Місячний календар стрижок на березень 2023: сприятливі та несприятливі дні

Estimated read time 1 min read

Езотерика

robertss 22.09.2023 Article

Астрологи Джеймі Райт і Рейвен Калдера рекомендують враховувати місячні цикли місяця. Які сприятливі дні для стрижки в березні 2023? У перший місяць весни їх буде десять: 2, 4, 6-7, 16, 22-23, 25, 27 і 31 березня.

2 березня

У четвер зростаючий Місяць перебуває в Раку. Це 10-11 місячний день, коли стрижка позбавить зайвої опіки сім’ї, зміцнить здоров’я та енергетику. Волосся росте швидше, коріння зміцнюється. Той, хто ретельно укладе волосся в акуратну зачіску, підвищить самооцінку.

4 березня

Субота зі зростаючим Місяцем у Леві гарна для будь-яких експериментів із волоссям. У 12-13 місячний день енергетика нічного світила дає змогу успішно стригти, фарбувати, знебарвлювати й укладати локони. Поки Юпітер, Венера і Хірон перебувають у знаку Овна, чудовим рішенням буде фарбування волосся в яскраві відтінки.

6-7 березня

У понеділок і вівторок Місяць, що зростає, переходить у фазу повного місяця, рухаючись із Лева до Діви. На думку астролога Джеймі Райт, це момент кульмінації і позбавлення від зайвого, тож у 14-16 місячний день сміливо стрижіться. Висока активність водних знаків в астрологічному прогнозі середини березня робить наголос на сімейність. Здивуйте партнера перетворенням.

16 березня

У четвер спадний Місяць перебуває в Козерозі. На 23-24 місячний день волосся зміцниться, навіть якщо просто підрізати кінчики, оскільки земний знак позитивно впливає на нього. Активний Марс розкриє індивідуальність через екстремально короткі стрижки. Можна також зробити завивку, вона анітрохи не погіршить стан волосся.

22-23 березня

У середу і четвер Місяць, що зростає, переходить з Овна в Тельця. Оскільки 1-3 місячні дні присвячені оновленню після молодика, показані стрижки для зміцнення здоров’я й енергетичного зв’язку з космосом. Астрологиня й авторка книги «Астрологія фаз Місяця: місячний ключ до вашої долі» Рейвен Калдера вважає, що новий Місяць дарує юність і легкість, тож робіть молодіжні стрижки.

25 березня

Зростаючий Місяць у Тельці сприятливо впливає на волосся. У суботу (4-5 місячний день) навіть домашні процедури догляду за волоссям дадуть ефект. Відмінно зафарбується сивина, а корекція брів і вій додасть особливого шарму. Сміливо стрижіться цього дня, щоб розкрити творчий потенціал.

27 березня

У понеділок зростаючий Місяць у Близнюках не впливає на стан волосся. На 6-7 місячний день зробіть стрижку і фарбування, а завивку скасуйте. Під впливом знака локони самі буду витися. Зміна іміджу загострить інтуїцію і додасть сміливості у відстоюванні інтересів.

31 березня

Кінець березня настане в п’ятницю. Місяць перейде з Рака у Лева на 10-11 місячний день. Стрижка позбавить невдач, приверне позитив, збереже енергію і загострить діловий нюх. Ретельно продумайте зачіску. Складна укладка зміцнить зв’язок з ангелом-охоронцем.

Які несприятливі дні для стрижки в березні 2023?

Астрологиня Ліза Стардаст вважає, що Місяць сильно впливає на людину. Тому деякі дні місяця не підходять для зміни іміджу, фарбування і стрижки волосся. У березні таких днів буде десять: 1, 3, 11-12, 15, 17, 20-21, 24 і 30 число.

1 березня

У перший день березня Місяць, що зростає, перейде з Близнюків у Рака. Цієї середи настане 9-10 місячний день, волосся буде неслухняним, а стрижка невдалою. Приведіть локони до ладу за допомогою поживних масок і укладіть на прямий проділ, щоб посилити зв’язок із космосом.

3 березня

У п’ятницю Місяць набирає силу в Раку. Астролог Ліза Стардаст вважає, що місячний календар задасть правильний вектор у житті. Щоб не порушити баланс, не стрижіться. Помийте волосся м’яким шампунем і висушіть природним чином. Можна зробити фарбування хною і басмою. Це позитивно позначиться на кар’єрі.

11-12 березня

Місяць, що спадає, переходить із Терезів у знак Скорпіона. У суботу та неділю стригти волосся не можна. Щоб вичавити максимум з 19-20 місячного дня, зробіть фарбування натуральним барвником і ретельно розчешіть волосся у напрямку сторін світу. Ця процедура, а також медитація і читання духовних книг підвищать вібрації.

15 березня

У середу Місяць перейде зі Стрільця в Козерога. У 22-23 місячний день не стрижіться, оскільки стрижка швидко відросте і втратить форму. Вона приверне в життя клопоти. Щоб надати образу привабливості, можна зробити завивку або створити локони за допомогою бігуді або плойки.

17 березня

У п’ятницю Місяць, що спадає, рухається з Козерога у Водолія. Це 24-25 місячний день, стрижка негативно позначається на психічному стані. Позитивніший настрій імовірний, якщо зробити тонування або укласти волосся в скромний пучок. Можна пов’язати на голові яскравий тюрбан, створивши екзотичний образ.

20-21 березня

У понеділок і вівторок Місяць убуває, переходячи з Риб в Овна. На 27-29 і 1 місячний день стрижка спровокує появу лупи. Щоб не ризикувати, вимийте голову м’яким шампунем, попередньо зробивши масаж або пілінг шкіри голови. Зробіть професійну маску для зміцнення волосся, укладіть його м’якими хвилями. Не стрижіться.

24 березня

У п’ятницю зростаючий Місяць у Тельці (3-4 місячний день) встановлює свої правила. Стригтися не можна, оскільки через зміну іміджу можуть зірватися вигідні угоди. Не експериментуйте з укладками: чим простіше, тим краще. Щоб день пройшов вдало, ретельно розчешіть локони вранці та ввечері, зробіть масаж голови.

30 березня

У четвер зростаючий Місяць буде в Раку. На 9-10 місячний день волосся стає неслухняним, несприятливо на нього впливає знак і місячна фаза. Щоб створити привабливий образ, можна зробити фарбування, тонування натуральними засобами. Стригтися не можна, але можна розгладити локони ламінуванням.

Березень пройде під впливом агресивного Марса, а зміна місячних фаз і стрижка в несприятливий день лише посилить ризики місяця. Прожити його правильно, зміцнити енергетичні зв’язки з вищими силами, природою і космосом допоможе зміна образу за місячним календарем стрижок.

You may also like

Ярослав: значення імен, характер і доля його володаря

Бурштин: магічні властивості, цікаві факти про камінь

Січень: знак зодіаку на початку та наприкінці місяця

Ера Водолія: що на нас чекає і скільки триватиме нова епоха

Енергетичний вампір: як розпізнати і захиститися від його впливу

Емілія: значення імені, характер і доля