“Єгипетські Мальдіви”: новий напрямок для туристів відкрили в Казахстані

Estimated read time 1 min read

Досуг

robertss 02.09.2023 Article

Незабутній відпочинок за системою «все включено» пропонує один із найкращих курортів Середземномор’я — Мерса-Матрух. Представники компанії Selfie Travel розповіли, чому це місце отримало гучну назву «Єгипетські Мальдіви».

Міжнародний туроператор Selfie Travel відкриває тури на один із найшикарніших напрямків для відпочинку, який розташований на півночі Єгипту.

Курорт Мерса-Матрух, або як його називають «Єгипетські Мальдіви», вирізняється комфортним кліматом, безкрайніми піщаними пляжами і теплою морською водою. Потрапити сюди можна прямими рейсами з Алмати та Астани.

Головною перевагою цих місць є шикарні готелі (різних мереж і найчастіше рівня 5 зірок) з просторими номерами, високим рівнем сервісу і системою «все включено», в яких можуть розміститися відпочивальники.

Наприклад, Rixos Alamein Hotel категорії 5* deluxe розташований у місцевості Ель-Аламейн, яка лише недавно стала бажаним місцем для подорожей. А отже, відпочинок тут виявиться більш спокійним, ніж інші курорти Середземного моря. Тут доступні номери найкращих категорій і просторі вілли з видом на море та особистими кухарями, зазначають представники компанії.

А готель Caesar Bay Resort має комфортне розташування і надає відпочивальникам сервіс вищого рівня, включно з фітнес-центром, великою кількістю басейнів і спа-центрів із майданчиками для дітей.

А на території самих готелів туристам надаються всі необхідні послуги і навіть більше — елегантні номери поєднуються з красивим видом на море, чистим і приємним піском, а також обслуговуванням вищого класу.

Мерса-Матрух — місце, де кожен знайде собі заняття до душі. Любителі пляжного відпочинку оцінять можливість насолоджуватися сонцем і морським бризом, пляжами з пологим входом, кришталево-чистою водою і різноманітними водними розвагами. А ті, хто хоче познайомитися зі світовими пам’ятками, зможуть вирушити в захопливі екскурсії. Чи то Люксор з його історичними чудесами, чи то велична Олександрія, чи то знамениті піраміди — ви зможете відвідати всі ці місця всього за кілька годин у дорозі.

«Не пропустіть можливість відпочити на цих прекрасних пляжах і насолодитися чарівною атмосферою Єгипту. Різноманітність розваг, дивовижна природа і багатство культурної спадщини зроблять вашу відпустку по-справжньому незабутньою. Дозвольте собі насолодитися розкішшю і відпочинком, які пропонують «Єгипетські Мальдіви». Бронюйте свою подорож і готуйтеся до незабутнього відпочинку в Мерса-Матрусі з Selfie Travel», — закликали в компанії.

Туроператор пропонує туристичні пакети, що відповідають різним вподобанням і бюджетам. Можна вибрати між розкішними готелями з широким спектром послуг і зручностей або більш економічними варіантами, придатними для сімейного відпочинку. Незалежно від вибору, ви зможете насолоджуватися високим рівнем сервісу і комфортом, який забезпечать вам готелі Мерса-Матруха.

Найкращі пропозиції доступні для шанувальників пляжного відпочинку, молодят і сімейних пар, які бажають провести незабутній час разом. Зробіть літо незабутнім і дозвольте Мерса-Матруху стати вашим новим улюбленим місцем відпочинку, підсумували в компанії.

*Партнерський матеріал

Унікальна добірка новин від нашої редакції

You may also like

Как правильно использовать пушер

Фільми, від яких не можна відірватися: кіноподорож

Лучшие топ 20 турецких сериалов — по мнению зрителей

Прикмети на старий Новий рік: що можна і не можна робити

Прикмети на Новий рік 2023: обряди та ритуали

Новий 2019 рік за східним календарем