10 ідей декорування будинку на озері для вашого відпочинку на березі моря

Estimated read time 1 min read

Ешлі Кнірім — експерт з домашнього декору та оглядач товарів для дому для The Spruce. Її дизайнерська освіта почалася в юному віці. Вона має понад 10 років досвіду написання та редагування, раніше обіймала редакторські посади в Time та AOL.

Коли ви думаєте про життя на озері, ви, напевно, уявляєте довгі розслаблюючі дні біля води, плавання на каяках з сім’єю та гарячі літні барбекю. Гарний краєвид має велике значення, але саме декор вашого будинку біля озера допоможе створити безтурботний і спокійний відпочинок. Зрештою, будинок біля озера повинен бути місцем, де ви створюєте нескінченні спогади, гостинним відпочинком, що дозволяє розслабитися і відновити сили, проводячи дорогоцінний час з сім’єю.

Незалежно від того, чи любите ви морський або кітчевий дизайн, чи хочете щось більш сучасне, ми зібрали кілька чудових ідей для декору вашого будиночка біля озера.

Прикрасьте веслами

Прикрасити свій будиночок біля озера такими елементами, як весла для каяка або снігоступи — чудовий спосіб поєднати відчуття пригод на свіжому повітрі з інтер’єром вашого простору. У цій спокійній спальні від peabodysinteriors традиційне узголів’я ліжка замінено на милі вінтажні весла, щоб створити сільську, морську атмосферу, яка не здається надмірною.

Скористайтеся перевагами краєвиду

Те, що робить ваш будинок на озері, ну, будинком на озері, — це вид з вікна. Неодмінно скористайтеся ним, додавши місця для сидіння всюди, де тільки можна. Хіба ви не можете уявити, як ліниво читаєте книгу і дивитеся на природу в цьому сидінні біля вікна від apopofprettystyle? Створити власну лавку біля вікна — це досить проста саморобка і чудовий спосіб додати затишку у ваш будинок біля озера.

Зосередьтеся на внутрішньому та зовнішньому житті

Всесезонна кімната, як ця від thepinesonrestlake, — чудовий спосіб перетворити ваш будинок біля озера на затишне місце цілий рік. Зосередьтеся на перехідних просторах між внутрішнім і зовнішнім простором, таких як патіо, веранди і солярії, і створіть додаткові житлові приміщення, які будуть поєднуватися з природою. Якщо у вас є закрита веранда, перетворіть її на всесезонну кімнату — це чудовий спосіб зберегти відчуття життя на свіжому повітрі навіть взимку.

Спробуйте морську тематику

Хоча морська тематика не є особливо несподіваною, вона чудово підходить для будь-якого будинку біля озера. Нам подобається цей елегантний і сучасний передпокій від margaretofyork, який має темно-синю і білу палітру, що ідеально підходить для вашого відпочинку на березі озера. Темно-синій — чудовий колір для будинку біля озера, тому що він досить темний, щоб приховати бруд і кіптяву від довгого дня на воді, але при цьому залишається затишним і гостинним.