ᐈ Який лазер вибрати для салону краси? скачати, читати онлайн

Лазерна епіляція – найпопулярніша форма видалення волосся. Це пов’язано з винятковою довготривалістю лікування. На відміну від інших методів, лазер дозволяє отримати постійний результат, який не тільки покращує естетику, але й додатково допомагає підтримувати належну гігієну. Саме тому ми рекомендуємо купити лазер для свого кабінету від перевірених часом виробників.

Що таке лазерна епіляція?

ᐈ Який лазер вибрати для салону краси? скачати, читати онлайн

Лазерна епіляція – це процедура, яка дозволяє назавжди видалити волосся з усіх частин тіла. Процедура особливо рекомендується тим, хто бореться з:

  • надмірним оволосінням,
  • численним врослим волоссям
  • рецидивуючими запаленнями волосяних фолікулів.

Професійно виконана процедура лазерної епіляції дозволить повністю (або майже повністю) видалити волосся. Основною перевагою лазерної епіляції є її висока ефективність. Процедура дозволяє досягти постійного або кількарічного результату, що, порівняно з іншими методами, гарантує тривалий комфорт.

Під час процедури лазерної епіляції світловий промінь проникає крізь шкіру, через пігмент, що міститься у волоссі, руйнуючи його матрицю. Це призводить до того, що волосся не може відрости знову. Для того, щоб процедура була повністю ефективною, волосся повинно знаходитися у фазі росту. Ось чому для повної ефективності лікування необхідно провести серію від 4 до 8 процедур.

Який лазер вибрати для салону краси?

Якщо ви хочете розширити спектр своїх послуг за допомогою лазерної епіляції, варто зробити ставку на професійне обладнання. Тільки правильно підібраний апарат дозволить проводити безпечну, ефективну і практично безболісну епіляцію. Для того, щоб вибрати правильний апарат для конкретного салону, необхідно врахувати ряд факторів. На ринку представлені різні види продукції, які можуть спокусити привабливою ціною, але не гарантують належної якості процедур. Приймаючи рішення про придбання професійного лазера для епіляції, слід враховувати, що кожен тип відрізняється за ключовими параметрами, тому важливо вибрати апарат, який відповідає вашим потребам.

Одним з типів пристроїв, що заслуговує на особливу увагу, є діодні лазери. Завдяки інноваційним рішенням вони дозволяють створювати і передавати промінь довжиною 808 нанометрів. Це робить їх ідеальними для депіляції всього тіла, справляючись навіть з густим і жорстким волоссям. Довжина хвилі променя діодного лазера поглинається меланіном у волоссі, тому він проникає глибоко в шкіру, пошкоджуючи волосяний фолікул. Вибір сучасного діодного лазера гарантує, що проведена процедура буде повністю безпечною. Крім того, можливість вибору оптимальної температури при генерації відповідного лазерного променя дозволяє максимально знизити больові відчуття і дискомфорт під час процедури.

Що відрізняє діодний лазер?

Завдяки здатності генерувати довгий пучок променів, діодний лазер може проникати набагато глибше, ніж альтернативні пристрої. Крім того, генерований промінь характеризується строго визначеною довжиною хвилі. Це гарантує, що лазерне світло впливає тільки на меланін, що виключає ризик пошкодження навколишніх тканин.

До відмінних рис діодного лазера відносяться:

  • безпека проведених процедур
  • один з найвищих рівнів ефективності
  • зменшення больових відчуттів і дискомфорту, що супроводжують процедуру
  • широкий діапазон потужності та довжини випромінювання.

Використання передових технологій робить діодні лазери особливо рекомендованими для депіляції густого і жорсткого волосся. Це робить їх ідеальними для видалення волосся в зоні бікіні та під пахвами, які найчастіше обирають клієнти.

На що звернути увагу при виборі діодного лазера?

Сучасні діодні лазери використовують передові технології, що гарантують повну безпеку проведеного лікування. Однак як вибрати правильний, щоб клієнти поверталися на повторні сеанси і рекомендували послугу своїм близьким?

Перш за все, слід обрати повністю професійний діодний лазер. Довжина світлового променя залежить від потужності, що генерується. Саме ширина генерованого імпульсу визначає, чи буде лікування ефективним чи ні. Іншим фактором, на який слід звернути особливу увагу, є ширина світлової плями лазера. Ширша лазерна пляма дозволяє світлу проникати в глибші шари, тим самим ефективно пошкоджуючи матрикс волосини.

Відео по темі – хороший діодний лазер