Блиск для волосся – Які переваги блиску для волосся?

Зміст

Ви щойно пофарбували волосся. Але вас не влаштовує його суха текстура. Бажаєте трохи блиску на своєму щойно пофарбованому волоссі? З усіма новими засобами для догляду за волоссям, які з’являються на ринку, зараз це цілком можливо.

Як і блиск для губ, тепер є блиск і для волосся. Читайте далі, щоб дізнатися про доступні процедури для блиску для волосся, типи блиску для волосся та про те, який з них варто придбати для свого волосся.

Що таке блиск для волосся та що він робить із вашим волоссям?

Блиск для волосся - Які переваги блиску для волосся?

Блиск для волосся — це актуальне рішення, яке запобігає тому, що фарбоване волосся виглядає тьмяним і пошкодженим. Це додає вашому волоссю блиск і робить його м’яким.

Ось деякі з переваг блиску для волосся:

1. Відновлює пошкоджене волосся

Блиск допомагає оживити ваше волосся та покращити текстуру. Володіє ph-балансуючими властивостями, які запобігають кучерявості та глибоко кондиціонують ваше волосся.

2. Зменшує основні моменти

Глянець допомагає зменшити яскравість відблисків. Це надає вашому волоссю більш стриманого вигляду, який має той самий колір, який ви хочете бачити.

3. Вам не потрібно змінювати колір волосся

Блиски для волосся бувають різних видів, деякі з них не містять фарби. Вони просто мають властивість глибоко кондиціонувати ваше волосся.

4. Він не такий різкий, як перманентний колір

Блиски мають кислотну основу. Вони закривають вашу кутикулу, запобігаючи проникненню агресивних факторів зовнішнього середовища. Фарба для волосся містить аміак, який пошкоджує волосся, відкриваючи кутикулу.

5. Це можна зробити вдома

Для нанесення блиску для волосся не потрібно занадто багато змішувати. Його легко наносити, і ви можете зробити це вдома. Обов’язково прочитайте інструкції, наведені на вашій пляшці, перш ніж використовувати її.

6. Це не триває довго

Блиск для волосся не тримається довго і не потребує особливих зусиль. Вам не доведеться турбуватися про те, щоб видалити або відновити волосся.

7. Усуває наліт

Блиски для волосся корисні для того, щоб позбавити ваше волосся латунного кольору та дозволити їм добре поєднуватися з природним кольором волосся.

8. Глибоко кондиціонує ваше волосся

Блиски для волосся також іноді використовуються для глибокого кондиціонування волосся, оскільки вони є кислотними та підтягують кутикули волосся.

Як надати блиск волоссю?

В Салоні

  • Ваш перукар нанесе блиск від коренів до кінчиків.
  • Він залишить блиск на волоссі приблизно 20 хвилин.
  • Коли це буде зроблено, ваш перукар змиє блиск шампунем і кондиціонером.
  • Ваш перукар може висушити ваше волосся феном або дозволити їм висохнути самостійно.

Вдома

Виберіть блиск для волосся

Щоб покращити структуру та блиск волосся, вибирайте блиск без фарби. Це знизить рівень pH вашого волосся, запобігаючи його висиханню.

Покращіть колір свого волосся

Виберіть блиск для волосся в тому ж діапазоні тонів, що й ваш колір. Якщо ви не знаєте, який тон підійде вашому кольору волосся та шкіри, відвідайте салон.

Як наносити тимчасовий блиск для волосся?

Блиск для волосся - Які переваги блиску для волосся?

1. Вимийте волосся шампунем

Переконайтеся, що ваша шкіра голови та волосся очищені для ефективності. Промийте волосся холодною водою.

2. Нанесіть блиск для волосся

Візьміть близько 3 порцій блиску для волосся і нанесіть його від коренів.

3. Залиште приблизно на 5 хвилин

Час витримки продукту може відрізнятися залежно від марки вашого блиску. Перед нанесенням блиску на волосся уважно прочитайте етикетку, після чого змийте його холодною водою.

4. Кондиціонуйте волосся

Кондиціонуйте волосся після того, як ви змили блиск для волосся. Дайте волоссю висохнути.



Ви можете спробувати повторити процедуру кожні 2-4 тижні, щоб зберегти блиск.

Як наносити деміперманентний блиск для волосся?

1. Виберіть колір, який поєднується з вашим поточним

Переконайтеся, що ви вибрали правильний колір, який відповідає вашому поточному. Не вибирайте зовсім інший відтінок. Він не повинен бути більш ніж на 2 відтінки темніше або світліше вашого поточного тону.

2. Уважно прочитайте інструкції

Переконайтеся, що ви прочитали етикетку перед початком застосування продукту. Переконайтеся, що ви не залишаєте на продукті занадто довго, а шампунь і кондиціонер дотримуйтесь інструкцій на пляшці.

Блиск для волосся проти глазурі для волосся

  • Блиск для волосся проникає крізь стрижень і запечатує кутикули зсередини. Глазур для волосся покриває ваше волосся.
  • Глазур для волосся не містить аміаку та перекису. Це не змінює колір вашого волосся. Він покриває лише сірі. Блиск для волосся змінює колір вашого волосся.
  • Напівперманентним варіантом вважається глазурування волосся. Це триває до одного-двох тижнів. Якщо ви підете на процедуру для блиску волосся, вона легко протримається до кількох місяців.

Як довго зберігається блиск волосся?

Це в основному залежить від типу блиску для волосся, який ви бажаєте. Загалом блиск волосся може триматися приблизно до місяця. Експерти вважають, що блиск волосся зазвичай зникає через 2-4 тижні.

Скільки часу займає процедура блиску для волосся в салоні?

Процедура надання блиску волоссю зазвичай займає від 10 до 30 хвилин. Зазвичай це залежить від густоти вашого волосся та того, як швидко воно забарвлюється.

Як видалити блиск з волосся?

1. Вітамін С

Таблетки вітаміну С можуть допомогти згаснути колір. Вітамін С освітлює колір, що також дозволяє вам знову пофарбувати волосся іншим кольором.

Як використовувати

Візьміть кілька таблеток вітаміну С і подрібніть їх. Додайте трохи води, щоб утворилася паста. Пальцями обережно нанесіть цю пасту на вологе волосся та залиште на 1 годину.

2. Харчова сода

Харчова сода є природним відбілюючим засобом. Це має тенденцію освітлювати шкіру та колір волосся. Таким чином, ви можете використовувати його для видалення блиску.

Як використовувати

Змішайте харчову соду з шампунем на ваш вибір. Нанесіть на волосся і змийте холодною водою. Повторивши цей процес кілька разів, ви освітлите колір волосся.

3. Засіб для видалення фарби з волосся

На ринку доступні засоби для видалення фарби, які можуть повністю допомогти вам позбутися кольору. Ви можете інвестувати в один, якщо він доступний для вас.

Як використовувати

Нанесіть засіб для видалення фарби, як пропонує бренд. Можливо, вам доведеться використати його кілька разів, щоб побачити, як ваш колір зникає.

4. Масаж волосся гарячою олією

Гаряча олія допомагає позбутися кольору волосся. Він також працює як чудовий кондиціонер. Для цього може знадобитися кілька прань, оскільки воно обережно видаляє фарбу з вашого волосся. Ви можете використовувати будь-яке масло на свій смак.

Як використовувати

Розігрійте масло і нанесіть на волосся. Залиште на 1 годину або близько того, а потім змийте шампунем і холодною водою.

Висновок

Блиск для волосся захищає волосся від пошкодження, а також покращує колір волосся. Це також запобігає сухості та кучерявості вашого волосся , усуваючи лудість. Блиск волосся може бути тимчасовим або напівперманентним. Ви можете отримати процедуру блиску для волосся в салоні у професіонала або зробити це самостійно вдома. Якщо ви не задоволені результатом після використання блиску для волосся, ви можете видалити його простими домашніми способами, згаданими вище.