Avatar: Frontiers of Pandora: все, що відомо про гру

Якщо напередодні виходу довгоочікуваного продовження «Аватара» Джеймса Кемерона, ви теж задалися питанням, як справи з грою, анонсованою на виставці E3 2021, то в цій статті ви знайдете всю інформацію про майбутній проект, яка відома на даний момент.

Avatar: Frontiers of Pandora все ще знаходиться в розробці і вам доведеться ще почекати, перш ніж зіграти в неї. У той час як світова прем’єра “Аватар 2: Шлях води” запланована на 16 грудня 2022 року, друга спроба зробити вдалу відеоігрову адаптацію пригод на планеті Пандора від Massive Entertainment та Ubisoft швидше за все вийде не раніше кінця 2023 року.

Але з усього, що ми знаємо про цей новий проект, схоже, що очікування того варте. Цей пригодницький бойовик з відкритим світом , який дасть нам можливість стати одним з нави, раси синьошкірих довготелесих жителів Пандори, — безсумнівно, один із найочікуваніших проектів для PS5 і Xbox Series X.

ДАТА ВИХОДУ

Avatar: Frontiers of Pandora: все, що відомо про гру

Ubisoft ще не підтвердила дату виходу Avatar: Frontiers of Pandora. Хоча багато хто очікував, що нова гра по всесвіту буде випущена разом із сиквелом фільму 16 грудня 2022 року, французька студія ясно дала зрозуміти, що цього не станеться.

Насправді є ймовірність, що Frontiers of Pandora може не вийти і в 2023 році, оскільки видавець підтвердив, що вона планується до випуску протягом наступного фінансового року, що припадає на період з 1 квітня 2023 року до 31 березня 2024-го.

ПЛАТФОРМИ

Avatar: Frontiers of Pandora: все, що відомо про гру

Реліз Avatar: Frontiers of Pandora підтверджено на PS5 , Xbox Series X та ПК.

Хоча Ubisoft все ще працює над випуском своїх майбутніх ігор, таких як Assassin’s Creed Mirage та Skull and Bones на консолях минулого покоління, вихід Avatar: Frontiers of Pandora на PS4 чи Xbox One не відбудеться. Багато в чому це пов’язано із завантаженістю Massive Entertainment, що активно освоює новий двигун Snowdrop, для якого знадобиться більш потужне передове обладнання, здатне показати нам у всій красі наймасштабнішу версію планети Пандора з відкритим світом.

ТРЕЙЛЕР

Незважаючи на те, що Frontiers of Pandora вперше анонсували ще у 2017 році , Ubisoft дочекалася виставки E3 2021, щоб належним чином презентувати гру.

Публіці був представлений барвистий двохвилинний тизер-трейлер на движку, що дає деяке розуміння масштабах відкритого світу, над яким старанно працює Massive Entertainment.

ГЕЙМПЛЕЙ

Massive Entertainment ще не показувала геймплей своєї нової гри. Проте коментарі від видавця Ubisoft і вражаючий тизер-трейлер на движку дали нам уявлення про те, на що чекати.

По-перше, Avatar: Frontiers of Pandora буде пригодницьким екшеном від першої особи , в якому ви гратимете за представника інопланетної раси наві. Це окрема історія, дія якої відбувається в зовсім іншому куточку планети, тому не чекайте, що ви зіткнетеся з персонажами з фільмів «Аватар». Ubisoft обіцяє «втілити в життя пандори, що зачаровує світ, з усією його красою і небезпекою в захоплюючому відкритому світі».

Розробники з Massive Entertainment лише злегка натякнули на бойову систему , хоча схоже, що ми робитимемо все, від переслідувань крізь густу рослинність із цибулею в руках до повітряних битв на спині власного інопланетного бойового дракона .

ВІДКРИТИЙ СВІТ

Дія гри відбуватиметься у тій частині Пандори, яку ми ніколи раніше не бачили: на західному кордоні . Це буде відкритий світ, який, за словами технічного арт-директора Ubisoft Себастьяна Ліндоффа, ми зможемо вільно дослідити від глибоких густих джунглів на землі до грандіозних вершин високо в небі. Студія Massive Entertainment дійсно має деякий досвід у цій галузі, йдеться звичайно ж про дві надзвичайно успішні частини The Division.

Ubisoft каже, що Frontiers of Pandora дозволить нам «дослідити живий і динамічний світ, населений унікальними істотами та новими персонажами», де ми битимемося, щоб «відкинути грізні сили Корпорації з Освоєння Природних Ресурсів, які йому загрожують». Хоча інших подробиць про цей аспект гри немає, ми знаємо, що Massive прагне зробити Пандору обжитим простором. Еліс Ренделл, провідний наративний дизайнер, каже, що це буде реалізовано багато в чому завдяки істотам, що населяють ці території.

«Різні дії, які можуть виконувати неігрові персонажі, та різні анімації, які у них є, можуть зробити світ справді живим. З Avatar: Frontiers of Pandora ми хотіли зробити ще один крок уперед і створили систему, в якій наші NPC реагують на внутрішньоігрові події, наприклад: погоду, прогрес гравця або час».

МУЛЬТИПЛЕЄР

Avatar: Frontiers of Pandora: все, що відомо про гру

Студія Ubisoft ще не уточнювала, чи буде Avatar: Frontiers of Pandora розрахована на багато користувачів або однопользовательской.

З моменту анонсу у 2017 році та наступного трейлера у 2021 році ходили чутки, що нова гра по всесвіту «Аватар» буде кооперативною пригодою, чому багато в чому сприяв досвід розробки Massive Entertainment. Студія найбільш відома створенням дилогії Tom Clancy’s The Division – найкращих лутер-шутерів останнього покоління.

Є привід припускати, що Ubisoft незабаром розкриє подробиці щодо розрахованої на багато користувачів гри у Frontiers of Pandora, так що стежте за розкладом E3 2023.

УЧАСТЬ ДЖЕЙМСА КЕМЕРОНА

Avatar: Frontiers of Pandora: все, що відомо про гру

Творець «Аватара» Джеймс Кемерон нині зайнятий прем’єрою свого нового фільму та роботою над безліччю запланованих сіквелів, які знімаються паралельно, але це не означає, що режисер не стежить за долею відеоігрової адаптації.

В інтерв’ю IGN Кемерон розповів про свою роль у проекті:

«Я не кажу їм, що робити — вони знають свій світ, свій бізнес, свій ринок. Ми просто уважно стежимо за тим, щоб вони не робили нічого неканонічного, з точки зору культури на’ві і того, що земні корпорації роблять на Пандорі».