Скільки коштує відпочити в Боровому

Estimated read time 1 min read

Унікальне місце в Казахстані — курорт Борове, який ще називають «казахстанською Швейцарією». Сюди щорічно приїжджають тисячі туристів із різних країн. Адже тут шалено красиво і багато приголомшливих природних пам’яток. Розповідаємо, у скільки може обійтися відпочинок.

Борове — справжній оазис посеред казахстанського степу. Курорт розташований на території парку Бурабай в Акмолинській області.

Він приваблює гостей первозданною природою, найчистішим повітрям, озерами, мальовничими гірськими вершинами, зеленню хвойних лісів. Відпочинок доступний тут цілий рік.

У Боровому функціонує безліч здравниць, які спеціалізуються на лікуванні верхніх дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, опорно-рухового апарату, хвороб серця і судин.

Для цього тут є всі необхідні чинники: цілющі грязі, мінеральна вода, кумис, свіже повітря.

До курорту можна доїхати машиною, літаком або поїздом. Найближче місто від Борового, в якому є аеропорт, це Кокшетау. З Алмати до нього квитки туди й назад можна придбати за 50 тисяч тенге. Скористайтеся пошуком недорогих авіаквитків на Aviata.kz.

З Кокшетау до Борового проїзд автобусом коштує 1000 тенге, на таксі — в районі 3000 тенге.

Ціни квитків на поїзд в один бік починаються від 5800 тенге.

Найдешевший двомісний номер у готелі в Боровому зі сніданком можна зняти за 12 000 тенге на добу. Є варіанти і за 19-30 000 тенге з такими ж умовами.

Для великої родини знадобляться люкси — це близько 50 000 тенге.

За оренду квартири треба буде заплатити від 10 до 40 000 тенге. Звичайно, тут усе залежить від уподобань і фінансових можливостей туристів.

Також здаються кімнати, ціни в них варіюються від 8 до 15 000 тенге на добу.

Їжу в Боровому пропонують на будь-який смак і гаманець. Ресторани при готелях дорожчі, при хостелах — дешевші.

У середньому поїсти одній людині обійдеться в 3000 тенге. Виходячи з цього і залежно від кількості днів відпустки, можна порахувати, яку суму слід приготувати для поїздки на курорт.

Плануючи подорож Казахстаном, пам’ятайте, що вигідні квитки на літак або поїзд ви завжди зможете купити на сайті або в застосунку Aviata.kz. Пошук займе всього 2 хвилини. Купуючи квитки в додатку, ви збираєте бонуси.

Унікальна добірка новин від нашої редакції