, але в основному це залежить від марки та інгредієнтів, які вони використовують для свого продукту. Зазвичай ботокс для волосся містить вітаміни та ефірні масла. Найбільш часто використовуваними сполуками є олія ікри, пептид BONT-L, вітамін B-5, вітаміни E, колагеновий комплекс тощо.

Як використовувати ботокс для волосся?

Для ідеального застосування ботокса для волосся потрібен професіонал. Як згадувалося раніше, для ботокса волосся не потрібно нічого вводити в шкіру голови. Безпечною процедурою ботокса для волосся є місцеве застосування. Все, що вам потрібно зробити, це звернутися до професіонала або отримати продукт у себе додому, щоб зробити це самостійно.

Крок 1

Процедура починається з миття волосся шампунем. Миття голови м’яким шампунем відкриє кутикули волосся та підготує їх до застосування ботокса. Висушіть волосся рушником після миття.

Крок 2

Кондиціонуючий засіб, як і при застосуванні ботокса, є другим кроком. Масажними рухами нанесіть ботокс на пасма волосся від коренів до кінчиків. Не залишайте пасма волосся. Переконайтеся, що все ваше волосся добре вкрите.

Крок 3

Залиште засіб на волоссі щонайменше від 20 до 90 хвилин.

Крок 4

Ретельно промийте волосся водою з використанням безсульфатного миючого засобу. Переконайтеся, що на волоссі не залишилося жодної кількості ботокса.

Крок 5

Висушіть волосся феном після миття.

Крок 6

Випряміть волосся за допомогою випрямляча.

Альтернативний метод

Виконайте кроки з 1 по 3 згідно з інструкціями. Але не обполіскуйте після нього волосся. Висушіть волосся, не змиваючи ботокс. Після цього випряміть пасма волосся.


Які переваги ботокса для волосся?

Ботокс для волосся - Чи безпечний ботокс для волосся?

1. Ботокс для волосся надає волоссю додатковий об’єм.

2. Допомагає відновити зламані та пошкоджені пасма волосся.

3. Ботокс для волосся робить ваше волосся гладким і блискучим.

4. Лікує кучерявість вашого волосся.

5. Якщо у вас посічені кінчики, ботокс може допомогти.

6. Люди, які багато потіють, як правило, мають волокнисте волосся. Ботокс його зменшить.

7. Пошкодження волосся через колір також можна вирішити за допомогою ботокса.

8. Допомагає відновити зневоднене волосся.

9. Ін’єкції ботокса (ботокс шкіри голови) допомагають контролювати випадання волосся у чоловіків, які мають андрогенну алопецію.[ 2 ]

Хто може зробити ботокс для волосся?

1. Люди з посіченими кінчиками волосся.

2. Усім, кому не вистачає об’єму волосся.

3. Люди з кучерявим і пошкодженим волоссям.

4. Тим, хто хоче контролювати розпатлане та кучеряве волосся.

5. Люди, які хочуть випрямити волосся.

6. Якщо у вас пошкоджене волосся після фарбування, ви можете піти на ботокс для волосся.

Як доглядати за волоссям після ботокса?

1. Фахівці вважають, що після ботокса волосся слід утриматися від миття голови мінімум 2 дні. Це допомагає пасмам волосся повністю вбирати продукт.

2. Ваші засоби для волосся не повинні містити сульфатів, парабенів і силікону. Використовуйте м’який шампунь або миючий засіб для волосся після процедури ботокса.

3. Додайте маску для волосся до свого щотижневого догляду за волоссям. Використовуйте маску для волосся як мінімум раз на тиждень. Виберіть маску для відновлення волосся після процедури.

4. Зведіть до мінімуму використання нагрівальних інструментів для волосся, таких як випрямляч, фен, бігуді тощо. Навіть якщо ви використовуєте нагрівальний інструмент, нанесіть на волосся термозахисну сироватку або спрей.

5. Виходячи на вулицю в спекотну спеку, накрийте волосся м’якою хусткою.

6. Повторюйте ботокс принаймні тричі на рік. Це допоможе зберегти повнішу структуру волосся.

Які недоліки ботокса для волосся?

Фахівці з догляду за волоссям настійно рекомендують робити ботокс для волосся не частіше ніж тричі на рік. Використання його з більшою частотою може пошкодити волосяні фолікули та призвести до витончення волосся. Крім того, він може видалити вологу з пасом вашого волосся, зробивши їх тьмяними та сухими.

Крім того, немає гарантії, що ботокс підійде всім. У багатьох випадках це не дало бажаного результату. Отже, це може бути марною тратою часу та грошей. Підготуйтеся до цього морально, перш ніж вкладати свої важко зароблені гроші в лікування.


Як довго триває лікування волосся ботоксом?

Ботокс для волосся - Чи безпечний ботокс для волосся?

Сьогодні про ботокс для волосся говорять у всьому місті. Результат домашнього ботокса для волосся відрізняється від людини до людини, залежно від якості використовуваного продукту. Якість також визначає, як довго триватиме лікування. Багато хто отримав досить хороший результат, який тривав довго, але мало хто був розчарований результатом.

Тому рекомендуємо відвідати перевіреного перукаря, який може допомогти вам із хорошим продуктом ботоксу для волосся, а також чудовим обслуговуванням. Якщо ви використовуєте якісний продукт і виконуєте покрокову процедуру, ботокс для волосся повинен триматися мінімум від 2 до 4 місяців.

Ботокс для волосся кращий за кератин?

Ботокс для волосся — це в основному нешкідливий спосіб глибокого кондиціонування волосся. Він живить ваше волосся, додає йому об’єм, а також надає ефект пружності. Ботокс для волосся безпечний для вашого волосся, якщо ви не повторюєте процедуру більше ніж три-чотири рази на рік. Це дорога, але ефективна процедура.

Кератинова обробка для волосся або бразильське обдування — це процедура, у якій використовується засіб, що містить формальдегід. Формальдегід – це хімічна речовина, яка підтримує пряму структуру вашого волосся та забезпечує довготривалий результат. Але формальдегід вважається канцерогеном, і це викликає деякі сумніви щодо безпеки. Проте лікування кератином дешевше.

Обидва види лікування мають свої плюси і мінуси. Але що стосується безпеки, ботокс для волосся має більше шансів.

Висновок

Ботокс для волосся останнім часом викликає багато галасу, і все з поважних причин. Він може впоратися з вашими зневодненими пасмами, посіченими кінчиками та кучерявістю. Найголовніше, ботокс для волосся додасть вашому волоссю об’єму, про який ви давно мріяли. Незважаючи на те, що процедура дорога і вимагає належного догляду, її варто спробувати. Однак вибирайте якісний і професійний продукт, щоб отримати найкращі результати.