Затемнення 2023 року: коли буде місячне та сонячне затемнення

Estimated read time 1 min read

Езотерика

robertss 15.09.2023 Article

Місячні затемнення у 2023 році та їхній вплив на людину

Щороку земляни в різних куточках планети можуть спостерігати від двох до семи затемнень. Цього року їх очікується чотири — два сонячних і два місячних.

Розклад і завдання місячних затемнень у 2023 році

Коли буде місячне затемнення 2023 року? На думку видання Аlmanac.com, поточного року місячні затемнення очікуються навесні та восени, 5 травня і 28 жовтня. Перше буде в Скорпіоні, а друге — в Тельці.

Весняне місячне затемнення (5 травня) буде напівтіньовим. Це означає, що Місяць не буде повністю прихований від спостерігачів, а світло, що відбивається ним, лише злегка померкне. Затемнення буде видимим у Європі, Росії, Азії, Африці, Австралії та Антарктиді. Побачити явище можна за допомогою телескопа і неозброєним оком, якщо небо буде чистим від хмар.

Кармічне завдання затемнення у Скорпіоні для особистості — прийти до стабільності, задоволеності та позитиву через кризу, біль і трансформацію. У світі відбудеться перерозподіл ресурсів, а на погоду воно вплине так, що літо буде сухим і спекотним.

Осіннє затемнення (28 жовтня) також часткове, напівтіньове. Ним зможуть насолодитися жителі всіх континентів. Це затемнення змусить покладатися на особисті доходи, відмовитися від життя в кредит, накопичувати і покращувати, як це роблять Тельці. У глобальному сенсі воно сколихне світові сфери впливу, похитне бізнес і негативно позначиться на врожайності.

Як місячні затемнення вплинуть на людину

Існує певний спектр відчуттів, подій і важливих моментів, пов’язаних із місячними затемненнями. У цей період часто спостерігається:

  • Загострення недовірливості, тривоги, посилення пригніченості.
  • Емоційне перезбудження, невмотивована агресія.
  • Стрибки артеріального тиску і відчуття здавленості в грудях.

Що потрібно і чого не можна робити, щоб затемнення пройшли м’якше і не створили проблем? Список порад буде таким:

  • Протягом трьох днів до і після події не починайте нових справ.
  • Не ухвалюйте важливих рішень і не підписуйте документи.
  • Звільняйтеся, тільки якщо не збираєтеся повертатися. На нову роботу виходьте через 5-7 днів після дати затемнення.
  • Не позичайте грошей і не беріть у борг.
  • Не дозволяйте провокувати себе, не конфліктуйте.
  • Не проводьте планових хірургічних операцій.

На думку астрологині Енні Хіз, травневе місячне затемнення вплине на представників знака Овен, Рак, Терези і Козеріг. Жовтневе торкнеться Тельців, Левів, Скорпіонів і Водоліїв.

Сонячні затемнення у 2023 році та їхній вплив на людину

Затемнення найчастіше проходять парами, утворюючи коридори, що охоплюють період від молодика до повного місяця і навпаки. Місячне затемнення проходить у молодик, а сонячне — у повний місяць. Як два сонячні затемнення позначаться на людях і коли відбудуться?

Розклад і завдання сонячних затемнень

Коли буде сонячне затемнення у 2023 році? Очікується весняне та осіннє сонячне затемнення. Вони відбудуться 20 квітня в Овні та 14 жовтня у Терезах.

Весняне сонячне затемнення 20 квітня кільцеподібне, повне, гібридне. Наступне таке явище відбудеться 2041 року. З деяких точок світу воно буде повним, а з інших перетвориться на яскраве кільце навколо Місяця. Особливо помітним буде в Австралії, східній частині Індійського океану та біля островів західної частини Тихого океану.

Кармічне завдання затемнення за Овном — розвиток індивідуальності, розкриття творчості, конкуренція. У світовому масштабі необхідні нові союзи, договори і союзники.

Осіннє сонячне затемнення 14 жовтня пов’язане з рухом Місяця по орбіті Земля-Сонце і на деякий час приховає сонячні промені. Місяць не здатен закрити весь сонячний диск, тому знову навколо нього проявиться сяюче кільце. Найбільш помітним феномен буде на території Південної та Центральної Америки.

Видання WION пише, що вона відбудеться в ніч з 14 на 15 жовтня, а їхній точний час можна відстежити на Time and date, провідному вебсайті, що присвячений часу та часовим поясам. Така подія вимагатиме від людей самопожертви та самореалізації, збереження балансу.

Як сонячні затемнення впливають на людину

Сонячні затемнення потужно впливають на людей, змінюючи звичний хід справ і самопочуття. Ось найімовірніші симптоми, пов’язані з ними:

  • Відсутність можливості виважено й обдумано здійснювати вчинки.
  • Імовірність помилки у фінансових розрахунках.
  • Посилення напруженості та стресу, конфліктів між людьми.
  • Загострення серцево-судинних захворювань.
  • Безсоння в дітей, гіперчутливих дорослих.
  • Погіршення настрою, дратівливість і втома.

Для періоду сонячних затемнень існують рекомендації, які бажано виконувати:

  • Зміцнюйте тіло, займайтеся спортом, бігайте, відвідуйте фітнес-центр.
  • Позбавляйтеся негативних рис характеру та шкідливих звичок.

Якщо хочете уважно розглянути затемнення неозброєним оком, не використовуйте сонцезахисні окуляри. Дивіться на сонячний диск через шматочок непроявленої фотоплівки або комп’ютерну дискету. Можна також підключитися до трансляції явища на популярному відеохостингу або сайті обсерваторії.

З езотеричного погляду, затемнення — потужний інструмент, здатний вносити корективи в життя людства. Вірогідні труднощі та щасливі шанси, щоб ними скористатися, врахуйте рекомендації та гарненько підготуйтеся до важливих дат.

Дізнавайтеся про все першими

Підпишіться і дізнавайтеся про свіжі новини Казахстану, фото, відео та інші ексклюзиви.

You may also like

Привітання з Днем авіації України 2023 — вірші, проза, листівки

Привітання з Водохрещем 2023

Вірші з днем народження 2023

Привітання з Великоднем 2023 + вірші, листівки з Пасхою

Привітання з 8 березня 2023 для всіх жінок України

Останній дзвоник 2023 — привітання, подяки, листівки