До чого сниться кінь: тлумачення за різними сонниками

Estimated read time 1 min read

Езотерика

robertss 19.09.2023 Article

Сон про цих сильних і благородних тварин запам’ятовується і справляє сприятливе враження, але що він віщує? До чого сниться кінь, чи важлива його масть, поведінка, зовнішній вигляд? Відповіді на ці запитання дають десять популярних сонників.

Ісламський сонник

До чого сниться кінь за ісламським сонником? Сон вважають сприятливою ознакою. Якщо сновидець побачив, що кінь розмовляє з ним, потрібно намагатися розібрати слова, оскільки тварини не брешуть і повідомляють важливі послання. Ревіння коня уві сні — знайомство і спілкування з благородною і надійною людиною.

Є й інші тлумачення сну:

  • Бачити коня уві сні віщує благополуччя в житті.
  • Бачити себе верхи на коні — здобудете владу і могутність.

У соннику імама Ібн Сіріна кінь, що везе поклажу, означає переїзд у нове місце, де на нього чекає щастя й успіх. Кінський гній сниться до багатства.

Сонник Ванги

До чого сниться кінь за сонником Ванги? Ясновидиця вважала цей сон добрим знаком. Він віщує позитивні зміни в сім’ї, роботі та стосунках із людьми. Якщо кінь уві сні налаштований агресивно, час «чистити» оточення, позбуватися токсичних людей.

За сонником Ванги сон дає такі передбачення:

  • Білий кінь у складний період життя сниться до поліпшення ситуації.
  • Чорний кінь у період щастя і благополуччя віщує біду.
  • Породистий кінь — до гармонії у стосунках.

До чого сниться коричневий кінь? Він сниться до набуття матеріальної вигоди, високого становища, отримання спадщини. Якщо уві сні до сплячого підійшов кінь, великий ризик зради друга. Якщо він вдарив копитом, потрібно звернути увагу на здоров’я, пройти обстеження.

Сонник Феломени

До чого сниться кінь за сонником Феломени? Такий сон означає сексуальні фантазії, чуттєві бажання, пошук близькості з партнером, любові та пристрасті. Красивий і здоровий кінь означає успіх і процвітання, а брудний і хворий — наближення смуги невдач.

Сонник Феломени дає такий прогноз:

  • Бачити красивого коня — творчий підйом, натхнення, відмінне самопочуття.
  • Сидіти в сідлі — контроль над власним життям.
  • Доглянутий кінь, який їсть із руки, — успіх у роботі, творчості та коханні.
  • Осідлати коня з розбігу — перемогти конкурентів.

Якщо сниться, що кінь хворий, у справах імовірні невдачі, затримка, повна зупинка. Сон про мертвого коня обіцяє фінансові втрати, потрібно перестрахуватися, не давати в борг і не брати кредити.

Сонник Юнони

До чого сниться кінь за сонником Юнони? Він означає, що людина стурбована собою. Якщо кінь гарний, здоровий і доглянутий, сам сновидець теж у прекрасній формі. Хворий і втомлений кінь — ознака, що настала пора відпочинку.

У соннику Юнони такі тлумачення цього сну:

  • Якщо жінка бачить уві сні красивого жеребця, вона мріє про нового і сильного партнера.
  • Кінь мчить галопом — свобода й успіх у житті.
  • Кінь їсть траву — відповідь на важливе питання буде знайдено.

Якщо сниться, що кінь поніс, то великий ризик крадіжки. Оберігайте майно.

Сонник Міллера

До чого сниться кінь за сонником Міллера? Сон означає щасливі зміни, поліпшення стосунків зі значущими людьми. Галоп на коні — зустріч із надійними друзями, міцні зв’язки. Вид табуна міцних скакунів несе успіх у всіх сферах життя.

На думку Міллера, у цьому сні важлива масть і зовнішній вигляд коня:

  • Скакати на білому коні — до приємної зустрічі.
  • Галоп на вороній кобилі — велика кількість роботи принесе багато грошей, але втомить і розчарує відсутністю перспектив.
  • Табун каурих — любовний флірт.
  • Кінь у яблуках — вигідна справа.

Брудний кінь означає обман і заздрість з боку людей, яким довіряє сплячий. Якщо сон про коня бачить жінка, їй варто відмовити занадто настирливому залицяльникові.

Сонник Фрейда

До чого сниться кінь за сонником Фрейда? Батько психоаналізу вважав, що красивий і граціозний кінь уві сні — символ жіночності. Якщо він сниться чоловікові, він мріє про таку партнерку, якщо жінці — вона перебуває в самому розквіті сил.

У соннику Фрейда є й такі тлумачення сну про коней:

  • Табун сниться чоловікові або жінці, яка ще не визначилася з партнером.
  • Скакати верхи на коні означає хотіти дитину, бажати зачаття.

Той, хто побачив уві сні хворого або кульгавого коня, в реальному житті переживає за життя і здоров’я членів сім’ї. Ті, кому сниться втеча верхи на коні, скоро отримають важливу звістку.

Сонник Нострадамуса

До чого сниться сон про коня за сонником Нострадамуса? Він означає турботу й увагу, якою сплячий оточить свою сім’ю. Комусь із її членів знадобиться допомога і підтримка, ймовірні хвороби родичів і тимчасові труднощі партнера.

Щоб глибше зрозуміти сон про коней, використовують такі тлумачення із сонника Нострадамуса:

  • Хворий кінь пішов на поправку — до одужання близької людини.
  • Кульгавий кінь — ризик травми і хвороби.
  • Запрягати коня — сварка з близькими.

До чого сниться, що кінь кусає? Сон віщує конфліктну ситуацію. Потрібно бути більш рішучою і впевненою в собі людиною, тоді можна чекати кар’єрного зростання, прибутку і поваги, досягнутих завдяки волі, досвіду і авторитету.

Сонник Лоффа

До чого сниться кінь за сонником Лоффа? У його соннику сновидіння означає необхідність відпочинку і розслаблення. Сновидець надто перевтомлений і підсвідомість сигналізує, що настав час взяти паузу.

Ось ще кілька тлумачень сну про коней із сонника Лоффа:

  • Бачити уві сні втомленого коня, запряженого у віз із плугом, — потрібна відпустка.
  • Кучер б’є коня, жене вперед — сильне емоційне потрясіння.

Якщо сновидець чистить коня уві сні жорсткою щіткою, він переживає через труднощі в житті. Розчісувати красивому коню хвіст і гриву — успіх у бізнесі, отримання прибутку і визнання.

Сонник Цвєткова

До чого сниться кінь за сонником Цвєткова? На його думку, кінь — символ долі, а сон — віщий. Він обіцяє зміни, а за зовнішнім виглядом коня можна зрозуміти, наскільки щасливими або негативними вони будуть.

Сон про коня за сонником Цвєткова слід трактувати так:

  • Зістрибувати з коня — змінити роботу, розлучитися з посадою.
  • Бачити білого коня — до необхідності вникнути в чужі справи.

Якщо коня з білою гривою бачить незаміжня дівчина, дуже скоро вона стане чиєюсь дружиною. Якщо такий кінь сниться чоловікові, незабаром він зустріне кохання всього життя.

Сонник Хассе

До чого сниться кінь за сонником Хассе? Медіум міс Хассе вважала, що коні сняться до благополуччя в житті. Якщо наснився кінь на дибах, у сновидця є потужний захисник. Бути присутнім уві сні на перегонах і бачити перемогу своєї ставки — неймовірний успіх і фінансовий прибуток.

У Гассе сон ґрунтується на тлумаченні масті та зовнішнього вигляду скакуна:

  • Підковані коні — вихід на новий соціальний рівень.
  • Вороний кінь — до печалі.
  • Білий кінь — щастя і радість.
  • Худий або мертвий кінь — перешкоди в житті, важка праця.

Якщо коні розбіглися, чекайте нещастя. Якщо сновидець став власником табуна граціозних коней, у нього буде благополуччя і комфортне життя.

Сон про коня в більшості випадків добре запам’ятовується і вважається сприятливою ознакою. Вивчивши тлумачення сновидіння за кількома сонниками, можна використовувати пророцтво для поліпшення життя.

You may also like

Ярослав: значення імен, характер і доля його володаря

Бурштин: магічні властивості, цікаві факти про камінь

Січень: знак зодіаку на початку та наприкінці місяця

Ера Водолія: що на нас чекає і скільки триватиме нова епоха

Енергетичний вампір: як розпізнати і захиститися від його впливу

Емілія: значення імені, характер і доля